- 10 Haziran 2012
- 1.389
- 3.263
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeği koklamak saygısızlık olmuyor mı biraz. Gerçekten beklentisi yüksek bir eş siz her gün yeni yemek yapmak zorunda değilsiniz.....Merhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Fikirlerinize ihtiycim var.
Yuh terbiyesiz. Sen de çekseydin motor gelişimi tamamlanmadığı için yediği içtiğini kaldıramayan bilmemkaç yaşında adamın dramı diye. Yemek yapmak zorunda değilsin, temizlik yapmak zorunda değilsin. Hiçbişey yapmak zorunda değilsin.Evet maasim bana kaliyo. Esim evin giderleri ve alisveris ile mesul. Benim maasim kendime bende biriktiriyorum. Oyle anlasmistik. Kesinlikle yardimci istemiyo. Bana dedigi sey; bide kendine kadinim diyosun. Yani inaninki illa daginik yerler vardir ama evin genel goz onunde olan kismi oturma odasi ve mutfak hep topludur. Bana oyle dedikren sonra tek bir is bile yapmiyorum. Bugun videoya cekti evin daginikligini ki cocu kendi yedigi ictigi sehler bikax gundur konusmuyodum bugun sinir krizi gecirdim
Beklentisi yüksek var öyle adamlar kaynım da öyleydi.... Beklentileri yüzünden en sonunda kadın boşandı....Benim esim tam bir nankor. Is arkadaslarim goruyo her gun ne yemek yapsam diye dusunuyorum o ise yapmadigim gunleri ornek gosteriyo
Yemeği koklayarak yemek, evi sizi videoya almak aman allahım tam bir kabus. Tam bir psikopat. daha 4. Ayınız senelik olsanız ne olacak acaba.
Arkadaşım merhabalar öncelikle,Merhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Çok laçka bir ilişkiye dönmüş 4. Ayda. Bundan sonrası mahalleye rezil olma bence. Telefona çekmek zaten sağlıklı ruh halinde insanların yapacağı bir şey değil. Bende eşimle tartışıyorum arada hiç elimize telefon almayı akıl etmedik. Adam bunu yapıyorsa başka planları var bence. Boşanma davası açıp konu sahibesini kusurlu taraf gösterip tazminat bile isteyebilir o tıynette biri belli+++
Adam net hasta ve hayvan, konu sahibesi yapabiliyorsa nikah iptali yapsin. ben olsam telefonunu alirim, kirip cope atarim. Artik hasta mi, hayvan mi nedir bilmiyorum video cekmek ne demek
KesinlikleÇok biliyorsa kendi yapsın. afedersiniz de terbiyesize bak anlayışsız daha sayardım da size ayıp olacak
Yuhhhh yani çok mu aradın bu adamı? Videoya çekmiş bi de habitatını. Kendine hizmetçi arıyormuş seni bulmuş sakın ezdirme kendini. Yol yakınken dön acil, sayfaları okudukça boşannnn yazasım geliyorEvet maasim bana kaliyo. Esim evin giderleri ve alisveris ile mesul. Benim maasim kendime bende biriktiriyorum. Oyle anlasmistik. Kesinlikle yardimci istemiyo. Bana dedigi sey; bide kendine kadinim diyosun. Yani inaninki illa daginik yerler vardir ama evin genel goz onunde olan kismi oturma odasi ve mutfak hep topludur. Bana oyle dedikren sonra tek bir is bile yapmiyorum. Bugun videoya cekti evin daginikligini ki cocu kendi yedigi ictigi sehler bikax gundur konusmuyodum bugun sinir krizi gecirdim
Kocaniz olgun degil. Bebek olursa durum daha kotu olur. Yemegi koklayarak yemek nedir? Ayrica herkesin kocasinin annesinin evinde yemek onune geliyordu bir tek o prens degil. Evlendigin zaman yeni sorumluluklar alirsin olay budur. Sacmaliyor esiniz. Cok acayip sacmaliyor. Annesi iyiyse onunla konusup cocuguna sacmalamamasi gerektigini soyletebilirsiniz.Merhaba kizlar
Ya şu karılarıni videoya almak ne kadar igrenç bir hareket.Resmen mahalle karıları gibi davranıyorlar herşeye eleştiri begenmemek falan birde erkegim diye ortalıkta geziniyorlar.Agiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor
Bence bunu mahkemede sunacak pis herif, tazminat isteyebilir sakin ılun avukatla adım atın haklıyken haksız duruma düşmeyinAgiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor