- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi Noona_noona
Bende aynı durumdan muzdaripim vizelere çalışmam gerekiyor derslere katılım sağlamam vesayre ama hiç içimden gelmiyor hiç çalışasım yok üniversite boş geliyormerhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?
2022 kpss ye mi hazırlanıyorsunuz, ilk konularınızda gördüm sizde mühendismişsinizMerhabalar yeniden
Konumu görünce tekrar buradan devam etmek istedim
Kızım Mart’ta 2 yaşına girecek kısmetse
Bende şuna çalışmıyorum, bu süreci sınava hazırlanmakla geçirmeyi hedefliyorum
Kitap araştırmalarına bile başladım
Matematik ve Türkçe olarak düşünüyorum
Çalışabilirsem geceleri çalışacağım yada sabah ezanla kalkıp kızım uyanana kadra
Kızım gündüz çok uyumuyor çünkü, mecbur kalan vakitler değerlenecek
Katılmak isteyen arkadaşları beklerim,erken kalkan yol alır
2022 kpss ye mi hazırlanıyorsunuz, ilk konularınızda gördüm sizde mühendismişsiniz
Hoşbuldum, bende mühendisim. 2018 ve bu yılın kpss sine çalışırım düşüncesiyle başlayıp yoğun iş hayatımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım.Hoşgeldiniz
Evet endüstri mühendisiyim henüz çalışmaya başlamadım ama kaynak araştırıyorum elimde çok yoktu, birde daha önce başlayıp bıraktığım için yeni kaynaklar almak istiyorum. Ben ders çalışmayı seven, notlar turmayı, renk rek kalemlere halen hayran biriyim :))) 18 aylık bebeyle başarabilirim inşallah
Sizde mi hazırlanıyorsunuz acaba
Hoşbuldum, bende mühendisim. 2018 ve bu yılın kpss sine çalışırım düşüncesiyle başlayıp yoğun iş hayatımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım.
Dersaneye gitmedim hiç, özelde bilirsiniz mühendisleri, gecesi gündüzü tatili pek olmaz.
Ama artık bu yıl çok yorulduğumu ve emeğimin karşılığını zerre alamadığımı gördüm. 2022 kpss ye hazırlıklı bir şekilde girmek istiyorum. Gerekirse 2021 in sonlarına doğru işimi bile bırakmayı düşünüyorum.
O yüzden forumda kısa bi gezintiye çıkmıştım
Ben şuan derslere başlamadım ama, hatta önümüzdeki haziran temmuza kadar başlamayacağım.Çok iyi yapmışsınız, aktif bir şekilde forumda bilgilendirme yaparsak daha sıkı çalışırız belki
Bende inanın bıktım özel sektörden , değer biçilen maaş asgarinin bir tık üstü malesef ve şartları çok kötü oluyor
Ben şuan derslere başlamadım ama, hatta önümüzdeki haziran temmuza kadar başlamayacağım.
Zaten işlerim çok yoğun akşam eve dönüş saatim de geç
İş yerinde yaşadığım bütün mutsuzluklar beni kpss ye hazırlanma fikri için daha çok heyecanlandırıyor artık
Tam aklımda olan şeyi yazmışsınızSizi çok iyi anlıyorum,özelde patronlar ayrı, çalışanlar ayrı havada oluyor
Umarım hedeflerimize ulaşırız
Tam aklımda olan şeyi yazmışsınız
Siz ne yapacaksınız, şimdiden başlıyorsunuz sanırım
Belirli bir program yaptınız mı? Veya herhangi bir kursa gidecek misiniz?
Çok sevindim adınıza, haklısınız bu arada. Mesela ben mühendisim diye matematik yapıyorum sandım ama bu yıl 15 net belki yapmışımdır. Matematikten çok uzaklaşmışımHenüz plan yapmadım şimdi kitap inceliyorum sipariş vereceğm inşallah
Matematik ve türkçe bitsin tarih, coğrafya temelşm olmadığı ve unutacağımı düşğndüğüm için sonraya kalsın diye düşündüm
Kaç zamandır sınav aklımda ama cesart edip başvurmadım, girmezsem içimde kalacak yaşım 30 bu araca. Zaman geçtikçe iyice zorlaşır hazırlanmak diye düşünüyorum en azımdan girmiş olayım içşmde kalmasınolmaz ise de dünyanın sonu değil elbet başka kapılarda rızkımızı arayacağız
Çok sevindim adınıza, haklısınız bu arada. Mesela ben mühendisim diye matematik yapıyorum sandım ama bu yıl 15 net belki yapmışımdır. Matematikten çok uzaklaşmışım
Yaşınız genç, bende 27 yaşındayım bekarım
Yaza doğru bende önce matematiği tamamen 1-2 kitap bitirecek şekilde halletmeyi düşünüyorum
Bende de işten ayrılırsam biraz onun yükü olacak gibi ama bakalım, gün olur neler doğar
Şimdiden hayırlı olsun çalışmalarınız
Bende iki çocuk annesiyim bende size katılabilir miyim ama ortaöğretim düzeyinden girecemMerhabalar :)
5,5 aylık bir kız annesiyim ve 9-6.3 mesai ile çalışıyorum
Özel sektörün sömürücülüğünden bunaldım
Asgari ücretin bir tık üstü alıyorum, ve dolayısıyla yetmiyor 3 yılı aştı çalışalı aldığım ücret çok az kalıyor
Endüstri mühendisiyim bu arada
Daha önceden niyetlensemde devam ettiremediğim bu süreci şimdi kızım için tekrar başlatmak istiyorum
Birbirimize destek olalım mı güzel,çalışkan anneler
Bende iki çocuk annesiyim bende size katılabilir miyim ama ortaöğretim düzeyinden girecem
Hayır canım 31 günüm kaldııı çok stresliyim yaTabiki hoşgeldiniz
Sizde mi 2022 de girmeyi hedefliyorsunuz
Hayır canım 31 günüm kaldııı çok stresliyim ya ☹☹
Sen hangi sınava gireceksinİnşallah hayırlısıyla sonuçlanır, lütfen stres yapmayın,olumsuz düşünmeyin
Sen hangi sınava gireceksin
Merhaba ben de varım önlisans Kpss için..2021 de gireceğim