canm merhaba.. bölümün nedir ? ben evde olsaydım çalışabilirmiydim bilemiyorum..Merhabalar, kolay gelsin demeye geldim inşallah başarılı olursunuz. Sizinle aynı durumda sayılırım önlisans mezunu ve matematik sıfır. Farkım ev hanımıyım 14 aylık bebeğim var henüz çalışmaya başlamadım nasıl olacak hiç bilmiyorum bir de sıfır irade. Kızım uyudukça çalışmayı düşünüyorum akşamları. Azminiz şevkiniz bol olsun :)
Bölümüm ilahiyat. Sözel bölüm ama talep çok o yüzden matematik gerekli. Bebekle zor oluyor kaleme kitaba saldırıyor :) yaşadığım yerde yalnızım bütün bakımı bende velhasıl Allah büyükcanm merhaba.. bölümün nedir ? ben evde olsaydım çalışabilirmiydim bilemiyorum..
o konuda birşey diyemem ama bunu bilecek yapacak ve başarabilecek olan sensin
sen önce kendine inan iste gerisi gelir inşallah şimdiden başla.. ancak zaten cocukla..
Anladım canm allah büyük tabiki sen iste bir şekilde devamı gelir allahın izni ile bölümünün ataması kaç puanlarda peki ?Bölümüm ilahiyat. Sözel bölüm ama talep çok o yüzden matematik gerekli. Bebekle zor oluyor kaleme kitaba saldırıyor :) yaşadığım yerde yalnızım bütün bakımı bende velhasıl Allah büyük
Dgs ile lisans tamamlaya geçtim eğer bitirebilirsem lisans düzeyinde 50 küsür taban puanı. Eğer bitiremezsem önlisans düzeyinde atama olur onun puanı da 86 civarı. Çalışsam olacak gibi de çalışamıyorumAnladım canm allah büyük tabiki sen iste bir şekilde devamı gelir allahın izni ile bölümünün ataması kaç puanlarda peki ?
oo çok iyiymiş canm ya.. önü açık bir bölüm.. evet bebekle zor olur tahmin edebilyorum..Dgs ile lisans tamamlaya geçtim eğer bitirebilirsem lisans düzeyinde 50 küsür taban puanı. Eğer bitiremezsem önlisans düzeyinde atama olur onun puanı da 86 civarı. Çalışsam olacak gibi de çalışamıyorum
Artık öyle bir ayarlama yapmam lazım evde oldukça yardımcı olur eşim o benden çok istiyor zaten o kadar okudun heba olmasın emeğin diye. Bu hafta ev işlerimi halledeyim sonra başlarım diye tasavvur ediyorum inşallahoo çok iyiymiş canm ya.. önü açık bir bölüm.. evet bebekle zor olur tahmin edebilyorum..
o uyuyuncada söylediğin gibi bir iş güç illaki çıkıyor akşamları eşin ilgilense biraz sen çalışsan olmaz mı ? ben öyle yapardım evde olsaydm yada gündüz dinlenir gece herkes uyuyunca başlardım
eşinle konuş canm benim dediğim gibi madem kimsen yok en büyük destekçi eşin olacak.. sen bir başla hele .. bende çok umutsuzm mat için ama sanki oluyor ya.. dün daha iyiydim soru çözmede.. inşallah böyle böyle olacak şu an cok yavaş gidiyorum.. ama daha sürem çok nasılsa.. pes etmek yokArtık öyle bir ayarlama yapmam lazım evde oldukça yardımcı olur eşim o benden çok istiyor zaten o kadar okudun heba olmasın emeğin diye. Bu hafta ev işlerimi halledeyim sonra başlarım diye tasavvur ediyorum inşallah
eşinle konuş canm benim dediğim gibi madem kimsen yok en büyük destekçi eşin olacak.. sen bir başla hele .. bende çok umutsuzm mat için ama sanki oluyor ya.. dün daha iyiydim soru çözmede.. inşallah böyle böyle olacak şu an cok yavaş gidiyorum.. ama daha sürem çok nasılsa.. pes etmek yok
yorgnlugm 2 kat daha arttı..
birde eve git evin işi gücü.. ama bu yolda inşallah dişimle tırnağımla kazıyarak geleceğim hayallerime
öyle mi bir bakacağım teşekkür ederim tavsiyeniz için tek korkum matematik zaten bu olursa gerileride olur inşallahGökhan Özkars videolarını izlerseniz matematikte çok faydası olur. Temelden anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?