- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
-
- Konu Sahibi Noona_noona
Merhaba bende bugün başladım. Anlatım bilgileri konusunu çalıştım ve 50 tane soru çözdüm. Tarihe henüz baslamayacagim mat ve Türkçe çalışacağım. Bir gün mat bir gün Türkçe :)
Sürekliliği sağlamak çok önemli. Yani az da olsa hergun çalışmak. Ben biraz sonra başlayacağım inşallah :)
Babayani sende mi sınava gireceksin kız ☺Merhaba ben de iki çocuk annesiyim. Ben de size katılabilir miyim?
Tabiii çok iyi olur. Ama süreklilik şart :))Merhaba ben de iki çocuk annesiyim. Ben de size katılabilir miyim?
Tabii sevinirim matematikten özel ders alıyorum. Soru paylaşımı da yapabiliriz. Ben işte çalışamıyorum malesef. Pazar da ders dolayısıyla çalışamıyorum ctesi temizlik. Akşam işten çıkınca bakıyorum
Merhaba ben de iki çocuk annesiyim. Ben de size katılabilir miyim?
Kolay gelsin inşallah devam ettirirsiniz
Tarih konusunda bende çok dertliyim ve bir düzen oturtamadım videolar aklımda kalmıyor yada videoda anlatılan konuda en gereksiz yerleri aklımda tutuyorum nasıl çözüm bulucam bilemedim hala
Benim hocamın bütün dersleri çok iyi. 2018 de ordan calistim ve 79 aldım. O da matematik sorularımn 10 tamesini yetiştiremedim.Ben not alarak gidiyorum h.sonuda tekrar üstünden geçip konuyla ilgili test çözmeye çalışacağım
Biliyorsunuzdur gerçi ama benim hocamdaki tarih derslerini epey beğendim
Puanın iyiymiş aslında hangu branştan gireceksinBenim hocamın bütün dersleri çok iyi. 2018 de ordan calistim ve 79 aldım. O da matematik sorularımn 10 tamesini yetiştiremedim.
Lisans genel kültür genel yetenek.Puanın iyiymiş aslında hangu branştan gireceksin
Ben de 2018de 68 aldım:/
Önceki puanın üstüne katarsın bu sene inşallah 88le kapatıyorsa sen 90 üstü alırsınLisans genel kültür genel yetenek.
Puanım iyi sayılır ama bizim bölüm 88 'le kapatıyor.