How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalışan kadının yemek problemi

Orada şunu yazmıştım, inşalalah birkaç okuyana faydası olmuştur. Konunun dışına taştığımız için özür dilerim.

Muhtemelen doktor, eczacı, hemşire dışında kıymeti kendinden menkul birisi sizin vajinanıza birkaç tane sülük sokacak, o sülük de vajina duvarlarını ve rahim ağzını ısırıp emecek siz de hamile kalacaksınız. Lütfen yaptırmayın kardeşim, şu şarlatanlara para ve prestij kazandırmayın. Sağlığınız ile ilgili olarak vücudunuza doktor ve hemşire dışında kimse dokunmasın. Bitkisel kürler de kullanacaksanız eczacıya danışın, bu ürünleri eczaneden alın. Burada öneren ve faydasını gördüğünü söyleyenlere inanamıyorum yaa. Hacamat da öyle, Muhammed Nebi (sav) bizim ahlak-din öğreneceğimiz büyük abidemizdir, o bir doktor değildir. Arap adetlerinden olan hacamat (kan akıtma) çok çok öncelerden vardı ve Muhammed Nebi'nin de hayatında yer aldı. Hepsi bu. Bilimsel temeli olmayan bu işlerden uzak durmak gerekir.
Spekulum ile açılan organin rahim oldugunu saniyorlar. Sülüğün direkt rahme konuldugunu, polip, kist, yara, ne var ne yoksa emip yutup yok ettigini düşünüyorlar. Biri aynen bu sekilde yazmisti. Hayretler icinde okudum.

Kabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
Pazar günü yapıp dolaba atacağım ve en az çarşambaya kadar idare edecek hangi yemekleri önerirsiniz ? 2 tencere çorba yapsam diyorum bize yeter, patates, tavuk dayanmıyor diyorlar ama her yemekte de onlar var gibi. Bezelye, patlıcan da.pek sevmeyiz açıkçası.
Ne dersiniz? Perşembe cuma hamurişine mi başvurdak acaba?
Benim arkadaşım yemek yapmayı hiç sevmiyor eşi de kendi de aynı şekilde çalışıyor ve eşi kendinden sonra geliyor eve. Adam elini yüzünü yıkıyor yemeğe girişiyor kadın da arkasından mutfağı topluyor sadece harika bir hayat valla:KK48:

Spekulum ile açılan organin rahim oldugunu saniyorlar. Sülüğün direkt rahme konuldugunu, polip, kist, yara, ne var ne yoksa emip yutup yok ettigini düşünüyorlar. Biri aynen bu sekilde yazmisti. Hayretler icinde okudum.
Konu dışı olduğu için arkadaşları rahatsız etmeyelim. Başka forumlarda yine konuşuruz.

Benim arkadaşım yemek yapmayı hiç sevmiyor eşi de kendi de aynı şekilde çalışıyor ve eşi kendinden sonra geliyor eve. Adam elini yüzünü yıkıyor yemeğe girişiyor kadın da arkasından mutfağı topluyor sadece harika bir hayat valla:KK48:
Ne güzel hayat valla. Ama iş birliği halinde kocamla yemek hazırlamak ve ev işi yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor. İş yaparken beraber muhabbet de edebiliyorsanız günün yorgunluğu geçiyor, kalan vaktin kalitesi artıyor.

Ne güzel hayat valla. Ama iş birliği halinde kocamla yemek hazırlamak ve ev işi yapmak benim daha çok hoşuma gidiyor. İş yaparken beraber muhabbet de edebiliyorsanız günün yorgunluğu geçiyor, kalan vaktin kalitesi artıyor.
Kesinlikle tek kişiye yüklemek de doğru değil hep işbirliği olması gerektiğini düşünenlerdenim bende.

O sülük konusu beni de hayretlere ugratmisti. Kim yapiyor, sterilizasyon ne durumda belli degil. Spekulum kullanıyorlarmis. Kim bilir kac kisiye birden kullaniliyor yeterince steril edilmeden. Aynı sülük kimden çıkarılıp kime veriliyor kim bilir...
Çaresizlik mi cahillik mi bilmiyorum.
VAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRANLAR (Dün açılan yeni konu başlığı)

Nasıl yapıldığını sordum. Anatomiyi de iyice belirttim ki sülüğü nereye koyuyorlar anlayalım. Eğer rahim içine koyuyorlarsa kendimi yerlerden yerlere atıcam. :işsiz::işsiz::işsiz:
Daha önceki bir vajinal sülük konusunda yazdıklarım.

Nedensude Hanım,

Lütfen kendinize gelin, sülük miyomunuzu yiyip yok edemez.
Çok merak ediyorum, sülüğü vajinanıza kim, nasıl yerleştiriyor, nereye yerleştiriyor? Rahim (uterus) ağzını (servix) açıp içine mi yoksa vajinanıza mı (ilişki kurduğunuz kısım, dışarıdan ilk 10 cm)? Rahim vajinanızdan 10 cm ileride bebeğin geliştiği yer. Miyom da rahim duvarında olur.

Cevabı bekliyorum, LOTUS, ilgini çekerse konuya bi bak lütfen. Ben 5-6 saat yokum.

VAJİNAYA SÜLÜK YAPTIRANLAR (Dün açılan yeni konu başlığı)

Nasıl yapıldığını sordum. Anatomiyi de iyice belirttim ki sülüğü nereye koyuyorlar anlayalım. Eğer rahim içine koyuyorlarsa kendimi yerlerden yerlere atıcam. :işsiz::işsiz::işsiz:

Cevabı bekliyorum, LOTUS, ilgini çekerse konuya bi bak lütfen. Ben 5-6 saat yokum.
Sibelcim derin bir nefes alıp sakinlik depolayip konuya gidiyorum.:KK55:

Bilmiyorum yazan oldu mu.. Ben denedim ama 2 hafta yapabildim, çünkü eşimle keyifli vakit geçireceğim tek hafta sonunu evde yemek yapar geçirmek istemedim. Ama eğer hafta içi yemek yapmak istemiyorsanız, hafta sonu istediğiniz yemekleri yapıp sıcağı ile kavanoza doldurup ters çevirin. Soğuyunca buzdolabına. Konserve mantığı. Boylelikle hafta içi, ısıtıp yersiniz. Ama bizi pazar gunu 5 çeşit yemek yapmak sıktı ve yordu eşimle.. yine de belki işinize yarar diye söylemek istedim