• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan arkadaşlar, aranızda düzenli olarak temizliğe yardımcı bayan alan var mı ?

biliyorum garip olacak ama şu memnun olduğun temizlikçi kadının boş günü var mıymış? oldukça uzun bir süredir arıyorum ama nafile. yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...

arkadaşım benimde boş gönüm var 4 senedir gidiyorum işimden herkes memnun eger istersen sanada gelirim tşk.

Annemlere (Ankara) geliyo bi kadın,çok güvenilir,tertemiz yapıyo,bahçe işinden de anlıyo,

Ev büyük olduğu için haftada bir geliyo,

70 TL veriyolardı en son,

Ama kadın hakkaten her işi yapıyo yani...

Ben yeni taşındığımda tuttum bir kadın Kırıkkale'de,

Yarım günlüğüne 30,tam gün de 55-60 TL verdim.

Umarım okursun....
bende ankarada güvenilir bir temizlikçi arıyorum.bu hanım hangi semtte oturuyor...hangi işleri yapıyor gün içinde....bana özelden ulaşabilirmisin...

Annemlere (Ankara) geliyo bi kadın,çok güvenilir,tertemiz yapıyo,bahçe işinden de anlıyo,

Ev büyük olduğu için haftada bir geliyo,

70 TL veriyolardı en son,

Ama kadın hakkaten her işi yapıyo yani...

Ben yeni taşındığımda tuttum bir kadın Kırıkkale'de,

Yarım günlüğüne 30,tam gün de 55-60 TL verdim.

Üzerinden çok zaman geçmiş ama anneniz için gelen bayan hala çalışıyor mu? Ben 3-4 gün yarım gün uğrayacak birini arıyorum ama bulamıyorum da.

merhaba, benim de bir yardımcım var ve çok memnunum. yaklaşık 6 aydır geliyor. daha önce bir arkadasıma gittiği için daha dogrusu bana tavsiye eden arkadaşıma gittiği için ilk günden anahtarımı verdim Allaha şükür hiç bir şey olmadı. Ben perşemleri yarım gün alıyorum. 30,-TL. ama onun evei de bana yakın olduğu için geliyor bu fiyata yoksa yol parası falan.... ben bi gün önceden özellikle yapmasını istediğim bir şey varsa söylüyorum. yoksa o genel temizliğimi yapıp gidiyor. gözüne çarpan bi yer olursa benim göremediğim yapıyor. yarım gün bile çok iyi geliyor hafta arası. mutlaka alın kızlar.canımızdan kıymetli değil hiçbi,rşey, şimdiye kadar almadığıma bin pişmanım....

adım nazife özer. 41 yaşındayım..
istanbul beylikdüzü tarafinda oturmaktayim. maddi durumum yetersiz oldugundan dolayi günlük temizlik isi ariyorum..iki kizimi okutuyorum..daha önce bir ailenin yaninda (istanbul ataköy civari)bu isi 1 buçuk sene yaptim.fakat aile sehir degistirdi..benden cok memnunlardı hatta kızım yazlıklarında cocuklarına baktı.

tam saatinde geliş gidiş yapabilirm.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ümraniye'de oturuyorum ve temizlik için bayan arıyorum. Eğer mümkünse haftada 1 gün yarım, ayda 1 kez de tam gün olarak istiyorum. Lütfen gerçekten ihtiyacı olanlar cevap versin. Teşekkür ederim.

mrb arkadaşlar benim çok acil işe ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız çok sevinirim bu sitede yeniyim ev işlerinde de tecrübeliyim beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum lütfen yardımcı olun bana çok:69::69: ihtiyacım var

Merhaba,
Ümraniye'de oturuyorum ve temizlik için bayan arıyorum. Eğer mümkünse haftada 1 gün yarım, ayda 1 kez de tam gün olarak istiyorum. Lütfen gerçekten ihtiyacı olanlar cevap versin. Teşekkür ederim.
hala bir yardımcı arıyosanız ben işinize talibim sultanbeylide oturuyorum isterseniz özelden cevap yazabilirsiniz

arkadaşlar bana izmir de yardımcı olacak birini arıyorum acil.izmirde bana tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı çalışanınız var mıdır.çalışıyorum çoluk çocuk yok ev de kullanılmıyor desem yeri toz oluyor felaket.

bnde temız tıtız ve genç bıt temızlıkçı bayan arıyorum... Tavsıye edermısınız sıze gelenı... Bırde bn buyukçekmecede oturuyorum yakınmıyız acaba???

slm esenyurtta oturuyorum çekmeceye bağlı referans ver bilirim denizliliiiiiyim denizli vali yardımcısı halil ibrahim ertekin 'in evinde yardımcılık yapmıştım eşi doktor ilgilenirseniz gündelik çalışmak istiyorum yada hafta da bi kaç gün istanbulda yeniyim gündelik işarıyorum XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back