Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmaktan fazla uğranılmayan topik oldu burasısengözlerimebaksanab yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler buyrunnnnnnnnnösüm ablamız buranın müdavimivereliniortak biz yokken onla dertleşip konuşabilirsiniz :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
geçen yaz burda olsaydın görürdün yazmaya yer bulamazdın:çok üzgünüm:hoşbulduk kızlar
ama kimse uğramıyomu buralara yaaa
anca girdim azıcık mesaj yazılmış. eee çalışan hatunlar tabi herkes meşgul bizim topicimiz de bukadar olur anca -tatlicadiarzu-
slm lar bende yeni geldim benide aranıza alın bende çok çalışıom beni dışarda bırakmayın hihoyyyt
tamm süper olur falla sarılayım şöyle hepinize tek tek merhaba diyim
:roflol: ceeee :roflol:işte çalışna kadınlar kulübü olunca h.sonu da kimse bişey yazmıyo süprizzzzz
ben günlük ceeee'mi yapıyım da ben den çıksın :teytey:
selamlar herkeze iyi haftalar malum bugün pazartesi sendromumuzda var inşallah çok güzel bir hafta geçiririz..opuyorumnanaktanhihoyyyt
benden var o sendrom her pazartesi oluyo ama kk ya gelince unutuyorum sendrom falandelikafadulden![]()
merhaba bugün meraba demeden geçmek istemedim bir cööö diyip geçim dedim herkez nasıl bakem delikafadulden
![]()
selam kızlarr haftayı yarıladık kaldı 2 güncük. nerelerde herkes bakimmm
cumartesi çalışıomusunuz
yazın hiç çekilmiyo yaaa hele izmirde
ben isyan ettim gelmicem artık cts dedim :umursamaz:
evet ben cö diyom kaydirigubbakcemile3hafta yarılandı dimi benim yıl sonu tatiline az kaldı son günleri sayıyorum sonra rahat ve huzurlu iki hafta geçirip dinç bir şekilde işime döncem alkisalkisalkis:lepi:
merhaba canımŞeniz
ben daha yarılamadım
senin olduğun taraf yanıyordur alsancak yada karşıyakadamısın :uhm:
gel benim yanıma üfür üfür delikafadulden
beni bıraksalar pazar günü bile çıkmayacağım dükkandan :sm_cool:
çalışmak kadar güzel bişi düşünemiyorumzemuszemus
ev karşıyakada ofis alsancakta her şekilde yanıyorum yani :gitme:
senin nerde sahil taraflarında mı dükkan