- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
-
- Konu Sahibi Noona_noona
Benim hocamın bütün dersleri çok iyi. 2018 de ordan calistim ve 79 aldım. O da matematik sorularımn 10 tamesini yetiştiremedim.
Geçen sene hamileydim. Zar zor çalıştım. Şimdi iki çocukla nasıl çalışırım onu bilmiyorum işte.Bu kez daha yüksek yapacaksınız inşallah. Anladığım kadarıyla temeliniz var pratik yaparak geliştirirsiniz bence
Geçen sene hamileydim. Zar zor çalıştım. Şimdi iki çocukla nasıl çalışırım onu bilmiyorum işte.
Inşallah diyeyim de ev işi bir türlü bitmiyor ki.Hayırlı, bol çalışmalı bir hafta olsun hanımlar :)))
Ben de KPSS çalışıyorum ve motivasyon için inst hesabı açtım. Orada sizin gibi çalışan, çocuklu anneler vs çok fazla. Bayağı gönderi oluyor ben kimisi 90 gibi yüksek puan almış bu sene. Dilerseniz bir göz atın onların çalışma taktiklerine..
Cooooook geçmiş olsun daha iyi misiniz ? ben ebob ekok konusunu bitirdim cozemedigim bazı sorular var nisanlima attım çözüp yollayacak onları inceleyip bugünlük başka bir şeye çalışmayacağimMerhabalar. 2 haftadır hastayım ders falan hak gettire. Zorla işe geliyorum, evdi, bebebkti derken dinlenemeden geçiyor günler malaesef çalışamadım hiç. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar
İnşallah. YDS hakikaten çok zor çok uğraştırıcı. Hangi seviyedesiniz ben şimdilik YDS yi bir kenera bırakıyorum b grubundan atandıktan sonra hazırlanmak istiyorumKızlar benim çocuğum yok ama şımarık bir kedim var. Bende hem yds hem KPSS giricem. Umarım hepimiz isteğimize ulaşırız.
Özel mesaj attımHesabınızın adı nedir mümkünse paylaşır mısınız
Yds İngilizce olunca benim için sıfır maalesef. Nasıl başarıcam ikisi bir arada bilmiyorum ama bu kış evde sadece bunlara hazırlanmayı planlıyorum özel sektör gerçekten yorucu ve yıpratıcı garantisi yok.İnşallah. YDS hakikaten çok zor çok uğraştırıcı. Hangi seviyedesiniz ben şimdilik YDS yi bir kenera bırakıyorum b grubundan atandıktan sonra hazırlanmak istiyorum
HoşgeldinizMerhaba, geç kalmadıysam beni de aranıza alır mısınız? Aslında öyle bir niyetim yoktu fakat sizi görünce heveslendim