Calisan kadin ve ev isleri

Nasıl alıştırırsan öyle gider. Şimdi bu düzeni değiştirdin değiştirdin sonra asla değişemezsin. Hatta geç bile kalmışsın. Evlendiğin gün verecektin eline süpürge ben siliyorsam sen de süpüreceksin diyecektin. Yine de 4 ay çok uzun değil bi dellen ve bütün sistemi değiş. Ben çalışan kadınların nasıl kendini bu kadar ezdirdiğine inanamıyorum. Kapı gibi bahaneniz de var, ben de para getiriyorum eve bu hayat Bi tek sana mı müşterek hanım evladı diyemiyor musunuz?

Yemeği koklamak saygısızlık olmuyor mı biraz. Gerçekten beklentisi yüksek bir eş siz her gün yeni yemek yapmak zorunda değilsiniz.....
Ben evde olduğum halde ev işine hiç karışmaz ev dağınık olsa bile neden dağınık demez. Neden yemek yok demez çalışırken evet her şey ben yapardım. Bir peynir zeytin olsun ağzımız tatlı olsun der...

Yuh terbiyesiz. Sen de çekseydin motor gelişimi tamamlanmadığı için yediği içtiğini kaldıramayan bilmemkaç yaşında adamın dramı diye. Yemek yapmak zorunda değilsin, temizlik yapmak zorunda değilsin. Hiçbişey yapmak zorunda değilsin.

Benim esim tam bir nankor. Is arkadaslarim goruyo her gun ne yemek yapsam diye dusunuyorum o ise yapmadigim gunleri ornek gosteriyo
Beklentisi yüksek var öyle adamlar kaynım da öyleydi.... Beklentileri yüzünden en sonunda kadın boşandı....

Yemeği koklayarak yemek, evi sizi videoya almak aman allahım tam bir kabus. Tam bir psikopat. daha 4. Ayınız senelik olsanız ne olacak acaba.

+++
Adam net hasta ve hayvan, konu sahibesi yapabiliyorsa nikah iptali yapsin. ben olsam telefonunu alirim, kirip cope atarim. Artik hasta mi, hayvan mi nedir bilmiyorum video cekmek ne demek

Arkadaşım merhabalar öncelikle,
Lütfen baştan böyle alıştırma.Sen çalışan bir kadınsın, yemeği sen yapıyorsan o da ev işlerinde sana yardım edecek.
Ona diyeceksin ki Ne ben senin annenim ne de burası senin annenin evi. Ben yorgun argın gelip senin önüne yemek koyuyorsam taş bile koysam allah razı olsun diyeceksin. Ayrıca senin nasıl kendine işten sonra zaman ayırmaya ihtiyacın varsa bilakis benim de var. Bana yardım edersen şayet birlikte zaman geçirebilriz benim de dinlenmeye ihtiyacım var. Birisi kendini yetersiz hissedecekse o hissetsin. Erkeğin görevi evi geçindirmektir madem bu konuda yetersiz senin hem çalışıp hem kusursuz ev hanımı olman konusunda bir beklentisi olamaz öyle bir dünya yok. Yeri gelir ben eşimin önüne akşam yumurta kırar veririm yine gık demez. Yüz vermeyin şunlara bu kadar Allah aşkına ya dünya düzeni değişti. Adam çalışır kazanır kadının eline para verirse o zaman ev ve mutfak konusunda beklentisi olmasını anlarım ama hem kadının eve maddi destek olmasını bekleyip hemde kadınlığını evini eleştiremez ya. Beğenmiyorsa anasının evine gitsin terbiyesiz herif

Burda daha neler okucaz acaba geçende başka bir konuda da video çeken erkek vardı, bu adamlar ne zaman bu kadar hesapçı ve şerefsiz oldu Evinin içini de mahkemede sergileyecek p.ştlukta bir erkekle asla olamazdım, arkadaş bu pçştluk ve g.vatlık toplume rkeklerinde amam yaygınlaştı Allah akıl fikir versin bunlara

+++
Adam net hasta ve hayvan, konu sahibesi yapabiliyorsa nikah iptali yapsin. ben olsam telefonunu alirim, kirip cope atarim. Artik hasta mi, hayvan mi nedir bilmiyorum video cekmek ne demek
Çok laçka bir ilişkiye dönmüş 4. Ayda. Bundan sonrası mahalleye rezil olma bence. Telefona çekmek zaten sağlıklı ruh halinde insanların yapacağı bir şey değil. Bende eşimle tartışıyorum arada hiç elimize telefon almayı akıl etmedik. Adam bunu yapıyorsa başka planları var bence. Boşanma davası açıp konu sahibesini kusurlu taraf gösterip tazminat bile isteyebilir o tıynette biri belli

Kendisi yapsın gelip yarım saatte madem
O ev hanımı değilse sizde evin beyi değilsiniz çalışıp para getiriyorsunuz

Kadınların iş hayatına girme hızıyla erkeklerin ev işlerine ortak olma hızı aynı oranda değil maalesef. Birçok kadın artık kocasının yüküne ortak oluyor bu manada ama adamlar aynı sorumluluğa girmek istemiyor
Böyle sorunlar çıkıyor işte

Benim eşim bana 1 kez çok hafif bi şekilde ‘basit mi olmuş yemek acaba’ imasında bulundu, ben de kendisine beğenmiyorsa ve basit buluyorsa kendi yapabileceğini, her gün mantı içli köfte yapabilecek birini istiyorsa çalışmayan biriyle evlenebileceğini bildirdim. Artık her yaptığımı afiyetle yiyip teşekkür ediyor. Ha benim size tavsiyem bence iş bölümü yapın, hala daha anlamıyorsa ev işlerini tamamen bırakın evde iş yapılıp yapılmadığını görmüş olur. Yemeği koklama kısmını falan yeni okudum bu arada, eşiniz saygısız ve hadsiz baya. Ben olsam elimi sürmem daha yemek falan uğraşmam.

Son düzenleme:
Yuhhhh yani çok mu aradın bu adamı? Videoya çekmiş bi de habitatını. Kendine hizmetçi arıyormuş seni bulmuş sakın ezdirme kendini. Yol yakınken dön acil, sayfaları okudukça boşannnn yazasım geliyor

Son düzenleme:
Kocaniz olgun degil. Bebek olursa durum daha kotu olur. Yemegi koklayarak yemek nedir? Ayrica herkesin kocasinin annesinin evinde yemek onune geliyordu bir tek o prens degil. Evlendigin zaman yeni sorumluluklar alirsin olay budur. Sacmaliyor esiniz. Cok acayip sacmaliyor. Annesi iyiyse onunla konusup cocuguna sacmalamamasi gerektigini soyletebilirsiniz.

Agiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor
Ya şu karılarıni videoya almak ne kadar igrenç bir hareket.Resmen mahalle karıları gibi davranıyorlar herşeye eleştiri begenmemek falan birde erkegim diye ortalıkta geziniyorlar.

Kadının maaşı kendine kalıyormuş bayanlar bu detayı atliyorsunuz. Bu doğru da adamın yaptığı mı yanlış ? Adamda sadece üslup yanlisligi var.
Hayat müşterek diye evlenip ortak giderlere katılmayan bir kadınla evlensem tüm ev işini ve yemeği ondan beklerim zira ben de onun kirasını ödüyorum yemeğini ödüyorum !!

Agiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor
Bence bunu mahkemede sunacak pis herif, tazminat isteyebilir sakin ılun avukatla adım atın haklıyken haksız duruma düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…