Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Dün buzdolabı ve mutfak temizlendi bugün oturma odası ve ütüyü yapcam inş.pazar sadece süpürmek istiyorum evi.

saraycammm nasıll gidiyor temizlik işleriii

h.sonu pertim çıktı benim ama daha bitmedi bitmedii :mad::mad::mad::mad:

günaydın canım, haftasonu ist. gittim hiç iş yapmadım,:oops: kvdem yapmış sağolsun:KK53:

ev işi nankör bitmiyor maalesef:KK14:
öyle k.valideyi alnından öperimmm vallahi kıymetini bill ben bu konuda hiç şanslı değilim

benim oğlana kendi evinde bakıyor okulu orada yakın

geçen h.içi okul tatildi teog sınavından dolayı bizde kaldı

sabah yaptığı kahvaltının kahvaltılıkları sofra ortadaydı akşam geldiğimde gerisini sen düşün:110::110::110:

öyle k.valideyi alnından öperimmm vallahi kıymetini bill ben bu konuda hiç şanslı değilim

sabah yaptığı kahvaltının kahvaltılıkları sofra ortadaydı akşam geldiğimde gerisini sen düşün:110::110::110:

O kadarda fazla ya en azından sofrayı toplasa iyimiş :KK47:

hadi ya, :110:

oğlan başkası bizim eve geldimi ayarı kaçıyor bide

bütün boyama kitaplar kalemler kraker yediği boş tabağa kadar yerde eve geldim savaş alanı

fotografları çektim eşime gönderdim sen gelene kadar elimi sürmyorum diyeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Genelde çocuklar öyledir ben olsam toplardım. Hem içim rahat etmezdi. neyse birkaç yıl sonra bu kadar dağıtmaz.bakıyor ya yinede çoğu kaynana onuda yapmıyor.

Genelde çocuklar öyledir ben olsam toplardım. Hem içim rahat etmezdi. neyse birkaç yıl sonra bu kadar dağıtmaz.bakıyor ya yinede çoğu kaynana onuda yapmıyor.

bende baktığı için eşimin annesi olduğu için asla bu zamana kadar saygısızlık yapmadım yapmamda

evet bizde çocuk olduk yapmışızdır mutlaka

ahh bi büyüse erkek çocuk pek hareketli oluyor

bende baktığı için eşimin annesi olduğu için asla bu zamana kadar saygısızlık yapmadım yapmamda

Evet canım zamanla kurallar koyarsın sana çok zor oluyordur ben bile ev temizlerken zorlanıyorum.

sen bide benimkileri düşün:KK45::confused:

oğlan başkası bizim eve geldimi ayarı kaçıyor bide

bütün boyama kitaplar kalemler kraker yediği boş tabağa kadar yerde eve geldim savaş alanı

fotografları çektim eşime gönderdim sen gelene kadar elimi sürmyorum diyeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

öyle işte ya :KK69::KK69::KK69::KK69:
benim eşim bir iş yapmıyor, kvalidem hep der, onun yerine yaparım ben:KK45:

kızlar, relance çift taraflı kokusuz izgara tavası kullanan ve memnun kalan var mı , ya da bu tarz tava (çift taraflı) ama farklı marka kullananlar da, memnunsa burada yazarsa sevinirim, annecime hediye alıcam ama int. bulabildiğim kadarıyla pek memnun olana rastlamadımo_O

X