Calisan kadin ve ev isleri

Ona bir hafta yemegi sen yap gorelim diyecektiniz
Annesi yemek yapacaksa neden evlenmis kendi sorumluluk almayi bilmiyordur sucu size atiyordur çünkü

Bende zaten haftalik menu hazirliyorum. Her gun pilav yeriz yanina tavuklu yemek ve sebzeli yemek ister ben her zaman yetistiremiyorum sebzeli yemegi yanina

Bu video meselesini anlamadım ben. Kime göstermek için alındı bu video?
Bence bosanma ihtimaline karsi cekiyor mahkemede esim kadinlik gorevini yapmiyor demek icin. Bu tur bencil ve sinsi adamlardan korkulur çünkü simdiden kendine kanit toplama derdinde boşanma ihtimaline karsi kendinde delil olsun diye

Evlilikle sevgililik aynı olmuyor o kazığı ben yediğim için biliyorum keşke bilmeseydim. Her işi benden daha iyi yapmayı bilen eşim düğünden sonra beni annesi belledi.

Yemek yapmayı seven kadın bulmak da değil bunun çözümü.
Çeşit çeşit taze yemek istiyorsa ya kendi yapacak veya satın alacak bu hizmeti.
Yoksa başkası bugün yapar, yarın yapası gelmez.

Bu video olayı korkunç. Ne kadar ayıp. Demek her şeyi gizli gizli kaydedip sizi elaleme açık edecek. Açık etmek derken yarın bir gün sizin en özel şeylerinizi bile sunabilir. Lütfen ama lütfen bunu hafife almayın.

Ya benim derdim yapmamak degil inaninki. Ama her seye dort dortluk yetisemiyorum yapamiyorum yani pratik degilim belkide bilmiyorum benim elimden gelmiyo

Bende zaten haftalik menu hazirliyorum. Her gun pilav yeriz yanina tavuklu yemek ve sebzeli yemek ister ben her zaman yetistiremiyorum sebzeli yemegi yanina
Her gun mu tavuk yiyosunuz? Nerelisin bilmiyorum ama yemek kulturunuzde varsa biraz icli kofte, manti vb urunleri dolaba atsan mis gibi iki ogun yanina corba salata vs is donusu kolay bi menu olur. Esin begenmiyorsa menuyu birlikte olusturun ne yemek istersin diye sor? Ama valla yapilan yemegi begenmeyen kocaya tahammulum olmazdi acikcasi netice de begense de begenmese de sen emek verip yapiyorsun

Neden videoya çekti? Bu her şeyi videoya çeken erkekler de yeni türedi herhalde? Hayırdır ne amaçla? 4 aylık karısından boşanmak için kanıt topluyor. Hayvanlar gibi yemeden önce kokluyor falan? Çok aradınız mı bu kişiyi merak ettim?

Şöyle bi instaya girin prof ev hanımları dolu bayılıyorlar yemekler temizlikler.. onları kastettim

Evlilikle sevgililik aynı olmuyor o kazığı ben yediğim için biliyorum keşke bilmeseydim. Her işi benden daha iyi yapmayı bilen eşim düğünden sonra beni annesi belledi.
Umarım öyle olmaz ama sonuçta kişilik yapısı bunu belli eder. Evde kendi annesine de yardım eder, temizlik yapar. Kadının görevi olarak bellememiş biri. Yani evlendik ama eşim 180 derece değişti diyebilmem için tamamen yalan söyleyen biri olması gerekir.

Fikrim eşinizin özrü sakatlığı yoksa yarım saatlik işse kalksın kendi yapsın siz böyle yaranmaya çalıştıkça ses etmedikçe tepenize çıkar gelin eve uzatın ayaklarınızı sorarsa yemek yarım saatlik iş bugün sen yapıver diyin, bu tür konularda özellikle anlamadığım şu siz bu adamları evlenmeden görmüyor musunuz yemek yapabiliyor mu temizlik yapabiliyor mu bunları yapamayan erkek eksiktir ya mutlaka bir sorunu vardır belli yaşın üstündeki herkesin hayatını idame ettirecek seviyede yemek temizlik yapabilmesi şart böyle sakat gibi evdeki birinden bekleyemez sürekli

Kendisi her gun pilav yemek isteyen bi insan. Lasagna yaptim cok guzel olmus ama pilavla ayni degerde, benim icin yapiyosun ama pilav seviyorum dedigi icin her gun pilav. Ve tavuklu bir yemek salata. Eh yaninada bisey ama zamanim kalmiyo

Agiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor
Aaa terbiyesiz. Ya ne kadar guzel insanlar var hem calisip hem anlasan ve ev islerini birlikte paylasan. Esinin anlasmaya gonlu yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…