Çalışan anneler

miatik

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
7
0
1
20
kızım şu an 3.5 aylık ben sağlık çalışanıyım ve bir hastaneden teklif geldi bir yandan çalışma hayatını dışarıyı özledim ama kızımı bırakıp gitmek istemiyorum kızıma babaannesi bakıcak mamasını verme altını alma gibi konuları illaki yapar ama kayınvalidemin belinde platinler var kızım sürekli kucakta ve ayakta kalmak istiyor benim sabah çok erken kalkıp gitmem gerekiyor ama kayınvalidem sabah erken bir saatte gelemeyeceğini söylüyor ne yapıcağımı bilmiyorum çok kararsızım

Şu an çalışmıyor olmanız sizi maddi olarak çok etkilemiyorsa biraz ertelemeniz daha iyi olur. Bebeğiniz daha çok küçük, tam size ihtiyacı olduğu zamanlar. Babaanne zaten erken saatte gelemeyeceğini söylemiş.

Şu an çalışmıyor olmanız sizi maddi olarak çok etkilemiyorsa biraz ertelemeniz daha iyi olur. Bebeğiniz daha çok küçük, tam size ihtiyacı olduğu zamanlar. Babaanne zaten erken saatte gelemeyeceğini söylemiş.
şuan maddi olarak da sıkıntıdayız bir takım borçlarımız var eşim güzel para kazanıyor ama düzenli alamıyor ödemelerini onun sıkıntısını çekiyoruz biraz ve artı olarak evimiz kira ev sahibimiz doğal olarak idare edemeyeceğini belirtti

Belinde platin varsa çocuğu nasıl sürekli kucakta tutacak. Bebişler emekleyene kadar kucak istiyorlar artık. Mesai saatleriniz esner mi sizin?

Ben de 3.5 aylıkken işe başlamıştım ama evden çalışıyordum. Sabah gidip akşam gelmeli bir iş olsa gidemezdim bence çok çok küçük bunun için.

Çok zor durumda değilseniz dişinizi sıkın gerekirse evdeki gereksiz eşyaları satın filan bir şekilde idare edin ama bebişi bırakıp gitmeyin anne ister daha o.

Belinde platin varsa çocuğu nasıl sürekli kucakta tutacak. Bebişler emekleyene kadar kucak istiyorlar artık. Mesai saatleriniz esner mi sizin?
kendisi bakabileceğini söylüyor ara sıra bir iki saatliğine bırakıp çıkıyorum ama hiç tüm gün bakmadı mesai saatim sabah 8 akşam 5.30 onun haricinde nöbetlerimizde var

Ben de 3.5 aylıkken işe başlamıştım ama evden çalışıyordum. Sabah gidip akşam gelmeli bir iş olsa gidemezdim bence çok çok küçük bunun için.

Çok zor durumda değilseniz dişinizi sıkın gerekirse evdeki gereksiz eşyaları satın filan bir şekilde idare edin ama bebişi bırakıp gitmeyin anne ister daha o.
bende en çok kızıma kıyamadığım için günlerdir içimde savaş veriyorum 🥹 vermesi zor bir karar

Direkt nöbetli mi çalışmaya başlayacaksınız? Bu durum zor biraz.
Benim kv de çok sağlıklı değil ve hayatta onunla tek bırakamam kızımı bir kere gözümün önünde kucağındayken ayağa kalkmaya çalıştı beceremedi düşcek diye aklım gitti çektim kucağından bebeği. Sizinkinde platin de varmış zor olacaktır onun için.
Çalışma isteğinizi de anlıyorum ve destekliyorum ama biraz daha makul şartlar oluşmalı bence.

kendisi bakabileceğini söylüyor ara sıra bir iki saatliğine bırakıp çıkıyorum ama hiç tüm gün bakmadı mesai saatim sabah 8 akşam 5.30 onun haricinde nöbetlerimizde var
Hmmm.. Bu kadar küçük bebeği olan anneye nöbet yazmamaları lazım. Kayınvalide erken gelemezse, sizde kalsın direkt

Daha çok küçük. Kayınvalideniz erken gelmiyor sağlıklı da değil nasıl bakacak ki ? Büyük ihtimal telefonda video izletmeye falan alıştırır ağlayınca sussun diye

Direkt nöbetli mi çalışmaya başlayacaksınız? Bu durum zor biraz.
Benim kv de çok sağlıklı değil ve hayatta onunla tek bırakamam kızımı bir kere gözümün önünde kucağındayken ayağa kalkmaya çalıştı beceremedi düşcek diye aklım gitti çektim kucağından bebeği. Sizinkinde platin de varmış zor olacaktır onun için.
Çalışma isteğinizi de anlıyorum ve destekliyorum ama biraz daha makul şartlar oluşmalı bence.
ilk aylarda nöbet yazılmıyor bende pek güvenemiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim

Daha çok küçük. Kayınvalideniz erken gelmiyor sağlıklı da değil nasıl bakacak ki ? Büyük ihtimal telefonda video izletmeye falan alıştırır ağlayınca sussun diye
evet çok küçük inanın bende bilmiyorum nasıl bakıcak telefona çok karşıyım yanında bile telefonla konuşturmuyorum

Keşke annelerin maddi kaygısı olmasa düşünmesek ama bazen olmuyor işte. Sizi de anlıyorum ama eşinizle oturup artı eksi yapın ona göre karar verin biz sizin hayatınızı tam olarak bilemeyiz.
Büyük bir borç falan var mı şu an ?

kızım şu an 3.5 aylık ben sağlık çalışanıyım ve bir hastaneden teklif geldi bir yandan çalışma hayatını dışarıyı özledim ama kızımı bırakıp gitmek istemiyorum kızıma babaannesi bakıcak mamasını verme altını alma gibi konuları illaki yapar ama kayınvalidemin belinde platinler var kızım sürekli kucakta ve ayakta kalmak istiyor benim sabah çok erken kalkıp gitmem gerekiyor ama kayınvalidem sabah erken bir saatte gelemeyeceğini söylüyor ne yapıcağımı bilmiyorum çok kararsızım
Merhabalar ben oğlum 5.5 aylık iken başladım işe , süt iznim yarım gün kadardı yine de insanın aklı hep bebeğinde evinde kalıyor , hiçbir yere yetişemiyorum gibi hissediyor , çalışma saatleriniz sizi zorlayabilir gibi geldi ve nöbet de varmış , bebeğiniz için de sizin için de zor olabilir , anlıyorum maddiyattan dolayı hepimiz dönüyoruz ama küçük bir ihtimal bile varsa bence biraz daha dönmeyin işe , ilerleyen dönemlerde yine bir teklif gelir hayırlısıyla 🌸❤️

Son düzenleme:
Çok ihtiyacıniz yoksa çalışmayın.inanın değmez

Devlette olsaydınız şu an 3 saat süt izniniz olurdu ve haftasonu boş olurdunuz. Özelde maaşınız nasıl olacak iyi bir miktar mı? Ya da niraz maddiyatı toplayıp geri çıkabilirsiniz. Küçükke bırakması daha kolay oluyor, büyüdükçe zorlanıyor insan..

Back
X