Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Dün önce balkonlar yıkandı. Bu sırada çamaşır ve bulaşık makinesi çalıştırıldı. 3 makine çamaşır peşpeşe yıka kurut sepete katlamalık ve ütülük ayırdım. 3 makinede sofra bezleri, banyo paspasları, temizlik bezleri attım. 2 makine cumartesi atıp katlanacakları kaldırmıştım. Kızım evi süpürdü, koltukları sildi, toz aldı. Ben halıları ve yerleri sildim. Akşam 5'te yemek yedik. Eşim oğlumu yüzmeye götürdü. Onlar gelene kadar salon perdesini yıkadım ütüledim astım. Ütülenecek giysileri ütüledim. Bizimkiler gelince bir çay molası verdim. Banyoyu temizledim.

Evet bitmiyor. Yaşam sürdükçe iş çıkar. Önemli olan bir düzen tutturmak.

evet haklısın benim yemek masam çizildi taşınırken mobilyacılar düzeltirmi acaba doğal ahşap üstü vernikti :KK43:
gördükçe üzülüyorum bide özellikle dikkat edin demiştim ömürlük benim için o masa...

Çizik derin mi? Bizim gardrop monte edilirken yandan iki parmak kadar vida patlağı oldu. Eşim talaş tozu ve ağaç tutkalını uygun renkte karıştırıp onardı.

Çizik derin mi? Bizim gardrop monte edilirken yandan iki parmak kadar vida patlağı oldu. Eşim talaş tozu ve ağaç tutkalını uygun renkte karıştırıp onardı.

derin değil sadece vernik kısmı çizilmiş tekrar vernik atsam acaba geçermi yoksa zımparamı gerekiyor

Bizim bulaşık makinesi hergün çalışır, boşaltılır. Yemekte hergün yapılır. O yüzden onları iş olarak saymıyorum. Yemeği öğle arasında eve gidip yaptığım için makineyi de genelde öğle arasında boşaltıyorum.

merhaba arkadaşlar, benim bu cumartesi misafirlerim geldi, bu nedenle cuma ve ctesi kv. ile evi 40 ladık :KK48: pazar günü gezmeye gittik, bir iş yapmadım, bu gün yine kv. dem sağolsun dip köşe temizlemiştir,

:KK60:
temizlemediyse akşama iş var demektir:KK17:

X