- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.554
Bende zaten haftalik menu hazirliyorum. Her gun pilav yeriz yanina tavuklu yemek ve sebzeli yemek ister ben her zaman yetistiremiyorum sebzeli yemegi yaninaCalisan tum kadinlar mucize benim gozumde. Zira ev isleri cok nankor 7/24 evdeyim ama hic bir isin bittgi yok yemek de cabasi. Esinizin bu konuda destek olmasi gerekirken ne bu hadsizlik ne de olsa calistigini bilerek evlendi.
Arkadaslarim hafta sonundan menuyu olusturuyorlar. Yapilacak hazirlik vs var ise haftasonundan yapiyorlar. Sizin ve esinizin sevdigi yemekler varsa ev yemekleri yapan bi isletmeden destek alip dondurucu da stoklayabilirsiniz size kolaylik olur. Baska da aklima birsey gelmedi
Kendine. Nasil bi kadin oldugumu hatirlamak icin cildirdim evden kovdumyaBu video meselesini anlamadım ben. Kime göstermek için alındı bu video?
Bence bosanma ihtimaline karsi cekiyor mahkemede esim kadinlik gorevini yapmiyor demek icin. Bu tur bencil ve sinsi adamlardan korkulur çünkü simdiden kendine kanit toplama derdinde boşanma ihtimaline karsi kendinde delil olsun diyeBu video meselesini anlamadım ben. Kime göstermek için alındı bu video?
Su an evin daginikligi kendi tabagi ve asla kaldirmicam. Bugun videoya cekti bagirdigim zaman cildirtti beni naparsa yapsin.
Aslinda yardimci oldugu zamanlarda oluyo ama bana ev kadini muammelesi yapiyo ve kabulum degil
HaklisinizBence bosanma ihtimaline karsi cekiyor mahkemede esim kadinlik gorevini yapmiyor demek icin. Bu tur bencil ve sinsi adamlardan korkulur çünkü simdiden kendine kanit toplama derdinde boşanma ihtimaline karsi kendinde delil olsun diye
Malesef kendime aciyorumVideoya mı çekiyor? Nasıl biriyle evlisiniz valla üzüldüm
Evlilikle sevgililik aynı olmuyor o kazığı ben yediğim için biliyorum keşke bilmeseydim. Her işi benden daha iyi yapmayı bilen eşim düğünden sonra beni annesi belledi.Bu konuları hiç konuşmadan mı evleniyorsunuz? Hiç mi ortak bir alanınız olmadı evlenmeden önce? Annesinin evindeki davranışını görmediniz duymadınız?
Hadi hiç görmeden evlendiniz bu işlerin hepsi sizin sorumluluğunuz gibi yüklenirseniz paşam da böyle üstten üstten konuşur.
Ben evli değilim, yalnız yaşıyorum ama erkek arkadaşım ara sıra kalıyor bende. Kendi misafirim geleceği zaman bile sen kendini çok yorma ben gelirim beraber temizler, toplarız der hiç demese sorun olmayacağı halde.
Çalışan kadın nasıl her gün ayrı yemek çıkartsın. Madem her gün ayrı yemek istiyor yemek aboneliği alın bir yerden, 3 öğün yemeği hazır gelir ama yok onu da beğenmez annem böyle yapmıyor diye ağlar kesin.
Fazla alıştırmışsınız, yavaş yavaş yorgunum yemek yapamadım sen yap, dışarıdan söyleyelim diyerek alıştırmaya başlayın.
Yemek yapmayı seven kadın bulmak da değil bunun çözümü.B.k yesin afedersiniz de koca adamın ne yiyeceğini mi düşüneceksiniz dışarı çıkarken. Siz eve maddi olarak destek vermeseniz de en azından kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılıyorsunuz bu da bir destektir. Eğer ki evde sürekli iş yapan çeşitli yemekler yapan bir kadın istiyorsa çalışan değil ev hanımı bir kadın tercih edecekti. Hatta yemek yapmayı seven evinin temizliğine takıntılı bir ev hanımı. Çünkü her ev hanımı da böyle çeşitli yemeklerle uğraşmak istemeyebilir, normaldir.
Bu video olayı korkunç. Ne kadar ayıp. Demek her şeyi gizli gizli kaydedip sizi elaleme açık edecek. Açık etmek derken yarın bir gün sizin en özel şeylerinizi bile sunabilir. Lütfen ama lütfen bunu hafife almayın.Evet maasim bana kaliyo. Esim evin giderleri ve alisveris ile mesul. Benim maasim kendime bende biriktiriyorum. Oyle anlasmistik. Kesinlikle yardimci istemiyo. Bana dedigi sey; bide kendine kadinim diyosun. Yani inaninki illa daginik yerler vardir ama evin genel goz onunde olan kismi oturma odasi ve mutfak hep topludur. Bana oyle dedikren sonra tek bir is bile yapmiyorum. Bugun videoya cekti evin daginikligini ki cocu kendi yedigi ictigi sehler bikax gundur konusmuyodum bugun sinir krizi gecirdim
Ay sakın 2. Evliliğim bu elalem ne der psikolojisine girme. Girdiğini sanmıyorum ama olsun yine de söyleyeyim isterse 5. Evliliğin olsun boşa lazım değil böyle insanlar hayatımızaKendine. Nasil bi kadin oldugumu hatirlamak icin cildirdim evden kovdumya
Ya benim derdim yapmamak degil inaninki. Ama her seye dort dortluk yetisemiyorum yapamiyorum yani pratik degilim belkide bilmiyorum benim elimden gelmiyoYemek yapmayı seven kadın bulmak da değil bunun çözümü.
Çeşit çeşit taze yemek istiyorsa ya kendi yapacak veya satın alacak bu hizmeti.
Yoksa başkası bugün yapar, yarın yapası gelmez.
Her gun mu tavuk yiyosunuz? Nerelisin bilmiyorum ama yemek kulturunuzde varsa biraz icli kofte, manti vb urunleri dolaba atsan mis gibi iki ogun yanina corba salata vs is donusu kolay bi menu olur. Esin begenmiyorsa menuyu birlikte olusturun ne yemek istersin diye sor? Ama valla yapilan yemegi begenmeyen kocaya tahammulum olmazdi acikcasi netice de begense de begenmese de sen emek verip yapiyorsunBende zaten haftalik menu hazirliyorum. Her gun pilav yeriz yanina tavuklu yemek ve sebzeli yemek ister ben her zaman yetistiremiyorum sebzeli yemegi yanina
Neden videoya çekti? Bu her şeyi videoya çeken erkekler de yeni türedi herhalde? Hayırdır ne amaçla? 4 aylık karısından boşanmak için kanıt topluyor. Hayvanlar gibi yemeden önce kokluyor falan? Çok aradınız mı bu kişiyi merak ettim?Evet maasim bana kaliyo. Esim evin giderleri ve alisveris ile mesul. Benim maasim kendime bende biriktiriyorum. Oyle anlasmistik. Kesinlikle yardimci istemiyo. Bana dedigi sey; bide kendine kadinim diyosun. Yani inaninki illa daginik yerler vardir ama evin genel goz onunde olan kismi oturma odasi ve mutfak hep topludur. Bana oyle dedikren sonra tek bir is bile yapmiyorum. Bugun videoya cekti evin daginikligini ki cocu kendi yedigi ictigi sehler bikax gundur konusmuyodum bugun sinir krizi gecirdim
Şöyle bi instaya girin prof ev hanımları dolu bayılıyorlar yemekler temizlikler.. onları kastettimYemek yapmayı seven kadın bulmak da değil bunun çözümü.
Çeşit çeşit taze yemek istiyorsa ya kendi yapacak veya satın alacak bu hizmeti.
Yoksa başkası bugün yapar, yarın yapası gelmez.
Umarım öyle olmaz ama sonuçta kişilik yapısı bunu belli eder. Evde kendi annesine de yardım eder, temizlik yapar. Kadının görevi olarak bellememiş biri. Yani evlendik ama eşim 180 derece değişti diyebilmem için tamamen yalan söyleyen biri olması gerekir.Evlilikle sevgililik aynı olmuyor o kazığı ben yediğim için biliyorum keşke bilmeseydim. Her işi benden daha iyi yapmayı bilen eşim düğünden sonra beni annesi belledi.
Fikrim eşinizin özrü sakatlığı yoksa yarım saatlik işse kalksın kendi yapsın siz böyle yaranmaya çalıştıkça ses etmedikçe tepenize çıkar gelin eve uzatın ayaklarınızı sorarsa yemek yarım saatlik iş bugün sen yapıver diyin, bu tür konularda özellikle anlamadığım şu siz bu adamları evlenmeden görmüyor musunuz yemek yapabiliyor mu temizlik yapabiliyor mu bunları yapamayan erkek eksiktir ya mutlaka bir sorunu vardır belli yaşın üstündeki herkesin hayatını idame ettirecek seviyede yemek temizlik yapabilmesi şart böyle sakat gibi evdeki birinden bekleyemez sürekliMerhaba kizlar
Ben pazartesinden cumaya kadar 9-17 calisan bi kadinim. Sirketin bi bolumunden sorumluyum yani bi mesuliyetim var is yerinde. Yillardir calisiyorum.
Esimle dort ay olacak evleneli. Evlendigim gunden beri bir gun bile izin almadim. Hem maasima onem verdigim icin hemde oyle pat diye gelmiyorum diyemem bi mesuliyetim oldugu icin.
17:30gibi evde olup uzerimi degismeden yemek hazirliyorum. Pilav tavuklu bi yemek ve salata. Oyle sevdigi icin esim. Zamanim kalirsa yanina patates mesela.
Camasirla ilgileniyorum hizli bir evi supuruyorum misal. Esimde calisan bi insan saat 19 gibi evde oluyo. Ocak biraz yavas anca hazirliyorum. Ikincu gun ayni yemegi tercih etmez esim bu arada.
Herneyse esim tabi annesinin evinde farkli alismis. Annesi 60 yas ustu evde olan ve zamani olan bi kadin. Esimin gozunde hicbirsey yapmiyorum yemek yarim saatlik is der hep. Begendiremiyorum ve artik tartismalar cogaliyo.
Ben ev kadini degilimki? Yani ev kadini olmakta basli basina bir meslek benim gozumde. Ben disarda calisan bi insanim kendime dahi zamanim olmuyo adapte olmaya calisiyorum yeni duzenime cunku ailemin evinde rahatti tabi.
Size sormak istiyorum yanlismiyim yada tembelmiyim. Yoksa esim mi beklentileri yuksek?
Bu arada yeni denedigim yemekleri koklar oyle yer. Koklar sevmezse geri tabagima koyar ve bu gibi seyler motivemi dusurup yemek yapmadigim gunlerde oluyo. Artik gercekten saskinim piskolojime etki yapti. Kendimi yetersiz bi kadin goruyorum.
Bi kucuk evi toparlayamiyosun benden ev kadini olmami bekliyosun dedi halbuki tek sordugum biraz destek ve hosgoru. Buda olan iletisim sorunu neyse.
Bu arada ev daginik falan kesinlikle degil. Kucuk oda var erzak dolabi gibi orasi biraz daginik evet kabul ediyorum ama oraya istedigim seyleri almak icin para biriktiriyorum. Duzene sokmak icin.
Fikirlerinize ihtiycim var.
Kendisi her gun pilav yemek isteyen bi insan. Lasagna yaptim cok guzel olmus ama pilavla ayni degerde, benim icin yapiyosun ama pilav seviyorum dedigi icin her gun pilav. Ve tavuklu bir yemek salata. Eh yaninada bisey ama zamanim kalmiyoHer gun mu tavuk yiyosunuz? Nerelisin bilmiyorum ama yemek kulturunuzde varsa biraz icli kofte, manti vb urunleri dolaba atsan mis gibi iki ogun yanina corba salata vs is donusu kolay bi menu olur. Esin begenmiyorsa menuyu birlikte olusturun ne yemek istersin diye sor? Ama valla yapilan yemegi begenmeyen kocaya tahammulum olmazdi acikcasi netice de begense de begenmese de sen emek verip yapiyorsun
Aaa terbiyesiz. Ya ne kadar guzel insanlar var hem calisip hem anlasan ve ev islerini birlikte paylasan. Esinin anlasmaya gonlu yok sanirimAgiza alinmicak laflar ettim bugun ve cildirdim. Beni videoya aldi evin kendi daginiklihiyla birlikte. Geri adim atmayi dusunmuyorum. Kac kere dedim senin annen degilim diye. Nolcaksa olsun nankor