Çalışan hanımlar maaşını sizi memnun ediyor mu?

Allah daha çok versin Ben de biraz eski kafalık olduğu için özelde çalışmıyorum kamu sermayeli özel bir yerdeyim O yüzden maaşlar biraz düşük özele göre. risk alıp gitmedim şimdiye kadar, bu saatten sonra da çıkıp gitmek çok zor olur.

Bencede dışardan haberi yok hiç bir piyasayı bilmiyor. Dediğiniz gibi yatılı olsa konforunuz kat be kat artar. Bu kişinin çocuğuna bakmak dışında hiçbir artısı Yok sizin için (verilen paraya bakılırsa,zaten amaç bı tek çocuk ama ..)

İnşallah bir orta yolu bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de özel sektördeydim. Bu yıl devlet iştirakli bir şirkete geçtim. Psikolojim düzeldi

Ben de özel sektördeydim. Bu yıl devlet iştirakli bir şirkete geçtim. Psikolojim düzeldi
İyi yapmisiniz bayan için heelde çoluk çocuklu özel sektör çok zor yanı. Ki bizim saatlerimiz de çoğu zaman esniyor hafta sonu bile olabiliyor ama normal özele göre yine şükrediyoruz, iş garantimiz var en azından en güzeli asıl memur olmak ama oda geçti artık

Ben memnunum maaşımdan ve işimden ama ev kiram yok ev almıştım Allahtan yoksa yetmezdi.

ben yazılımcıyım, geçen ay 25 aldım, önceki ay 19 :) duyunca herkesin aa iyimiş dediği bir kurumda çalışıyorum.

Ekonomi mezunuyum ama sosyal medyada yayıncılık yapiyorum ve minimum 50bin kazancım var sonra neden işini yapmiyosun diyolar

peki kamuda hava alanlarında belediyelerde 30 bine çalışan temizlik görevlileri ne olacak? Allah daha çok versin her iş kutsaldır ama okumanın da bir artısı olmalı
Hiçbir temizlik görevlisi 30 bin almıyor sosyal medya abartmasi nerden biliyorsun derseniz bende isciyim ki 30 binde çok para değil

Hiçbir temizlik görevlisi 30 bin almıyor sosyal medya abartmasi nerden biliyorsun derseniz bende isciyim ki 30 binde çok para değil
üniversite mezunlarının 18 bin aldığı süreçte 30 bin iyi para kaldı ki kime göre neye göre?

Yalan söylüyolardır ya da 50 - 60 yaşında müdür pozisyonundalardır. Bu arada az evet ama junior bi yazılımcı maaşı şu an 25-35 aralığında.
Yakinen tanıdıklarım, hiç biride o yaşlarda deil 35-40 yaşlarında .yalan söylemiyorlar hadi diyelim yalan söylesinler iki senebir ev arsa yazlık vs alıyorlar sürekli İstanbul'da lüks yerlerde.hani dogrulugunuda kanıtlıyor yaşam şekilleri. Ve benim iş yerinde de o şekilde, bı tek arkadaşlarım değil yani..zaten dediğiniz yastakileri müdür vs olanlari soylemiyorum bile.Junior başlayan min 35 -40 aralığında evet.

Herkesin maaşı kendine tabiki ama yazılimcilarinı maaşları belirttiğiniz gibi değil. Bir çok tanıdığım sektör değiştirdi 30 -35 ten sonra sırf koşulları maaşı iyi diye.

Arkadaş juniormış ve maaşı bu seviye için normal. Sizin bahsettiğiniz 30-35 yaş zaten en az 5+ deneyimli yani senior sevilerine denk geliyor. Ben 35+ alan junior henüz duymadım ama belki yurtdışı firmalarında vardır.

Bende çok duydum çevremden ,ailemden, iş yerimden... neyse polemik yaratacak deilim öyle diyorsanız öyledir dogrudur

Ben de Home Office çalışıyorum, maaşım zamdan önce 10500 TL iken , şimdi 12200 oldu. Açıkçası baya üzüldüm, 13500-14000 bekliyordum.
Size %50 zam yapılmış, asgari ücret zam oranından daha yüksek, onun için bence gayet iyi benim zam oranım %15 gibi bişey. Yabancı dil konuşuyorum işimde anadil seviyesinde..

Öğretmenim, 25 26 bin civarında oldu maaşım, eşim üniversite personeli. Ev, iki araba enflasyondan önce aldığımız için şanslıyız. Krediler çok düşük kaldı şu anda. Benim maaşım kızımın (özel okula gidiyor) ve oğlumun (ozel kres)egitim giderlerini ucu ucuna karşılıyor. Esiminkiyle de hayatımızı sürdürüyoruz. Lüksümüz yok, abartısız bir hayatımız var, yoksa yetmiyor maalesef buyuksehir şartlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…