• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Kadınlar Kulübü

osmanım geçmiş olsun:çok üzgünüm:ay geçtiğimiz hafta ve bu hafta hep hastalıklarla mı geçti ya:çok üzgünüm:Allah beterinden korusun hepimizi:Saruboceq:bizim aile de sıkıntılı geçecek inşallah osmanım hepsi:1hug:

naz nerelerdesin kuzumŞeniz

liii a.s.

ayşammmmmmmŞeniz
canım biter her derdi veren dermanınıda verir inşallah:Saruboceq:
sıkıntılar olmasa nasıl yaşarız bilmem ben öyle alıştımki herşey yolunda gidince tedirgin oluyorum artık:delphin:
herşey biz insanlara göre taşıyamayacağımızı vermez rabbim demekki biz güçlüyüzki taşıyoruz
rabbim dualarımı duydu ayşam yeğenimde varmış delik fakat iyileşme umudu çok yüksek
kendiliğinden kapanma olabilecek şekildeymiş şükür rabbime:Saruboceq:Şeniz

ne güzelde anlatmışın ben kriz mrizde iyice saldım kendimi hayırlsı bakalımkaydirigubbakcemile3

sal çayıra mevlam kayıra yaptın demek liikaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısı inşallah başını kaşıyamaz hale gelirsin :Saruboceq:
artık o çayırdan nasıl koşarsın iş başına halini görmek isterdimkaydirigubbakcemile3
iftirada atmışsın iftiranı kaçmışsın gitte al cevabını:jeyyar::roflol:

ayşammmmmmmŞeniz
canım biter her derdi veren dermanınıda verir inşallah:Saruboceq:
sıkıntılar olmasa nasıl yaşarız bilmem ben öyle alıştımki herşey yolunda gidince tedirgin oluyorum artık:delphin:
herşey biz insanlara göre taşıyamayacağımızı vermez rabbim demekki biz güçlüyüzki taşıyoruz
rabbim dualarımı duydu ayşam yeğenimde varmış delik fakat iyileşme umudu çok yüksek
kendiliğinden kapanma olabilecek şekildeymiş şükür rabbime:Saruboceq:Şeniz

günaydın kızlara.s.

filozof osmanım benim Şeniz yeğeninin iyileşme umuduna çok sevindim ablamalkisalkisalkisherşey geçici değil mi hastalıkta keder de sıkıntı da:delphin:osman seni özledimbenneyaptımki:asigim:Şeniz

günaydın kızlara.s.

filozof osmanım benim Şeniz yeğeninin iyileşme umuduna çok sevindim ablamalkisalkisalkisherşey geçici değil mi hastalıkta keder de sıkıntı da:delphin:osman seni özledimbenneyaptımki:asigim:Şeniz

ayşam ayşam benim dünyalar güzeli tatlı ayşam arım balım peteğim ŞenizŞeniz
yine yapmışım değilmi filozofluğu:roflol: ne yapayım damarımda var :roflol:
osmanında seni özledi beni görünce dürtükleyin kızlar mıtbaktadelikafadulden
ben siz meşgulsünüzdür diye dürtemiyorum :jeyyar:
siz beni depin atölyede değilsem hemen cevap yazarım sizeŞenizŞeniz

günaydın canlarım hayırlı sabahlarlarŞeniz
hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun:Saruboceq:
hadi bakalım hepimize kolay gelsin:nazar::1hug:

hayırlı haftalar dilemeye geldim hihoyyyt
nabersiniz iyisinizmi iyisiniz iyi opuyorumnanaktan
bende iyiyim heralde kurulu robot gibi olduğumdan hissetmiyorum nasıl olduğumu:delphin:
hepiciğinizi öperimmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

evet gitme vakti evime gidiyorum artıkkaydirigubbakcemile4
herkese iyi akşamlar diledim öptüm ve gittimŞeniz

işte yine ben hihoyyyt
selam bugün çok yoğunum
kafamı kaşıyamadım kaşıyacak varmı:jeyyar:
ne mutlu bana bu kulübün tek sahibi tek hakimiyimturkbayragi
ne soru var ne sorun nede yazan benden başka:roflol:
yaaa ben kendimi çok seviyorum kendi kendime konuşabiliyorum çünkü:1hug:Şeniz:roflol:

işte yine ben hihoyyyt
selam bugün çok yoğunum
kafamı kaşıyamadım kaşıyacak varmı:jeyyar:
ne mutlu bana bu kulübün tek sahibi tek hakimiyimturkbayragi
ne soru var ne sorun nede yazan benden başka:roflol:
yaaa ben kendimi çok seviyorum kendi kendime konuşabiliyorum çünkü:1hug:Şeniz:roflol:

Öylemi sanıyorsun aceba :delphin:
Maşallah harıl harıl çalışıp kazanıyorsun Özüm,
Sayfalar dolusu kendi ile barışık konuşan birini daha tanımadım hani laelaelaelaelae
Süper hatçe ablam bee turkbayragi

Öylemi sanıyorsun aceba :delphin:
Maşallah harıl harıl çalışıp kazanıyorsun Özüm,
Sayfalar dolusu kendi ile barışık konuşan birini daha tanımadım hani laelaelaelaelae
Süper hatçe ablam bee turkbayragi

ayşemmmŞeniz
sesime gelen yanlızlığımı paylaşan bir dosthihoyyyt
işte ben o yüzden diyorum ya kendimi çok seviyorum diye:roflol:
bu kulübü kapatmayacak ayakta tutacağım tek kalsamda dedim ve sözümü tutuyorum
tüm kızlar adına
hatta bazen gelip bunları okuyup tatlı tatlı tebessüm ettiklerini görür gibi oluyorum:teytey:ŞenizŞeniz

ayşemmmŞeniz
sesime gelen yanlızlığımı paylaşan bir dosthihoyyyt
işte ben o yüzden diyorum ya kendimi çok seviyorum diye:roflol:
bu kulübü kapatmayacak ayakta tutacağım tek kalsamda dedim ve sözümü tutuyorum
tüm kızlar adına
hatta bazen gelip bunları okuyup tatlı tatlı tebessüm ettiklerini görür gibi oluyorum:teytey:ŞenizŞeniz

Çok nankörüz be ablam dimi :çok üzgünüm:
İnsan ilk gözağrını bu kadar da ihmal etmez etmemeli dimi ablacım alkisalkisalkis
Ossun ben varım,sen varsın,artıkın ışığı gören arkadaşlar da gelirse bu topik dolar taşar inşallah..hihoyyyt

Çok nankörüz be ablam dimi :çok üzgünüm:
İnsan ilk gözağrını bu kadar da ihmal etmez etmemeli dimi ablacım alkisalkisalkis
Ossun ben varım,sen varsın,artıkın ışığı gören arkadaşlar da gelirse bu topik dolar taşar inşallah..hihoyyyt

hayır hayırrrr kesinlikle değil nankörlük yok kesinlikle:1no2:
hepinizin işi çok sadece gerçekten kızlar hepiniz çok yoğun oldubuyrunnnnnnnnn
teğet geçen kriz herkesi teğet vurdu içimizi deldi geçti ama adı teğet kaldı:jeyyar:
bunun ardında hepsinde belli bir boşluk oluştu o boşluktan sonrası dolmuyor
ben dolduruyorum işte nasılsa birgün gelecek hepsi buradan hiçbirinizin vazgeçemeyeceğini benim gibi biliyorumŞenizkaydirigubbakcemile5Şeniz

osman osman osmanım benimopuyorumnanaktanŞenizbişi yok canım benneyaptımkiseni sefiyom ben:asigim:ve herkese iyi akşamlar ay bunu başta demem gerekirdi amakaydirigubbakcemile:roflol:

kızlar selammm kimse yokmu huhuhuuu bende çalışan kadınımmm benide alın buraya ühüüü kaderimi paylaşın mafoldumben

osman osman osmanım benimopuyorumnanaktanŞenizbişi yok canım benneyaptımkiseni sefiyom ben:asigim:ve herkese iyi akşamlar ay bunu başta demem gerekirdi amakaydirigubbakcemile:roflol:

ayşammmŞenizŞeniz
sen bu saatte daha iştemisin:1shok:
nerden girdin işte değilsenCADIARZU
peki sen sizi ne kadar sevdiğimi biliyormusun:lepi:
biliyorsun tabiiiiiiii siz benim herşeyimsiniz çünkü beni benden iyi bilirsinizŞeniz
günlerce konuşamasak bile biliyoruzki hep kalplerimiz bir atıyorkaydirigubbakcemile5:1hug::nazar:Şeniz

kızlar selammm kimse yokmu huhuhuuu bende çalışan kadınımmm benide alın buraya ühüüü kaderimi paylaşın mafoldumben

girmişsin bile içeriye zemuszemus
hoşgeldin bak serserim karşılamış senivereliniortak
peki serserim neden soldan aldın:1shok: ne özelliği var soldan orası bizim loca değilmiydi:jeyyar:
neyse sıkışık otururuz artık kalpler bir olsunkaydirigubbakcemile5

Çalışmaktan fazla uğranılmayan topik oldu burasısengözlerimebaksanab yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler buyrunnnnnnnnnösüm ablamız buranın müdavimivereliniortak biz yokken onla dertleşip konuşabilirsiniz :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Back