- 21 Ağustos 2015
- 31.563
- 95.620
- 598
- 37
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Ben tava böreği yapınca börek yaptım diye anlatıyorm 3 gün ahahKız yok hazır yufkanın içine peynir koy katla. Oldu sana gözleme. Kendim açmıyorum
Offf aynıyız. Yeminle sen cık ben yaparım diyorum.gecen beyti kebabı yapcaz. Yemek yapacagın zaman beni uyandır ben yapacam dedi tamam fedm.kaldırdım hadi yemek yapcaz dedim geldi ee hani hazır degl bişey diyor ne mesela dedm tepsiyi versene yaglayıp dedi yagladım verdim.yufkayı cıkarsana dolaptan dedi cılardım.kıymaya sogan dograyop baharatlarasan dedi zaten yapmıstım onu cıkardım verdım dolaptan.yufkayı ıslatacak suyu bıle fırcayla hazır ettim.eee sarma işinide ben yapayım mi dedm yok zaten önemli kısmı saracak kısım diyor.ulan herseyı hazır ettim bi yufkaya kıyma koyup sardıç.fırına atacak diye ben içerde oturıyorum gelsene bu fırın kac derecede yanacak diyor.allah ucun gec otur ben yapsaydım daha sereflıydı dedm.şefler o basıt işlere krısmazlar diyor ajdnamfKendi adıma eşim pek çok şeye yadım eder ama onun yemek yapışına öncelikle benim tahammülüm yok. Benimseyip de hiçbir şeyin yerini öğrenmiyor ya da aklında tutamıyor. Ona çıraklık yapıp cinnet geçireceğime kendim yapıyorum. Hiç yapmıyor değil ama ancak salata makarna tarzı sıradan şeyleri yaptırıyorum
Benim eşim de tavuk sote yaparken böyle. Sebzeleri tavuğu ben doğruyorum o sadece tavada birleştiriyor ve yemeği kendi yapmış oluyorOfff aynıyız. Yeminle sen cık ben yaparım diyorum.gecen beyti kebabı yapcaz. Yemek yapacagın zaman beni uyandır ben yapacam dedi tamam fedm.kaldırdım hadi yemek yapcaz dedim geldi ee hani hazır degl bişey diyor ne mesela dedm tepsiyi versene yaglayıp dedi yagladım verdim.yufkayı cıkarsana dolaptan dedi cılardım.kıymaya sogan dograyop baharatlarasan dedi zaten yapmıstım onu cıkardım verdım dolaptan.yufkayı ıslatacak suyu bıle fırcayla hazır ettim.eee sarma işinide ben yapayım mi dedm yok zaten önemli kısmı saracak kısım diyor.ulan herseyı hazır ettim bi yufkaya kıyma koyup sardıç.fırına atacak diye ben içerde oturıyorum gelsene bu fırın kac derecede yanacak diyor.allah ucun gec otur ben yapsaydım daha sereflıydı dedm.şefler o basıt işlere krısmazlar diyor ajdnamf
Valla ben genelde zaten çok sağlıklı falan yiyen biri değilim. Normal salatamı sebzemi falan yemeye çalışıyorum sadece. Evde ağırlıklı olarak tavuk, et, kızartma köfte, hamur işi vs tarzı besleniliyor. Bu nedenle hem etrafı kirletmeden, hem hızlı hem de daha az yağ ile yememizi sağlıyor en azından. Hız konusunda büyük avantaj sağladı. Fırında 1 saatte pişen tavuğu yarı enerjiyle 15 dakikada pişiriyorum ve pislik de çıkarmıyor. Bu nedenlerle tercih ettim memnunum.Onların kızartmadan farkı yokmus ya
7-8 dk da 220 derecede kızaran yiyecekler kansorejen olusturur diyor uzmanlar.
Birde yeme alıskanlıgınızı değistiriyor ister istmez.
Normalda ayda 1 patates kızartması yiyorsanız,saglıklı diyip haftada 1 yeniyor gibi.
BenBen yemegi günlük yapiyorum çünkü herseyi yemeyen bir tayfa var evde. 5te isten cikiyorum. Salatasiyla beraber en az 3 çeşit yemegi 1.5 saatte hazir ediyorum. Kalanı oglen yiyoruz. Ertesi gün hop tekrar yemek yap. Benden daha çok yemek yapmaktan nefret eden biri yoktur sanmam.
Ay o konuda şahane zaten. Benden kat kat iyi temizlik yapar. 13 yılda neredeyse hiç cam silip toz almadımSen camları kakala yeter yavruşmutfagini sana biraksin
5 yıldızlı otel aşçısı mübarekler, her şey hazır ayağına gelecek de sözde yemek yapacak. Lazım değil bacım ben yaparımOfff aynıyız. Yeminle sen cık ben yaparım diyorum.gecen beyti kebabı yapcaz. Yemek yapacagın zaman beni uyandır ben yapacam dedi tamam fedm.kaldırdım hadi yemek yapcaz dedim geldi ee hani hazır degl bişey diyor ne mesela dedm tepsiyi versene yaglayıp dedi yagladım verdim.yufkayı cıkarsana dolaptan dedi cılardım.kıymaya sogan dograyop baharatlarasan dedi zaten yapmıstım onu cıkardım verdım dolaptan.yufkayı ıslatacak suyu bıle fırcayla hazır ettim.eee sarma işinide ben yapayım mi dedm yok zaten önemli kısmı saracak kısım diyor.ulan herseyı hazır ettim bi yufkaya kıyma koyup sardıç.fırına atacak diye ben içerde oturıyorum gelsene bu fırın kac derecede yanacak diyor.allah ucun gec otur ben yapsaydım daha sereflıydı dedm.şefler o basıt işlere krısmazlar diyor ajdnamf
Erkekler mutfağa girince aklıma,instada dolaşan mercimek çorbası yapılmış mutfak geliyor ahfjdhsjshsjsj. Benimki Allah'tan çıkardığı bulaşığı falan kendi topluyor,hiç pis ve dağınık tezgah görmedim gittiğimde.5 yıldızlı otel aşçısı mübarekler, her şey hazır ayağına gelecek de sözde yemek yapacak. Lazım değil bacım ben yaparımo yemek yaparken ben başka biriş halletmeliyim ki yaptığı iş işe yarasın, başında ardında ben dolanacaksam az ötede oynasın hiç uğraşamam
Ben yokken sağ olsun benimki de topluyor, çok şükür dağınık bir adam değil ama yemek yapmasınErkekler mutfağa girince aklıma,instada dolaşan mercimek çorbası yapılmış mutfak geliyor ahfjdhsjshsjsj. Benimki Allah'tan çıkardığı bulaşığı falan kendi topluyor,hiç pis ve dağınık tezgah görmedim gittiğimde.
Arkasından kalan yerleri siz temizliyorsunuz dimiBenim eşim de tavuk sote yaparken böyle. Sebzeleri tavuğu ben doğruyorum o sadece tavada birleştiriyor ve yemeği kendi yapmış oluyor
Aynen benım esım de oyle benden yardım ıste yardım edeyım der o nerde bu nerde ben nıye bılmıyorum yerlerini sen evde olmasan aradığımı bulamıcam nıye yerlerini degıstırıyon abooo bırak bırak ben yaparım derım kalsın senın yardımın derımBen yokken sağ olsun benimki de topluyor, çok şükür dağınık bir adam değil ama yemek yapmasıno nerede bu nerede kavgasından boşanmak istemiyorum sen şanslısın zaten adam mutfak konusunda çok marifetli. Gelsin sufleler gitsin balıklar mezeler
Halbuki mutfakta hiçbir şeyin yeri değişmez ama ne hikmetse onlar öğrenemez.Bende
Aynen benım esım de oyle benden yardım ıste yardım edeyım der o nerde bu nerde ben nıye bılmıyorum yerlerini sen evde olmasan aradığımı bulamıcam nıye yerlerini degıstırıyon abooo bırak bırak ben yaparım derım kalsın senın yardımın derım
Haklısın da sabrın da bir sınırı var, 8 yaşındaki kızım soğanın tencerenin tepsinin yerini biliyorken adam bilmiyorsa öğretmeye harcayacağım zamanı yemeği pişirmeye kullanıyorum. Benimki güzel temizlik ve ütü yapıyor o yeteneklerini değerlendirmek daha doğru şimdilikHanımlar şu an burada yaptığınız muhabbetin ne kadar saçma olduğunu lütfen farkedin. Erkekler beceriksiz değil siz böyle konuşmalarınızla resmen çanak tutuyorsunuz. Yemek yapabilmek aşırı zeka ve beceri isteyen bir şey değil. Mutfak bir kirlenr iki kirlenir sonra her şeyi öğreniler kadınlar gibi. Bu kadar. Lütfen kendinizi böyle şeylerle kandırmayın ve bunu da normalleştirmeyin gözünüzü seveyim ya.
Evet o da varArkasından kalan yerleri siz temizliyorsunuz dimiOcak filan yağ içinde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?