- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
Yok canım mesele sadece bu olsa dediklerini yapardım, ne yapsak yaranamadım bu insana. Hep bi eksik, kusur arama kendince. Gidiyor milletin dolduruşuna geliyor. İki yüz veriyorum başlıyor kaynanalığa. Çok şımartılmış her dediği yapılmış. Hastalandı diye iş bile yaptırmamış kocası Kızı. Ben ona hizmetçi olucam zannediyor iki çöp verse. Her şeyi karşılıklı. O kadar nefret ettim ki içimdeki iyiliği öldürdü. Bazen Bi şeyler yapmak istiyorum içimden Gelmiyor.Benim anlamadığım aç aç neden oturuyorsunuz. Akşam iş çıkışı gittiniz. Yemek saati gittiniz niye masa hazır değil. Sizden mi hazırlamanızi bekliyorlar. O zaman telefon edin pizza söyleyin benim aç kalmamam lazım diyin. Ya da ayip olur diyorsaniz giderken bir restorana ugrayip siparis verin. Sonra oturun hep birlikte afiyet ile yiyin.
Eğer maddi gücüm kısıtlı diyorsanız oraya kahve içmeye gidiyorsanız önce eşinizle dışarıda baş başa yemeğinizi yiyin sonra oraya kahve içmeye geçin. Bebek geldikten sonra boyle basbasa anlariniz kalmayacak cunku. Kv evinde kahvenizi için açın sevdiğiniz diziyi izleyin. Kimseyi reklamlarda da mutfağa geçer meyve falan yıkarsıniz dizi baslayinca tekrar yerinize donersiniz. Karnınız tok olursa bu lafları da bence umursamazsıniz. Ben de aç aç birilerinin gönlü olsun diye zaman geçirsem sinirimden kopururdum.
Bütün gün çalışmış gelinden saçma sapan baklava açmasını beklemek de başka bir kafa oluyor gerçekten.