- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
gündüzleri dışardasın anlaşılan, çalışıyor sayılırsın sen deBen çalışıyorum ama cok dolu olan bir ev hanimiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gündüzleri dışardasın anlaşılan, çalışıyor sayılırsın sen deBen çalışıyorum ama cok dolu olan bir ev hanimiyim
sarayca topik olarak hergün bi iş belirleyip yapalım mı
niye kız beyazın yok mu?ee ben saçımı boyamıyorum napayım evimi boyayayım
sarayca topik olarak hergün bi iş belirleyip yapalım mı
ee ben saçımı boyamıyorum napayım evimi boyayayım
niye kız beyazın yok mu?
Günaydın kızlar, dün akşam oğluşum hastaydı biraz, bende saç boyamadım. gece ağladı kaldırdım, meğer ayağını beşiğin kenarına sıkıştırmış, neyse ki sonra tekrar uyudu, sabah iyi gibiydi, bırakıp işe geldim.
teşekkür ederim canım,geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar da başladı
ne güzel bendensin,:) ayy komiğime gitti birden. Bende çalışıyorum ve senin gibi yapıyorum.Hafta sonum sırf temizlikle ölmesin diye akşamları parça parça yapıyorum.Ama sen biraz fazla titizsin sanırım.Bir hafta durup bir hafta cam silmek ne oluyor, hele ki kışın.Yazın ayda bir, kışın 2-3 ayda bi silerim.Yoksa başa çıkamam benim camlar çok büyük ve sayı olarak fazla
maşallah kız, bitirmişsin işleri,öğle arası evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu yıkadım ohh sefam olsunnn
Dün bende bütün evi sildim süpürdüm balkonları banyo wc yıkadımmm
çamaşırlara girmiyom benim evde hergün makina çalışır iki kişi olmamıza rağmennnnn
balkon çamaşır odaını biri çamaşır dolu bugun onları toplar yerleştiririm