- 5 Aralık 2014
- 126
- 48
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki konu kapandi gibi hic tv.de konusulmuyor, suan tek konusulan konu seve seve herkes osmanlica ogrenecekNe diyelim hayirlisi olsun..
Sunun surasinda 20 gun kaldi ,yeter ki olsun bekleriz tabi1 ocak 2015'i bekleyelim hanımlar inşallah ozaman yürürlüğe gireceği söyleniyordu
Bizde sans olsa .arkadaşlar sgk tan bilgi almış bir arkadaşım, bu sadece ab pilot projeymiş..5000 kişiye verilebilir..bunun için öncelikli ab fonuna onay gelmeliymiş ama ortada henüz birşey yokmuş...umut etmeliyiz tabiki ama haberlerin artık ne kadarı gerçekçi araştırmak gerekiyor malesef...
şimdilik sadece 3 ilde olacakmış canım illeri hatırlamıyorumda dün haberlerde söylediler.valla ben 2-3 sene sonra düşünüyorum inş. yürürlüğe girmiş olur![]()
Sanirim bu hikayade husranla bitecek..yanlız şöyle bişeyde var ben bi türlü onu anlamadım nasıl olucak. bakıcı annende olabiliyormuş ama kesinlikle sigorta yaptırman gerekiyor bakıcak kişiye, ee sigorta ücreti zaten 800 küsür TL onu cebimden ödedikten sonra senin verdiğin 1000 tl ne işe yarıyacak ? :)
Cok haklisin eva08 , bizde heyecanlanmistik ama suan kadinlardan daha onemli isleri var sanirimH Handebasay zaten kadınlara ve annelere yönelik tüm sunumlar rafa kaldırılıyor. bari bu tasarıların birkaçı işimize yarasaydı![]()