Çalışan bir annenin KPSS günlüğü :)

Ben buradaki konulara göz gezdirirken biri youtube'tan Semra Dilekçiyi önermişti
Bende izledim gayet güzel tavsiyeleri var.
Örnek bir çalışma programıda oluşturmuş, bir göz atın isterseniz :)

merhaba benim internetim yok giremiyorum. türkçe anlatım bozuklukları ve yazım kurallarını bitirdim. bügün okuma kitabı alcağım kütüphaneden. daha hızlı paragraf çözmek için oldukça faydalı kitap okumak. onun dışında matematiğe başlıycam bugün. siz neler yaptınız ne kadar ilerlediniz.

Merhaba su isleri bitirip basliyacagim diyorum bir turlu basliyamiyorum ben . Ama tarihten bir sekilde basladim dinliyorum ,okuyorum sadece . Bu da bir sey degil mi?
Edit: ben çalışmıyorum yanlis topige yazmisim olsun kpss ye calismaya calisan bir anneyim .

Merhabalar. 2 haftadır hastayım ders falan hak gettire. Zorla işe geliyorum, evdi, bebebkti derken dinlenemeden geçiyor günler malaesef çalışamadım hiç. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar

Ben de KPSS çalışıyorum ve motivasyon için inst hesabı açtım. Orada sizin gibi çalışan, çocuklu anneler vs çok fazla. Bayağı gönderi oluyor ben kimisi 90 gibi yüksek puan almış bu sene. Dilerseniz bir göz atın onların çalışma taktiklerine..

Hesabınızın adı nedir mümkünse paylaşır mısınız

Merhabalar. 2 haftadır hastayım ders falan hak gettire. Zorla işe geliyorum, evdi, bebebkti derken dinlenemeden geçiyor günler malaesef çalışamadım hiç. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar
Cooooook geçmiş olsun daha iyi misiniz ? ben ebob ekok konusunu bitirdim cozemedigim bazı sorular var nisanlima attım çözüp yollayacak onları inceleyip bugünlük başka bir şeye çalışmayacağim

Kızlar benim çocuğum yok ama şımarık bir kedim var. Bende hem yds hem KPSS giricem. Umarım hepimiz isteğimize ulaşırız.

Kızlar benim çocuğum yok ama şımarık bir kedim var. Bende hem yds hem KPSS giricem. Umarım hepimiz isteğimize ulaşırız.
İnşallah. YDS hakikaten çok zor çok uğraştırıcı. Hangi seviyedesiniz ben şimdilik YDS yi bir kenera bırakıyorum b grubundan atandıktan sonra hazırlanmak istiyorum

İnşallah. YDS hakikaten çok zor çok uğraştırıcı. Hangi seviyedesiniz ben şimdilik YDS yi bir kenera bırakıyorum b grubundan atandıktan sonra hazırlanmak istiyorum
Yds İngilizce olunca benim için sıfır maalesef. Nasıl başarıcam ikisi bir arada bilmiyorum ama bu kış evde sadece bunlara hazırlanmayı planlıyorum özel sektör gerçekten yorucu ve yıpratıcı garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…