- 23 Mart 2013
- 106
- 60
- Konu Sahibi manolya_87
Eylül'de evlendik eşimle. Birbirimizi çok seviyoruz. Evliliğimin ilk haftalarında 15-20 kişi misafir ağırladım, daha eşyalarımı kullanmayı bilmezken, evimiz düzeni oturmamışken, fırın ısı ayarlarını bilmeden ilk kez kullandım hep yemeğe geldiler. eşimin ailesi hep gezmek istiyor. üç tane teyzesi var. evcilik oynar gibiler dört bacı her akşam birbirlerindeler ve bizi de bu oyuna dahil etmek istiyorlar. Onların elinde örgü lak lak lak gündeler ya da gezmedeler. Ben eşşek gibi çalışıyorum, muhasebeciyim işim feci stresli ve yoğun. Canım çıkıyor, eve gitmem 7-8 i buluyor. Birde üstüne yemek vs. ile uğraş dur. Gocunmuyorum bundan. Eşime güzel yemekler hazırlamak başbaşa olmak hoşuma gidiyor. Ama ailesi anlamıyor. Bütün sülale bir evde toplanmış, bizi de bekliyorlarmış. Tam güzel yemekler hazırlıcam diyom mutfağa girişiyorum haydeee bi telefon, eee bu teyzen bize oturmaya gelcek arabası yok altında sizde gelin, gelirken teyzeni de getirin oğlum...Beni düşünen kim bu kız yorgun mu değilmi peh.. Bir de taze gelin isen hizmetlen dur. Çay, bulaşık, yeme içme faslı derken akşam oturmasından kalkmamız 11i buluyor. Haftanın 3-4 günü neredeyse böyle. 2 gün gitmeyelim, yüzünüzü gören cennetlik oldu diyorlar. Sanki ben oğullarını ellerinden almışım gibi muamele yapıyorlar. Hele kayınvalidem günde kesin 3-4 kere arıyor. soru şu Naptınız ?? Ay sanane be kadın her bişeyimizi illa öğrenecek, eee özelimiz bile kalmıyo artık bi yere gezmeye gitsek kurtlanıyor. Çeyiz günü bile saçımı okşadı die kıskanç kıskanç baktı, belliydi böyle olacağı biliyorum ama napayım. Evlendik, ben aramamışım diye ne biçim adetim varmış insan bi hal hatır sorarmış diyo. ben çalışıyorum patron, müşteriler, satış, faturayla mı uğraşayım senin günde neler yaptın, ne örgüler ördün bunlarla mı ? Ay kızlar bana bi çıkış yolu gösterin daha taze evliyiz biz. Çifte kumrular gibi başbaşa olmamız lazım. Tam akşam yemeğindeyiz oğlunu arıyo naptınız ayyyyyyyyy ayyyyy.... Kızlar ben napcıam bu kv ile ? Düğün günü aramızda olan bi tartışmadan dolayı ona çoook büyük bir derin sevgim yok ama yine de seviyorum, saygım çok, debimle otourup kalkıyorum neşeli ve güler yüzlüyüm, elimden geldiğince de arıyorum. Pazar günü tek tatilimde ben hiç aramıyom, o da düşünceli aramıyo dinleniyolar die. Eşim arıyo bi sorıyım naptılar diye dio, arıyo ben konuşmak istemeyince bu sefer eşim surat yapıyo. ay bu ne hergün teyze teyze oynar gibi bisürü yakıt yak evlerine git otur ye iç muhabbet gel. yani başka bi atraksyon yok. İlerde çocuğum olduğunda napıcam ben bu kv şimdiden böyle ise