Aileden geliyor bence aman oğlum sen yapma ama oğlum sen dokunma ben yaparım diye diye bu zamanlara kadar böyle bencil dangoz olarak geliyorlarKesinlikle
Bu adamlar bu yüzleri nerden buluyor anlamıyorum
Sonuçta evlenirken biliyordu çalışan bi kadın olduğunuzu. Nefret ediyorum böyle erkeklerden. Tabi annesi paşa oğlunu paşalar gibi büyütmüş. Şimdi zoruna gidiyor paşanın. Anası çalışmıyormuş tabi yapar. Bi kadın hem eve para getirsin. Hem dört dörtlük yemek ev işi yapsın. Hem gece gönlümü yapsın. Yok öyle bi dünya. Böyle biri ile evlenerek hata yapmışsınız. Üzgünüm ama düzelmiyor böylesi.Merhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Fikirlerinize ihtiycim var.
Konu sahibi ev hanımı olsa da böyle bir üslup ve tavırla belirtilen durumu hak etmezdi. Parası cebine kalmıyor ayrıca. Eşi sonuçta kadına ayrıca para vermiyor o kısmı da adamın cebinde kalıyor, ayrıca belki eşinin maaşı daha yüksektir batmıyor olabilir. Kadın da birikim yapıyormuş, kendine ne kadar harcama yapabilir. Birikim yaptığı da ortak olacak sonuçta mal da olsa mülk de olsa.Kadının maaşı kendine kalıyormuş bayanlar bu detayı atliyorsunuz. Bu doğru da adamın yaptığı mı yanlış ? Adamda sadece üslup yanlisligi var.
Hayat müşterek diye evlenip ortak giderlere katılmayan bir kadınla evlensem tüm ev işini ve yemeği ondan beklerim zira ben de onun kirasını ödüyorum yemeğini ödüyorum !!
Ben bu konudaki aralarındaki anlaşma nasıl oldu merak ediyorum. Sizin anlattığımız kadar masum ise haklisiniz fakat birçok kadın da var ki benim param kendime diyen parasını gizleyen ailesine gönderen vs.Konu sahibi ev hanımı olsa da böyle bir üslup ve tavırla belirtilen durumu hak etmezdi. Parası cebine kalmıyor ayrıca. Eşi sonuçta kadına ayrıca para vermiyor o kısmı da adamın cebinde kalıyor, ayrıca belki eşinin maaşı daha yüksektir batmıyor olabilir. Kadın da birikim yapıyormuş, kendine ne kadar harcama yapabilir. Birikim yaptığı da ortak olacak sonuçta mal da olsa mülk de olsa.
Çok naziksiniz bir başkası bu kişi için hiç böyle konuşmazdıMerhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Yani bilemedim. En fazla erkek gerçekten kat kat fazla kazanıyorsa kalsın paran bizim için birikim yap diyebilir ya da madem para vermiyorsun ev işi sende diye de düşünmüş olabilir. Gerçi öyle düşünmüş olsa bile tavırları, üslubu çok kötü. Dışarıda yemek yediğimizde bile parasını verdik diye yemeği beğenmediysek aşçısını çağırıp laf etmiyoruz sonuçta. Nimettir diyip yiyoruz.Ben bu konudaki aralarındaki anlaşma nasıl oldu merak ediyorum. Sizin anlattığımız kadar masum ise haklisiniz fakat birçok kadın da var ki benim param kendime diyen parasını gizleyen ailesine gönderen vs.
Ne isterse onu yapsin. Git ailene goster benimkilerede at umrumda degil dedim rest cektim.
Kendine tutacakmis nasil bi insan oldugumu hatirlamak icin .
Kadının maaşı kendine kalıyormuş bayanlar bu detayı atliyorsunuz. Bu doğru da adamın yaptığı mı yanlış ? Adamda sadece üslup yanlisligi var.
Hayat müşterek diye evlenip ortak giderlere katılmayan bir kadınla evlensem tüm ev işini ve yemeği ondan beklerim zira ben de onun kirasını ödüyorum yemeğini ödüyorum !!
Ben olsam eve girer girmez.Once biraz yatar dinlenir sonra yemek yaparım.İyi enerjiniz var.Siz yemeği yaparken esiniz de evi supursun.Sofra kurşun.Merhaba kizlar