Çalışmaktan fazla uğranılmayan topik oldu burasısengözlerimebaksanab yeni gelenler hoşgelmişler sefa getirmişler buyrunnnnnnnnnösüm ablamız buranın müdavimivereliniortak biz yokken onla dertleşip konuşabilirsiniz :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
geçen yaz burda olsaydın görürdün yazmaya yer bulamazdın:çok üzgünüm:hoşbulduk kızlar
ama kimse uğramıyomu buralara yaaa
anca girdim azıcık mesaj yazılmış. eee çalışan hatunlar tabi herkes meşgul bizim topicimiz de bukadar olur anca -tatlicadiarzu-
slm lar bende yeni geldim benide aranıza alın bende çok çalışıom beni dışarda bırakmayın hihoyyyt
tamm süper olur falla sarılayım şöyle hepinize tek tek merhaba diyim
:roflol: ceeee :roflol:işte çalışna kadınlar kulübü olunca h.sonu da kimse bişey yazmıyo süprizzzzz
ben günlük ceeee'mi yapıyım da ben den çıksın :teytey:
selamlar herkeze iyi haftalar malum bugün pazartesi sendromumuzda var inşallah çok güzel bir hafta geçiririz..opuyorumnanaktanhihoyyyt
benden var o sendrom her pazartesi oluyo ama kk ya gelince unutuyorum sendrom falandelikafadulden
merhaba bugün meraba demeden geçmek istemedim bir cööö diyip geçim dedim herkez nasıl bakem delikafadulden
selam kızlarr haftayı yarıladık kaldı 2 güncük. nerelerde herkes bakimmm
cumartesi çalışıomusunuz
yazın hiç çekilmiyo yaaa hele izmirde
ben isyan ettim gelmicem artık cts dedim :umursamaz:
evet ben cö diyom kaydirigubbakcemile3hafta yarılandı dimi benim yıl sonu tatiline az kaldı son günleri sayıyorum sonra rahat ve huzurlu iki hafta geçirip dinç bir şekilde işime döncem alkisalkisalkis:lepi:
merhaba canımŞeniz
ben daha yarılamadım
senin olduğun taraf yanıyordur alsancak yada karşıyakadamısın :uhm:
gel benim yanıma üfür üfür delikafadulden
beni bıraksalar pazar günü bile çıkmayacağım dükkandan :sm_cool:
çalışmak kadar güzel bişi düşünemiyorumzemuszemus
ev karşıyakada ofis alsancakta her şekilde yanıyorum yani :gitme:
senin nerde sahil taraflarında mı dükkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?