- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salonuda geçen sene değiştirdim koltuklar yerden yüksek altı kolay siliniyor vitrin yok orta sehpa yokk ıvır zıvır yok
yatak odasında yatak dolap ve pc masası var o kadar
saraycam ben çocuklar küçükken odalarında eşyalarını oyuncaklarını dağıtmasını serbest bırakmıştımm ama öbür odalara oyuncak geldiği an atarım dedimm çok rahat oldu bana
AYNI bende öyle yaptımmm
yemek masasını bile attımmmmmmmmmm
çocuklar oyun kurduklarında tekrar aynı yerden devam etmek istiyorlar odalarını ve eşyalarını fazla toplama
az eşya az yorgunluk
3 haftada bir
benimde yok oturma odasını çocuk odası yaptım
ayrıca küçük oğluma da çocuk odasını oda yaptım
yatak odası, salon,mutfak ve 185 m2 ev, 3 tane balkon, 3 tane,wc
idare ediyoruz işte
aynen ya, hem kullanmıyosun hem sürekli onları temizliyorsun amelelik değilde neaaynen canım
yıllardır kullanmadığım eşyaları temizlemekten bir hal olmuştummmm
senin evde genişmiş yasemin, güle güle otur, geniş ev her zaman daha rahat olur, yeter ki gereksiz eşyayla doldurulmasıngün olalı 3 hafta sen hala aynı yerindesinnnnnnn
benimde 145m2
her odada koca koca balkon varrrr
3+1
benim salon tak. yeni aldım koltuklar yüksek, tv ünitesi, akıllı sehba ve koltuk takımı var sadece, fazla eşyaya amelelik yapamam doğrusu
oyunları bitiyor ve artık ilgilenmezlerse topluyorum, daha küçükler atmak nedir bilmezlerki, biraz büyüsünler senin dediğini uygularım ben
bende almadım yemek masası, mutfaktaki ile idare ediyoruz
ah görsen oyuncak, ordan mutfak çekmecesi, ordan çekmece, bunlar 3-5 dakikada halloluyor, gelde toplama ,
senin evde genişmiş yasemin, güle güle otur, geniş ev her zaman daha rahat olur, yeter ki gereksiz eşyayla doldurulmasın
satma kız ne güzel ferah ferah oturursun, hatta bir odasını kendine hobi odası olarak ayarlarsın, ay çocukluğumdan bu yana hayalimdir, ama hiç gerçekleştiremedim..evet büyük satmaya kalktım alıcısı bulunmadı bende vazcaydım artık
satma kız ne güzel ferah ferah oturursun, hatta bir odasını kendine hobi odası olarak ayarlarsın, ay çocukluğumdan bu yana hayalimdir, ama hiç gerçekleştiremedim..
gün olalı 3 hafta sen hala aynı yerindesinnnnnnn
benimde 145m2
her odada koca koca balkon varrrr
3+1
aynen ya, hem kullanmıyosun hem sürekli onları temizliyorsun amelelik değilde ne
tabi ki öncelik çocukların biz arka plandayızzaten şu durumda satam cnm
şimdi en önemlisi oğlanın eğitimi (biliyorsun tek başınayım) borca girmek istemiyom
oturma odası oğlanın odası yaptım geniş geniş
küçük oda (oğlanın eski odası ) yer döşekleri vardı oğlanla orda kitap okuyorduk ama şimdi masa koydum oğlan o da sadece testlerini çözüyorrr odasıda fazla dağılmıyor hali ileee
ben 3-4 ay oldu taşındım, ablam yanımdaydı, ufak tefek kıyafet battaniye, yolluk, mutfak malzemeleri vs. ne varsa attırdı bana :) şimdi öyle ferah oldu ki evim, meğer ne kadar kullanmadığım ama bir gün belki kullanırım dediğim eşyam varmışseninki de büyükmüş ya kız
uffff gerekliler var zaten gereksiz bir şey yok ama işte bitmiyor ev büyük olunca
sana katılıyorum, benim ablamda çocuklarına asla izin vermez mutfak dışında yemelerine, ama ben ve kvalidem bunu başaramadık maalesefÇocuklar kuçukken evin temiz olmasini beklemek ,kar yağarken evin önunu süpürmeye benzer .
Demiş bir düşünür .
Ama ellerindekini heryerde yememelerini soylerseniz olur .
Yegenim kendi evinde heryerde yemek yerdi .Bizim evde mutfak masasinda yenecek dedim .Bir iki aldim elinden .Tepindi filan baktı olmuyor ,şimdi elindekini ısıriyor masada birakiyor gezip dolasip oynayip geliyor tekrar yiyor .Kurabiye meyve vs.
Yemekte zaten kalkmaz.
ben 3-4 ay oldu taşındım, ablam yanımdaydı, ufak tefek kıyafet battaniye, yolluk, mutfak malzemeleri vs. ne varsa attırdı bana :) şimdi öyle ferah oldu ki evim, meğer ne kadar kullanmadığım ama bir gün belki kullanırım dediğim eşyam varmış
yok kız, kullanmadığımız, bir gün işe yarar dediğimiz eşyalardan bahsediyorum, birde benim çocuklar küçük ya, hiç süs eşyası vs. almadım çok sade benim ev, temizlemesi de böylece rahat oluyor, büyüdüklerinde belki alırım 3-5 bir şey, içimde kaldıyok mutfağım öyle kullanmadıklarımı atarım affetmem. gardrop kullanmadıklarımı çıkarırım çocuklarınkini de
ama bütün odalar kullanılıyor malesef.
yatak odası kendimiz, salon hepimiz, çocuk odasında oyuncaklar var ve o odadan çıkmayacak, büyük oğlanın odası ders için eee mutfata her daim olunca tüm heryer kullanılıyor
Yahu ev bir günde kirli kalıversin bu kadar sorun etmeyin arkadaşlar. Önemli olan bireylerin birbirine ayırdıkları, kendilerine ayırdıkları zaman
Canım günde an az yarım saat temizlik yazmışsın. Bunun yemeği, mutfağı da var. Çocukla ilgileneceksin, kocanla ilgileneceksin, kendinle ilgileneceksin, dinleneceksin.işimizi kolaylaştırmak için plan yapıyoruz, bazen piste olur, dağınıkta olur elbette .