• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Kadın Bankamatik mi?

gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa :50::50:

sadece şunu istiyorum özendikleri rejimi yaşayan ülkedeki kadınlara baksınlar eşleri veya bi erkek olmadan sokağa çıkamayan kadınların olduğu o ülkelere.

geçen yıl kapalı bir kıza evde tecavüz edilip öldürülmüştü. Bunu da açıklasın ya keşke kadınlarımız düşünse birazcık düşünce

Zihniyetleri bozulmasın da tatlım gerisi önemli değil.

Cahide Hanım, soyunan kadınlara(!) bakan erkeklere hakaret edilmesini kınıyor bu da başka yazısı...
----------------------------------

Okullardaki kıyafet sorunu sinirlerimizi alt üst etmeye devam ediyor. 7. sınıfa giden oğlumun okulunda yine forma uygulamasına geçildi.
Sebep ne biliyor musunuz?

Müdürler velilerin tepkisinden korkup kızlara karışamıyor.
Veliler de moda ve soyunma meraklısı kızlarına söz geçiremiyor!
Erkek çocuklar aşırı mini etek giyip yakalarını göğsüne kadar açan kızlara bakmaktan derse odaklanamıyor!

Olan bizim gibi değerleri olan ailelere oluyor. Hiç ihtiyaç yokken 150 tl.lik formayı almak zorunda bırakılıyorum.

Vay memleketim vay!

Prens ve prensesler gibi büyütülüp, anne babasını kendisine köle yapan, söz geçirilemeyen, laf söylenemeyen gençlerin toplumu tehdit ettiği memleketim!

Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!

Kızı gençliğini yaşasın, özgür takılsın diye, susmayı görev bilen kadınların "Anneyim" diye övündüğü memleketim!

Kadınların kızların soyunmasını, ucuz bir et gibi dolaşmasını normal görürken, onlara bakan erkeklerin "Terbiyesiz" diye hakarete uğradığı memleketim!!!
,
kadına et olarak bakan zihniyetten ne bekliyeceksin.
hoş kendide kadın. o zaman kendinide pahalı et olarak görüyor.yani et olmayı kabul ediyor. (açık olan ucuz etmiş ya.)
:27::ssz:

ne anlatıyoruz ki,parkat kızlı erkekli oturanları doğru bulmayan,1 kadeh içeni de alkolik sayan birilerinden ,nasıl bir kadın dayanışması bekliyorsunuz kiiç..
benim anlamadığım bu görüşleri destekleyen kadınlar!!!!!!!!

gerildim ya bende bugün mini mini birlerimle kızlı erkekli oyun oynadım. Karışık düşünün ya ahlaklarını bozdumsa :50::50:

sadece şunu istiyorum özendikleri rejimi yaşayan ülkedeki kadınlara baksınlar eşleri veya bi erkek olmadan sokağa çıkamayan kadınların olduğu o ülkelere.

geçen yıl kapalı bir kıza evde tecavüz edilip öldürülmüştü. Bunu da açıklasın ya keşke kadınlarımız düşünse birazcık düşünce
oyy yanyanamı getirdin birlerini. hemde kızlı erkekli. ya şimdi o birlerden biri kızları taciz ederse. :9:

bende erkek öğrecilerimle danışma yapıyordum aman Allah'ım tam taşlanmalığım yani :30:

biri bu şahsa haber versin de bu ay ki bloğunu bize ayırsın bari :27:

açıklayamazlar çünkü bilinçli konuşmuyorlar işte yazmak için konuşmak için hepsi.

bende erkek öğrecilerimle danışma yapıyordum aman Allah'ım tam taşlanmalığım yani :30:

biri bu şahsa haber versin de bu ay ki bloğunu bize ayırsın bari :27:

açıklayamazlar çünkü bilinçli konuşmuyorlar işte yazmak için konuşmak için hepsi.

ben bide grup gup 8 lerle görüştüm ve hepsi erkekti düşün :d

ya biz daha kötü durumdayız canım danışma yapıyoruz baş başa nikah falan da düşüyor da olabilir :27::27:

Kayınvalidem köyde, ben şehirdeyim. O ev hanımı, ben çalışıyorum. O sabah evden bi çıkar akşama kadar bağ bahçe koşturur durur, ben sabah ofise gelirim gerekmedikçe koltuğumdan kalkmam. O da rızkının peşinde, ben de... Ama ben ondan daha çok kazanıyorum. O benden daha çok yoruluyor. Şimdi hangimiz yarım? Bensem eğer, iyi ki yarımım diyorum :ssz:

,
kadına et olarak bakan zihniyetten ne bekliyeceksin.
hoş kendide kadın. o zaman kendinide pahalı et olarak görüyor.yani et olmayı kabul ediyor. (açık olan ucuz etmiş ya.)
:27::ssz:

Ucuz et pahalı et daha ne duycaz artık of of :31:

''Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!''
Kızına karışmayan babaya da erkek demiyor sevgili Cahide Hanım. :6:
Milletimizin değerlerini, erkeklik ve annelik kriterini de belirledi.
Geriye açıklığa kavuşacak birşey kaldı mı acaba? :51:

valla bunu yazan kadınlar kendilerini tanımıyolar demek ki..valla ben çalışırken bile şu anda,sipariş yazıyorum,müşteri ile konuşuyorum,mail yazıyorum,mal satıyorum,hem de foruma yazıyorum.hem oğlumun bakcısını arıyorum,hem oğlumla konuşuyorum,hem kocamla konuşuyorum,akşama plan yapıyorum...düşün eve gidince ne işlere yetişeceğimi :1::1:oturuken bunları yapabiliyosam koşarken neler yaparım:63:

ben bide grup gup 8 lerle görüştüm ve hepsi erkekti düşün :d

ya biz daha kötü durumdayız canım danışma yapıyoruz baş başa nikah falan da düşüyor da olabilir :27::27:

bu kadın bizi duysa ah neler der kimbilir ne laflar atar aman da aman :1:

ah ah kadının kadına yaptığını kimse yapmaz derlerdi de inanmazdım.

bu kadın bizi duysa ah neler der kimbilir ne laflar atar aman da aman :1:

ah ah kadının kadına yaptığını kimse yapmaz derlerdi de inanmazdım.

bence hepimizi kafir ilan eder sonradan allahtan başka kimin gireceğini girmeyeceğini bilmediği cehenneme sokar kendini cennetlik ilan eder birde üzerine cehenneme kombine verir bize :14::14::14::14::14::14:

valla bunu yazan kadınlar kendilerini tanımıyolar demek ki..valla ben çalışırken bile şu anda,sipariş yazıyorum,müşteri ile konuşuyorum,mail yazıyorum,mal satıyorum,hem de foruma yazıyorum.hem oğlumun bakcısını arıyorum,hem oğlumla konuşuyorum,hem kocamla konuşuyorum,akşama plan yapıyorum...düşün eve gidince ne işlere yetişeceğimi :1::1:oturuken bunları yapabiliyosam koşarken neler yaparım:63:

Ben yarım biri olarak şuan masamda oturmuş bi elimde çayla kurabiyem, bi elimde klavyem ile kkda sörf yapıyorum...

Benim kaynana tam biri olarak şuan üç buçuk atıyodur akşam oldu işler yetişmeyecek diye :31:

(Nerdeyse kaynanamı sevcem :60: )

Cahide Hanım, soyunan kadınlara(!) bakan erkeklere hakaret edilmesini kınıyor bu da başka yazısı...
----------------------------------

Okullardaki kıyafet sorunu sinirlerimizi alt üst etmeye devam ediyor. 7. sınıfa giden oğlumun okulunda yine forma uygulamasına geçildi.
Sebep ne biliyor musunuz?

Müdürler velilerin tepkisinden korkup kızlara karışamıyor.
Veliler de moda ve soyunma meraklısı kızlarına söz geçiremiyor!
Erkek çocuklar aşırı mini etek giyip yakalarını göğsüne kadar açan kızlara bakmaktan derse odaklanamıyor!

Olan bizim gibi değerleri olan ailelere oluyor. Hiç ihtiyaç yokken 150 tl.lik formayı almak zorunda bırakılıyorum.

Vay memleketim vay!

Prens ve prensesler gibi büyütülüp, anne babasını kendisine köle yapan, söz geçirilemeyen, laf söylenemeyen gençlerin toplumu tehdit ettiği memleketim!

Soyunan, bedenini teşhir eden kızına söz geçiremeyen, hatta karışmayan babaların "Erkeğim" diye dolaştığı memleketim!

Kızı gençliğini yaşasın, özgür takılsın diye, susmayı görev bilen kadınların "Anneyim" diye övündüğü memleketim!

Kadınların kızların soyunmasını, ucuz bir et gibi dolaşmasını normal görürken, onlara bakan erkeklerin "Terbiyesiz" diye hakarete uğradığı memleketim!!!

Cok enteresan bir sahsiyetmis cidden Hayyalim. Bu nedir yahu? Nerede yaziyor bu kadin? Benim hic haberim yok.
Okul formasi gelince kizlar goguslerini acip eteklerini tepeye cekiyormus da,
serbest kiyafet olunca etek giyip yakasi acik seyler giyemiyorlar miymis?

Hayir eger serbest kiyafette yakayi gogusler fora sekilde acmak ve etegi tepeye cikarmak yasak ise,
forma giyince niye yasak olmuyor?

Forma giyince bas edilemiyor da diyemez kimse, serbet kiyafetle de bas edemezsin o zaman ayni sey.
Ki yasak degilse de farki nedir, nasil bir mantiktir anlamadim. :27::27:

Erkek ogrenciler de derslerine odaklanamiyorlarmis. Vah vah.
Tabi bunlar aciyorsa bakariz hatta tecavuzu de caizdir derler.
Kadina et gozuyle bakmamayi ogretmezler ogullarina.

Olan bizim gibi degerleri olan ailelere oluyor demis ya bir de.
Sanki bir tek onlarin degerleri var.

Oyle bir abartiyorlar ki. Sanki bu ulkede herkes poposunun altinda biten mini mini eteklerle geziyor. :52:

kendi saygı değer evladını çok efendi yetiştirmiş heralde at gözlüğü ile kaldırım taşı sayıyordur günaha girmesin diye..

ahh ahh bu zihniyettekilerin aklı fikri başka yerde...

herşey cinsellik zaten...

hepsini bi odaya kapatıp kocalarıyla başbaşa bırakmak lazım :27::27::27::47::47::47::47::47::47::47: herşey de +18 çekilmez artık ya..

biri beni aydınlatsın yahu özel sektörde doğum izni 24 hafta mı
o zaman cute ve diğer hamile özel sektörlüler ne diye işini kaybetme korkusu yaşıyo???

Doğum izni 16 hafta ama çocuk teşvik paketi hazırlıyorlar ya seçim yatırımı
olarak, o geçerse 18 hafta olacak. Özel sektörde doğum izni çok sıkıntı...
İşveren, izindeki eleman yerine yeni elemanı tercih ediyor...

Bu arada topikleri karıştırdım sinirden... Geyiğe de yazdım :27::27::27::27:

Kıyas yolu ile fikir dayatması ne demektir yahu... Açık giyinen ucuz, kapalı
giyinen pahalı... Ne önemi var ki, ben et değilim, etim düşüncemi örten bir
uzuv sadece... Ayrıca bırakın artık kendiniz dışında birilerinin günahlarını!!!
İnancınız gereği size zaten kimsenin günahı ile ilgili hesap sorulmayacak...

Cok enteresan bir sahsiyetmis cidden Hayyalim. Bu nedir yahu? Nerede yaziyor bu kadin? Benim hic haberim yok.
Okul formasi gelince kizlar goguslerini acip eteklerini tepeye cekiyormus da,
serbest kiyafet olunca etek giyip yakasi acik seyler giyemiyorlar miymis?

Hayir eger serbest kiyafette yakayi gogusler fora sekilde acmak ve etegi tepeye cikarmak yasak ise,
forma giyince niye yasak olmuyor?

Forma giyince bas edilemiyor da diyemez kimse, serbet kiyafetle de bas edemezsin o zaman ayni sey.
Ki yasak degilse de farki nedir, nasil bir mantiktir anlamadim. :27::27:

Erkek ogrenciler de derslerine odaklanamiyorlarmis. Vah vah.
Tabi bunlar aciyorsa bakariz hatta tecavuzu de caizdir derler.
Kadina et gozuyle bakmamayi ogretmezler ogullarina.

Olan bizim gibi degerleri olan ailelere oluyor demis ya bir de.
Sanki bir tek onlarin degerleri var.

Oyle bir abartiyorlar ki. Sanki bu ulkede herkes poposunun altinda biten mini mini eteklerle geziyor. :52:

Lambs'im, Cahide Hanım'ın çok ünlü bir yemek blogu var. Kendisinin tuhaf fikirleri yanı sıra okurken eğlenmekle bazen sinirlenmekle kalmayıp herşeye rağmen yemek tariflerinden hoşlandığım için sık sık takip ettiğim bir blog.

Dini bilgi vereceğim faydalı olacağım derken neredeyse recm edecek kadıncağız bizleri. :6:

Bak yakında yeni bir tez ortaya atabilir: 'Kız çocukların daha başarılı olmasının sebebi erkeklerin dekolteler yüzünden dersine odaklanamaması :37:'

Yeni yazısında bunu bekliyorum. Oğlu sanırım bu aralar hep zayıf getirdiğinden Cahide Hanım'ın sinirleri bozulmuş, kızların bacaklarına takmış kafayı. :37:

Hayır, yani yazısına mantıklı bir kılıf aramaya başladım artık. :6:

Toplumda neredeyse her iki kadından biri kaşlarını alıyor. Hatta bazıları tümden alıp yerini kalemle boyuyor. Sadece İslam’ı bilmeyen kadınlar değil, İslam’ı güya bilenler de alıyor. Bu Hadis’i bilmeyenler değil, bilenlerde alıyor. Eskinin hızlı mücahitlerinden bazılarının eşleri de kaşlarını alıyor. Üstelik pek çoğu bu hadis-i şerifi gittikleri toplantılarda mutlaka öğrenmişlerdir. Eminim buna.
Bugün kaç tanesi hanımına “kaşını alma” der. Uyardığı halde, kaşını almaya devam eden hanımını, kaç erkek Allah ve Rasulü’nün aşkı için boşamaya kalkar?
Yalnız dikkatinizi çekerim: Abdullah Bin Mesud Radıyallah-u Anh hanımının sadece kaşlarını aldığını görse, onunla bir arada olamayacağını söylüyor. Halbuki bu bizim için ne kadar basit, normal bir fiil değil mi?
Peki Mübarek Sahabe bugün ki erkeklerin ve hanımlarının durumunu görse ne yapardı acaba?
Hani; hanımını, kızını denize götürüp, yüzlerce erkeğin gözü önünde çırılçıplak durmasına ses çıkarmayan, bundan rahatsızlık duymayan hatta bunu çağdaşlık olarak nitelendiren erkek(!) lere ne derdi?

Yüzündeki, dudağındaki boyayla, alımlı saçlarıyla, bacağında bütün hatlarını hatta en mahrem bölgesini belli eden bir taytla dolaşan hanımının giydiğine ses çıkarmayan, karısına karşı şehvetle salyalı bakışlar atan erkeklerden karısını kıskanmayan adam(!)lar için ne derdi?

yine yazılarından bir alıntı.

Son düzenleme:
Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, dil ve din başta olmak üzere sekizden fazla kategoriye ayrılır. Oysa olay bu kadar karmaşık değil. İnsanlar sadece ikiye ayrılırlar; iyi insanlar ve kötü insanlar

Zaten başımıza ne geliyorsa insanları kategorilere sokma sevdamızdan geliyor.

Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. Farklılıklarımızla yaşamayı.

Back
X