Çalışan bir annenin KPSS günlüğü :)

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
Merhabalar :)
5,5 aylık bir kız annesiyim ve 9-6.3 mesai ile çalışıyorum
Özel sektörün sömürücülüğünden bunaldım
Asgari ücretin bir tık üstü alıyorum, ve dolayısıyla yetmiyor 3 yılı aştı çalışalı aldığım ücret çok az kalıyor
Endüstri mühendisiyim bu arada
Daha önceden niyetlensemde devam ettiremediğim bu süreci şimdi kızım için tekrar başlatmak istiyorum
Birbirimize destek olalım mı güzel,çalışkan anneler

Aslında dün test çözmeye başladım :) Türkçe -mat çıkmışlara baktım
Bugün tarihte Benim hocam videoları islamiyet öncesi Türk siyasi tarihi-1 video izlendi,notlar tutuldu
Türkçe paragraf soru çözümü yapıldı.

Merhaba bende bugün başladım. Anlatım bilgileri konusunu çalıştım ve 50 tane soru çözdüm. Tarihe henüz baslamayacagim mat ve Türkçe çalışacağım. Bir gün mat bir gün Türkçe :)

Merhaba bende bugün başladım. Anlatım bilgileri konusunu çalıştım ve 50 tane soru çözdüm. Tarihe henüz baslamayacagim mat ve Türkçe çalışacağım. Bir gün mat bir gün Türkçe :)

Hoşgeldiniz :)
Ben tarihten korkuyorum açıkçası o yüzden başlayayım dedim
Videoları işteyken izlemeyi hedefliyorum çünkü eve geldiğimde zamanım olmuyor malesef
Hakkımızda hayırlısı inşallah

Sürekliliği sağlamak çok önemli. Yani az da olsa hergun çalışmak. Ben biraz sonra başlayacağım inşallah :)

Tabii sevinirim matematikten özel ders alıyorum. Soru paylaşımı da yapabiliriz. Ben işte çalışamıyorum malesef. Pazar da ders dolayısıyla çalışamıyorum ctesi temizlik. Akşam işten çıkınca bakıyorum

Kolay gelsin inşallah devam ettirirsiniz
Tarih konusunda bende çok dertliyim ve bir düzen oturtamadım videolar aklımda kalmıyor yada videoda anlatılan konuda en gereksiz yerleri aklımda tutuyorum nasıl çözüm bulucam bilemedim hala

Benim bebeğim ufak o yüzden evde h.içi çalışamam sanırım ancak uyuyunca ama o zamanda yemekti,ütüydü,etrafı toparlamakla geçiyor
H.sonu nasıl bir program uygulayacağım bilemiyorum. Kızım güzndüzleri çok uyumuyor çünkü

Ben not alarak gidiyorum h.sonuda tekrar üstünden geçip konuyla ilgili test çözmeye çalışacağım
Biliyorsunuzdur gerçi ama benim hocamdaki tarih derslerini epey beğendim

Ben not alarak gidiyorum h.sonuda tekrar üstünden geçip konuyla ilgili test çözmeye çalışacağım
Biliyorsunuzdur gerçi ama benim hocamdaki tarih derslerini epey beğendim
Benim hocamın bütün dersleri çok iyi. 2018 de ordan calistim ve 79 aldım. O da matematik sorularımn 10 tamesini yetiştiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…