Çalışan bir annenin KPSS günlüğü :)

Tez yama asamasindayim en büyük hayallerimden birisi üniversiteye geçme ama önce bir yere atanıp sonra denemek istiyorum. 2/3 yıla yaymayı düşünüyorum. 70 üstü almak lazım hiç kolay degil.

Cooooook geçmiş olsun daha iyi misiniz ? ben ebob ekok konusunu bitirdim cozemedigim bazı sorular var nisanlima attım çözüp yollayacak onları inceleyip bugünlük başka bir şeye çalışmayacağim

Çok teşekkür ederim daha iyi gibiyim bende grip biraz uzun sürüyor dünlenemeyincede uzuyor süreç

Tez yama asamasindayim en büyük hayallerimden birisi üniversiteye geçme ama önce bir yere atanıp sonra denemek istiyorum. 2/3 yıla yaymayı düşünüyorum. 70 üstü almak lazım hiç kolay degil.
Benimde hayalimdi umarım başarırsınız. Tez yazma aşaması zor bir süreç kolay gelsin.

Hoşgeldiniz :)

Siz hangi bölümden hazırlanıyorsunuz, temeliniz varmı derslerde
Hoş buldum ben de genel kültür genel yetenek çalışırım herhalde alandan girmek biraz meşakkatli olur normalde uluslararası ilişkiler mezunuyum. Temel olarak da eh işte diyebilirim, çoğu şeyi unuttum ne yazık ki

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende mühendisim ama dediğiniz gibi unutulmuş çoğu bilgi, pratik yapmak şart

Neler yaptınız ben 1 haftada sadece bir gün çalıştım cografya nüfus konusu
Bu akşam test cozucem eve gidince

Merhabalar;

Başlık açıp gaza gelip çalışırım diye düşlünmüştüm. Ama işlerim şu aralar eyep yoğun.
H.sonu desen küçük bebeğim var kızımı ihmal edip kitap yüzünü açamıyorum
Bende böyle durumlar böyle
Sizler nasılsınız

merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?

Hala ders çalışıyor musun diye merak edip son sayfada yorumunu gördüm helal olsun

Çok fazla bakamıyorum aslında, çok ümitlenmiyorum burada arkadaşlar ne durumda diye merak ertim :)
Tüm gayretiyle çalışan,didinen, emek veren arkadaşlara tüm kalbimle başarılar diliyorum :)

Merhaba çocukla çalışmak zormu ben de Nisan da doğum yapcam ama çalışabilir miyiz bilmiyorum şu an a kdr çalıştım

Merhaba 3 yaşındaki minik adamımla bende çalışıyorum. Ben erken başladım bu yüzden konularım bitti sayılır son dersim olan tarihten çağdaş yumuşama dönemindeyim. Şu an soru, deneme ve tarih ekseninde dönüyorum. Hepimize kolay gelsin

Merhabalar yeniden :),

Öncelikle nasılsınız :) Umarım herkesin sağlığı yerindedir .
Çalışmalara devam eden var mı merak ettim. Nasıl gidiyor hazırlıklar?

Merhabalar yeniden
Konumu görünce tekrar buradan devam etmek istedim
Kızım Mart’ta 2 yaşına girecek kısmetse
Bende şuna çalışmıyorum, bu süreci sınava hazırlanmakla geçirmeyi hedefliyorum
Kitap araştırmalarına bile başladım
Matematik ve Türkçe olarak düşünüyorum
Çalışabilirsem geceleri çalışacağım yada sabah ezanla kalkıp kızım uyanana kadra
Kızım gündüz çok uyumuyor çünkü, mecbur kalan vakitler değerlenecek
Katılmak isteyen arkadaşları beklerim,erken kalkan yol alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…