- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
Allah daha çok versin Ben de biraz eski kafalık olduğu için özelde çalışmıyorum kamu sermayeli özel bir yerdeyim O yüzden maaşlar biraz düşük özele göre. risk alıp gitmedim şimdiye kadar, bu saatten sonra da çıkıp gitmek çok zor olur.Benim maaşım söylediğiniz rakamlardan fazla benim de iyi bir akademik kariyerim var. Kurumsal bir şirkette şefim ben de. Bakıcımızın aldığı para bana kıyasla yine de fazla. Ben öyle bir zam almadım son bir senede. Ve bakıcımız bana bir konfor sağlamıyor. Ev işi yok. Yatıya kalma yok. Rica etsem bazen ihtiyacım oluyor kalmıyor. Bazen bi kuaföre gitmem gerekiyor 1 saat fazla kalır ayda 2-3 kez.
Üstüne az daha ekleyip Filipinli tutabilirim. 6 gün çalışır cumartesileri derin temizliğimi yapar.akşam dışarı çıkacak olsam çocuğumla bırakabilirim. Eşim olmadığında rahat ederim. Ama ben o kadınlara cidden güvenemiyorum.
Daha önce çok görüştüm.
Bunu kendisine de söyledim. Hem konforum yok hem çok para ödüyorum. Sadece seni çok seviyoruz hepimiz parayla ölçülemeyecek bir yerdesin bizim için. İnsan olarak seviyoruz. Aileden biri yerine koyduk. Ama bu şekilde giderse alternatif aramak zorunda kalacağım.
Dışarıda çalışmadığı için piyasanın farkında değil bence.
Bencede dışardan haberi yok hiç bir piyasayı bilmiyor. Dediğiniz gibi yatılı olsa konforunuz kat be kat artar. Bu kişinin çocuğuna bakmak dışında hiçbir artısı Yok sizin için (verilen paraya bakılırsa,zaten amaç bı tek çocuk ama ..)
İnşallah bir orta yolu bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun