Çalışan hanımlar maaşını sizi memnun ediyor mu?

Monoceto ikizler krese gidiyor .hasta olduklarinda kriz yasiyoruz diye evde de biri var .asgari+sigorta veriyoruz .ama her gun evde olduklari zaman tek bakici kabul etmemisti imi bakici ayarlamak zorunda kalmistik

Işine yararmı bilmiyorum.
Hollandada yaşıyorum. Beş senedir avukatım.
Aylık 7 bin euroyu buluyor. Bazen biraz az bazen biraz fazla.

11 yılım bitti memurlukta bu ay 25 bin civari alacağım. ben maaşımdan memnunum allahim olmayanlara da versin benim evim var arabamın kredisi bu maaşa göre oldukça düşük kldi. ev araba olunca kazanilanla geçinmek zor değil. eşimde calisiyor tabi o mühendis onun zamlı maaşı yarın belli olacak. muhtemelen en düşük 25 bekliyoruz 30 bin de ihtimaller arasinda

Bende sizden 2 bin lira düşük alıyorum. Yeni bu seviye oldu maaşım. Maaşım asgari ücret seviyesindeydi..hiç memnun değilim. Kendimi çok fakir, alım gücüm bitmiş gibi hissediyorum. Düşük bütçeli filmlerdeki figüranlar gibi hissetmeye başladım:) Çocuğum yok ama ona rağmen maaş yetmiyor. Anca günü kurtarıyorum.Evim arabam yok. Bu maaşlarla ne ev ne araba alamayız. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. İstanbul'da oturuyorum yaş 36. Giderek toplu taşımadan nefret etmeye başladım ama 15, 20 yıllık bir araba bile alamayacak durumdayım. Yaşlılık otobüslerde sürünerek mi geçecek diye karamsar karamsar düşünüyorum. Evler olmuş en az 2, 3 milyon. Belki maaşı idare eder olanlar evi ve arabası olup borcu olmayan kişilerdir. Ben onlardan değilim. Nasil bir zamana geldik böyle..kendimi çok şanssız hissediyorum..krizler bir gün biter, biz yıllardır fakirleşmeye devam ediyoruz. Ne zaman düzlüğe çıkacağız.. umudu olan var mı? Umuda gerçekten ihtiyacım var.

Aldığın maaş çalıştığın şehre göre değişir büyük şehirde memur olmak mantıklı değil herşey hem daha pahalı hem iş yükü çok.

Memnunluk konusuna gelince; Hiç yoktan iyidir memnun olmayınca hayat onu da alıyor elinden

Ama aldığım maaşın 2-3 katını alsam baya rahat ederdim

valla memnun değilim
dün zam oranları açıklandı zaten herkeste surat beş karış
kimse yorum bile yapmadı
insanlar mutsuz ama aynı zamanda çaresiz de
ık mık yapsan kapı orada diyecek işveren de
konuşmalarından öyle bi vibe aldım ben zaten şey dedi, sektör kötü, kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim kendi kariyeriniz için falan dedi
üç kuruş paraya tamah ediyoruz
benim bazı yönlerden çok rahat, artı yönleri olmasa 1 dk durmam başka iş bakardım
iş hayatı zor, başka yere geçeyim desem burada rahat olduğum konular orada dert olabilir
burada evden çalışıyorum yol ve dışarıdan yemek masrafım yok. başka yere geçsem ayda 1000 tl yol parası, 1000 tl de kendi cebimden yemek parası çıkacak (yemek kartına rağmen çünkü kartlara aman aman para yüklemiyorlar, mutlaka kendi cebinden de katkı yapman gerekiyor)
milletin maaşına zam yapılsa bile yemek kartlarına zam yapılmamış, ee geçen hafta 60 liraya yediğim kıymalı pide 80 lira oldu ama? 2 haftada bir her yemeğe 5-10 lira zam geliyor? denge şaştı
neyse yani
elime kalan net maaş şu an buranın verdiğinden çok da farklı olmayacak
napalım hiç yoktan iyidir

Mobbing yaşamıyormussunuz şartlarınız iyi gibi maddiyata takilmakla haklısınız elbette ama bence iş degisikligi yapmayin işteki huzur inanılmaz önemli çünkü

55 bin civari maaş alıyordum ama İstanbul şartlarında yetmiyordu bana. İstifa edip baska bir ülkeye taşındım, işsizim çaresizce iş bakıyorum, hostel odalarında sürünüyorum sürekli cepten yiyorum günün sonunda ne yaptım ben noktasına geliyorum ne diyebilirim ki mutsuz olmak isteyeni, tatminsiz olana hayat bunu sunuyor.

Home office calisiyorsunuz, internet baglanti ucretiniz, elektrik faturaniz vs odeniyor mu? Yani sirket icin evden yaptiginiz masrafa karsilik bir odeme aliyor musunuz, yoksa hepsi bu 18'in icinde mi?

memurum son zamlarla maaşım 25000 oldu evli ve 1 çocuk annesiyim buna çocuk yardımı dahil. Maaşım yetiyor mu dersen tabiki de yetmiyor gelene göre gidende oluyor ve hayat çok pahalı ama ihtiyaçlarımı giderebiliyorum, kimseye borcum yok banka hariç onu da eksik gedikte olsa ödüyorum, aç açıkta değiliz şükür diyoruz.

Öğretmenim yeni 25 bin civarı oldu maaşım. Eşim özel sektör dün %30 zam aldılar 100 bin civarı oldu maaşı. 3 çocuk var bizde, kira gelirlerimiz de var geçim sıkıntımız yok şimdilik ama yakında bir çanta paraya tuvalet kağıdı alır hale gelmekten korkuyorum. Paramızın değeri pul oldu maalesef. Öncesinde yatırımları yapmasaydık bu saatten sonra ev almak zorlardı bizi mesela. Allahım evi arabası olmayanlara bol kazançlar versin inşallah.

Bende sizin gibi alıyorum maalesef aynı şekilde ekonomiden bahsedip daha fazlasını yapamayacaklarını söylediler...

beni etmiyor hatırı sayılır bir pozisyonda memurum 27 bin tl alıyorum. evim kira 9000 başka bir eve çıksam 15000, rakamlar büyük gözükse de giderler çok. işe geç kalsam mesela taksiye 150, dışarda yemek yemek 200 gibi gibi. kafanı çıkarmak gider oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allahtan erkek arkadaşım çok iyi kazanıyor da onunla gezebiliyorum

Benim arkadaşın eşi 2 yıldır iş yapamıyor ticaretle uğraşıyor adam bilet alamadığı için il degistiremiyor ama hala en büyük başkan bu kafa olduğu sürece ülkede herkes çok Yarabbi bugün de doydum der yatar

Zamsiz hali ile 12500 alıyorum bu hafta belli olacak sanırım 16 yapar gibi geliyor itiraz edeceğim muhasebeciyim.
Eşim mühendis onun da 33 civarı olacak, geçen aydan belliydi aynı sirkette ustaların maaşları 40-50 bin bandında
Ödemelerimiz çok ev kredisi, araba kredisi ve ihtiyaç kredisi var 23 bin lira ödüyoruz her ay. 5 ay olacak evi alalı ama insan artık ödemelerin çokluğundan fena durumda.
2008 model bir arabamız var aman bozulmasın diye dua ediyoruz
Tek çocuk var okul dönemi aylık servisle gitmiyor ama özel dersidir falandır filandir derken 4-5 bandında tutuyor. Öğle yemeği kantinden, test kitabı 150 TL olmuş tek kitapla okumuyor çocuklar okul formaları 2 binden başlıyor
Offf offffoff

Son düzenleme:
Bende maaşımdan memnun değilim. Sözde zam yapıldı 15 bin oldu maaşım benim yaptığım işe göre çok az bir rakam. Fakat şimdilik çıkmayı düşünmüyorum çünkü çocuk düşünüyoruz. En azından doğum parası almış olurum diye ses çıkarmıyorum Aldığımız zamlar zaten bizi en fazla 2 ay idare eder 2 ayın sonunda para pul olur. Sizinde rahatınız yerindeyse devam edersiniz. Bu arada tabi başka işler araştırırsınız. İstediğiniz gibi bir iş çıkarsa karşınıza o zaman bırakırsınız.

Ben akrabam büyük bir firmada müşteri hizmetleri olarak çalışıyor. Asgariden alıyor hala. Sizin maaşı duysa işverenine küfreder sanırım. Çalışma saatleri de esnek, haliyle izinler de.

E yüzde 50 zam almışsınız, 12 bine nasıl çalışıyordunuz o zaman 18 bini beğenmiyorsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…