• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan anneler.......:((

pamukpres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
237
0
26
Kahramanmaraş
slm canlar bu aralar çok zor günler geçiriyorum. 1 yaşında oğlum var. hastanede hemşireyim ve hastane eve 50 dk uzaklıkta. çok yoruluyorum. üstelik otobüsle giderken hiç oturamıyorum da dolayısıyla işe yorgun gitmiş oluyorum. çalıştığım birim ise dahiliye servisi en zor servis hastanede de 5 dk oturamıyorum . çocuk dersen geceleri uyutmuyor. çok zor durumdayım. bebek olunca ücretsiz izindeydim 1 yıldır işe başlayalı da 1 hafta oldu ama ömrümden ömür gitti... benim durumumda olan varmı kızlar allah yardımcımız olsun...dertleşmek istedim...

slm canlar bu aralar çok zor günler geçiriyorum. 1 yaşında oğlum var. hastanede hemşireyim ve hastane eve 50 dk uzaklıkta. çok yoruluyorum. üstelik otobüsle giderken hiç oturamıyorum da dolayısıyla işe yorgun gitmiş oluyorum. çalıştığım birim ise dahiliye servisi en zor servis hastanede de 5 dk oturamıyorum . çocuk dersen geceleri uyutmuyor. çok zor durumdayım. bebek olunca ücretsiz izindeydim 1 yıldır işe başlayalı da 1 hafta oldu ama ömrümden ömür gitti... benim durumumda olan varmı kızlar allah yardımcımız olsun...dertleşmek istedim...

İşe yeni başladığınız için, küçücük bebeğinizi muhtemelen ilk kez yanlız bıraktığınız için fiziksel yorgunluğun yanı sıra piskolojik olarak etkileniyorsunuz doğal olarak.

İşinizin yoğun ve yorucu olmasıda cabası.

Ama bilinki geçici bir dönem aynı durumu ve duyguları bende yaşamıştım.

Allah yardımcınız olsun..

evet canım çok haklısın şimdi bir ay oldu işe başlayalı artık daha iyi hissediyorum kendimi....allah tüm çalışanların yardımcısı olsun

Back