How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çalışan hanımlar maaşını sizi memnun ediyor mu?

Yakinen tanıdıklarım, hiç biride o yaşlarda deil 35-40 yaşlarında .yalan söylemiyorlar hadi diyelim yalan söylesinler iki senebir ev arsa yazlık vs alıyorlar sürekli İstanbul'da lüks yerlerde.hani dogrulugunuda kanıtlıyor yaşam şekilleri. Ve benim iş yerinde de o şekilde, bı tek arkadaşlarım değil yani..zaten dediğiniz yastakileri müdür vs olanlari soylemiyorum bile.Junior başlayan min 35 -40 aralığında evet.

Herkesin maaşı kendine tabiki ama yazılimcilarinı maaşları belirttiğiniz gibi değil. Bir çok tanıdığım sektör değiştirdi 30 -35 ten sonra sırf koşulları maaşı iyi diye.
Hocam 190-250bin alan, 30lu yaşların ortasında olan, normal yazılımcı olarak çalışan yakınınız varsa diplomamı yakarım. Ki o kadar para kazanıp biz 200bin aylık alıyoruz diyen birden çok yazılımcının sizin çevrenizde olduğunu düşünmüyorum. Yurt dışına çalışıyorsa bile zor dediğim gibi, iyi forumlar :(

Hocam 190-250bin alan, 30lu yaşların ortasında olan, normal yazılımcı olarak çalışan yakınınız varsa diplomamı yakarım. Ki o kadar para kazanıp biz 200bin aylık alıyoruz diyen birden çok yazılımcının sizin çevrenizde olduğunu düşünmüyorum. Yurt dışına çalışıyorsa bile zor dediğim gibi, iyi forumlar :KK43:
Siz ufak dunyanizda yaşamaya devam edin o zaman ne diyeyim ki. Sizede iyi forumlar.

Hiçbir temizlik görevlisi 30 bin almıyor sosyal medya abartmasi nerden biliyorsun derseniz bende isciyim ki 30 binde çok para değil
benim çalıştığım kurumda temizlik görevlisi işçiler 27 civarı, memurlarda 28 civarı alıyor ben hazırlık ile birlilkte 5 yıl okul okudum benimle aynı maaşın alınması bana adeletli gelmiyor evet 30 çok değil ülkemizin şartlarında o zaman okul okuyanların maaşı 50 olsun bu mantıkla. Herkes kendi penceresinden bakıyor hayata ben işçi almasın demiyorum elbette oda en iyisi alsın oda en güzel şartlarda geçinsin ama bir işçinin ya okul okuyanlara haksızlık yapılıyor dediğini bir kez bile duymadım hep kendilerine haksızlık yapılıyor...

Siz ufak dunyanizda yaşamaya devam edin o zaman ne diyeyim ki. Sizede iyi forumlar.
Özel değilse firma ya da sektör detayi/ pozisyon falan öğrenebilir miyim? O paralar varsa bence başvurayim, 38 oldum bu paraların yakınından gecemedim henüz. Işin kötüsü kendi arkadaslarimda da yok.

Küçük bir ilçede yaşıyorum, muhasebeciyim 21.000 alıyorum.. ilave yemek parası var, günlük 110 TL
eşim lojistik firmasında, maaşı yeni zamla her şey dahil eline geçen 21.000 oldu.
kredimiz borcumuz yok, evimiz kira, orta halli bi arabamız var.. sene başından beri kenara ufak ufak atabiliyordum, 2 aydır feci durumdayız, para geldiği gibi uçuyor.. kızım kreşe başladı, onun da etkisi var tabii, artı kiramıza zam geldi..

Homeoffice müşteri temsilcisi çeksin her çileyi ama alsın asgari ücret. Keşke 18 bin alsak valla

Çalışma şartların tam olarak nedir? Evden çalışıyorsun ama belli mesai saatleri içinde mi yoksa sen kendin mi belirliyorsun? Çalışma yoğunluğun nasıl? Çünkü günümüzde homeoffice bu fiyata çalışmak için can atan binlerce insan vardır. Mezuniyet durumunuz nedir birde?
Sen cik ben gireyim deseydin bide 😅

Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Nerde çalışıyorsunuz acaba

İşten ayrılmanız durumunda beni alabilirsiniz işe çıkmadan🫠 Özel eğitimde psikoloğum 40 saat derse giriyorum onun haricinde teneffüs ve öğle aralarında toplantılar dosyalar vs aşırı bir iş yüküm var yol ücreti vermiyor ve maaşım 12🥲

İşten ayrılmanız durumunda beni alabilirsiniz işe çıkmadan🫠 Özel eğitimde psikoloğum 40 saat derse giriyorum onun haricinde teneffüs ve öğle aralarında toplantılar dosyalar vs aşırı bir iş yüküm var yol ücreti vermiyor ve maaşım 12🥲
Yüksek lisanstan mezun olduğumda okuldaki hocam bana kendi kliniğinde seans alabileceğimi söylemişti. İyi dedim alayım. Seans ücreti 200 TL, 150'si hocama kalıyor bana 50 TL. O zaman psikolojiyle aramız açıldı biraz 🥲

Yüksek lisanstan mezun olduğumda okuldaki hocam bana kendi kliniğinde seans alabileceğimi söylemişti. İyi dedim alayım. Seans ücreti 200 TL, 150'si hocama kalıyor bana 50 TL. O zaman psikolojiyle aramız açıldı biraz 🥲
Bi onlar bide paylaşımlı ofis en sevdiğim🤣

Benim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ? 😂 Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor

Benim de bir sorum var. Calisan evli hanimlar maasiniz sizin mi ? 😂 Ekonomik ozgurlugumuz var sozde ama cogu ailede butceyi erkek yonetiyor kadin maasini esine gonderiyor. Ben dahil malesef. Bu durum nasil olacak. Esim borc oderken ona katki saglamasam olmaz saglasam kenarda birikimim yok yarin obur gun ne olacagi belli degil. Kadin olmak cok zor
Eşime hiç para göndermedim, o da bana göndermedi. Eşim memur ayın 15'inde maaş alıyor ben özel sektördeyim 1'inde alıyorum. 1-15 arası benden yiyoruz, faturalar bende, acil ödenmesi gereken eşimin bi gideri varsa o da bende, 15'inden sonra ondan yiyoruz, kira onda, yine benim acil ödemem gereken bi şey olursa o da onda. Eğer o ay fazla giderimiz yoksa bankadan altın alırım hesapta durur, yoksa zaten kılı kılına yetiyor :)) Borca katkı sağladıktan sonra elde bi şey kalmıyorsa borç bitene kadar yapacak pek bi şey yok ama hepsini mi yollıyorsunuz maaşınızın?

Back