- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Sız zaten müthiş sanslısınız.Çünkü erkekler kadınlar kadar pratik değil mutfakta maalesef. Benim eşim çok beceriklidir, çok lezzetli de yemek yapar ama işten gelip yemek yapıp önümüze koymasını beklersek açlıktan ölür o yemeği saat 10’da falan yeriz
O yüzden bizde hafta içi yemek bende hafta sonu bütün öğünler eşimde. Çalışsam da çalışmasam da düzen bu bizde.
İnterneti arastırsa yeterŞimdiye kadar şanslıymıyşınız demek :)
Ben yemem de yedirmem de. Hele de çocuklarıma asla. Kafamdan uydurup söylemediğime emin olabilirsiniz buyurun araştırın. Yine de yiyecekseniz siz bilirsiniz.
Teşekkür ederim, öyleyim valla. Az biraz kaynanalığı var ama iyidir beyimSız zaten müthiş sanslısınız.
Allah daim etsin..o kaynanalık hepsinde var ıdare etcezTeşekkür ederim, öyleyim valla. Az biraz kaynanalığı var ama iyidir beyim
Market tavuguna karşı aşırı bir antipatim var ya.Ha bir de tavuğu mümkün olduğunca marketten almam, alsam da o tavuğu buzluğa atıp sonra kullanmam.
Sadece balıktan korkarım.. onu asla ertesi gün yemem.isitip yemem.1 defa pişer,yenirŞimdiye kadar şanslıymıyşınız demek :)
Ben yemem de yedirmem de. Hele de çocuklarıma asla. Kafamdan uydurup söylemediğime emin olabilirsiniz buyurun araştırın. Yine de yiyecekseniz siz bilirsiniz.
Biz pazar gününden yemek yapıp sıcakken kavanoza koyuyoruz sonra ters çevirip soğuyunca dolaba alıyoruz. Bir nevi konserve yani.Kabul ediyorum işten gelince 1 saat mutfakta oyalanmayı sevmiyorum. İki kişi de girsek mutfağa, yine vakit geçiyor. Eşimle ikimizde acıkıyoruz zaten. İstiyorum ki ben hemen yemekleri ısıtırken eşim de tabakları koysun hemen yemek yiyelim. Çok sevemedim mutfağı zaten
Pazar günü yapıp dolaba atacağım ve en az çarşambaya kadar idare edecek hangi yemekleri önerirsiniz ? 2 tencere çorba yapsam diyorum bize yeter, patates, tavuk dayanmıyor diyorlar ama her yemekte de onlar var gibi. Bezelye, patlıcan da.pek sevmeyiz açıkçası.
Ne dersiniz? Perşembe cuma hamurişine mi başvurdak acaba?
Bunu deneyeceğim.Bayatlama tarzı birşey olmuyor degil miBiz pazar gününden yemek yapıp sıcakken kavanoza koyuyoruz sonra ters çevirip soğuyunca dolaba alıyoruz. Bir nevi konserve yani.
Ben mutfaktan hiç hoşlanmadığım için eşim yapıyor genelde
Pilav, köfte, karnabahar graten, yeşil mercimek yemeği, ıspanak yemeği gibi şeyler yaptık bu hafta.
Bezelye yemeği gibi şeyleri üstte anlattığım şekilde yapıyoruz.
Aynı sistem bizde de var. Ve aynı şekilde hissediyorum. Yemek yapmak hobim derdim ama artık gına geldiBende calisiyorum. Kucuk ogluma annem evimde bakiyor, buyuk oğlum da okula gidiyor.
Bazen annem pisiriyor yemegimi, bazen kaynanam pisirip yolluyor tencereyle, Hafta sonu da mutlaka pisiyoriyorum zaten. Nadiren de dışardan söylüyoruz.
Çalışan, çocuklu anneler için yemek pişirme meselesi hem zor, hem de şart. Cocuklar taze ev yemegi yesin diye butun derdim çunkü..
Annemle kaynanam da görüyorlar durumumu, destek veriyorlar mümkün olduğunca. Allah bin kere razı olsun ikisinden de..
Cidden severdim eskiden yemek yapmayi, ama simdi en usandigim mesele bu yemek işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?