- 27 Nisan 2012
- 15.287
- 17.996
- 498
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
evet cimer için bize de yazı gönderildi. Bende yaptımbize kesin denmekle kalmayıp okulumuz cimere yazmamız için bir yazı yazıp bizlere gönderdi cimere gönderin diye. Ben hem onu gönderdim hem de başka bir tanede eşimden gönderdim. okulumuz anbean bize bilgilendirme yapıyor harekete geçelim ses verelim diye bizleri il milli eğitim müdürlüklerini arayıp halimizi arz etmemizi ve ısrarcı davranmamız gerektiğini söylüyor.
Daha olmadı sayın meb bakanına yazacağım mektup olarak ptt ile gönderim sağlayacağımevet cimer için bize de yazı gönderildi. Bende yaptım
bilmiyorum ki ne kadar dikkate alınır
Kadin bir sey demiyor ki niye kiziyorsunuz?Ogretmenim ustelik ozel okulda ve agustostostan beri calisiyorum her hafta 2 kisi en az viruse yakalandi neresi guvenli acaba??? Devlet okullari daha beter. 250 kisilik okulda 50si hasta nasil olacak bu is???
Ayni cocuklarin gelmesi onemli degil anne baba tasiyor cocuga cocuk herkese!!!
Lutfen birazcik yorum yaparken bilgiyle yorum yapin arastirdiniz mi hic okullardaki vakalari???
Ozel okulda calisiyorum hemde kurumsal bir yerde ve gercekleri goruyorum siz ona inanmak isteyebilirsiniz tabi ama gercek oyle degil malesef ben tesekkur ederim.lince hazırım diyen siz değil miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum? kaldı ki linç bile etmedim bende açıklayım o vakit sizin için.
çocuğumu doktora vs götürdüğümüzde kıyafetleri değişiyor bu sadece bizim okula özgü değil diye bir şey yok özel okuldan bahsediyoruz bütün okullar bu hassasiyeti gösteriyor çevremde özele gönderen arkadaşlarımın çocuklarından biliyorum. diğer konu bakıcıya verince bozulan psikoloji onun da pandemi riskine karşı ne denli özen gösterip göstermemesinden kaynaklı bir psikoloji ayrıca çocukla arasındaki iletişim iletişimsizlik arasındaki gerginliğin psikolojisi. çocuktan bulaş sayısını söylüyorsunuz da işe devam edilen fabrikalarda özel kamu kurumlarında bulaş sayısını neden görmüyorsunuz? bu virüs sadece çocuktan bulaşıyor algısı nereden geliyor hangi bilimsel açıklama? artış sayılarından anladığınız buysa ben bi şey diyemem. ayrıca sakinim teşekkürler
Evet cogunluklaevet bende attım imza o uygulamadan
bilmiyorum faydası oluyor mu ki böyle şeylerin?
genelde bildiklerini okuyorlar sanki :)
Sizin saydiklariniz yuzunden okullar kapali zaten. Sizin esiniz 30 kisilik atolyede calisiyor hasta olsa cocugunuza bulasacak belki semptomsuz okula gelecek ondan baska cocuklara onlardan ailelerine... gercekten cok guvenli dediginiz!!Kadin bir sey demiyor ki niye kiziyorsunuz?
Bakici tutalim bu viruse engel olmayacak diyoruz. Bakicinin 5 kisilik bir ailesi olsun,2 tanesi 100er kisilik fabrikada calissin farzedin. Bakicinin ailesinde virus kacinilmaz. Kadin her gun toplu tasimayla gelecek benim evime,otobuste var 40 kisi kucak kucaga gidiyorlar. Ordan geldi benim evime oturdu cocuga bulastirdi,bana bulatirdi ,esime bulastirdi. Esim sabah ise gitti 30 kisilik atolyesi var,her kisinin 3er kisilik ailesi olsun,oldu size 90 kisi daha. Evet hala okul daha guvenli benim icin.
"Zaten 1 cocugun 10 +10 kisiye bulastirmasi var" derken ben burdan çocuklardan daha çok bulaşıyor anladım.Ozel okulda calisiyorum hemde kurumsal bir yerde ve gercekleri goruyorum siz ona inanmak isteyebilirsiniz tabi ama gercek oyle degil malesef ben tesekkur ederim.
Dipnot: Sadece cocuktan bulasiyor algisi oldugunu soyledigimi hatirlamiyorum. Toplu alan baska baska ailelerden gelen cocuklardan surekli ayni ortamda saatlerce kaldiklari icin bulas riski fazla. Ama acalim her yeri kalan saglar bizimdir olsun. Carsi pazardan guvenli degil okullar malesef.
Oooo baya iyi anlamissiniz gercekten fazla kisiye bulasma olarak demistim ama..."Zaten 1 cocugun 10 +10 kisiye bulastirmasi var" derken ben burdan çocuklardan daha çok bulaşıyor anladım.
çarşıdan pazardan daha mı güvensiz okullarımız? peki hocam teşekkürler saygı duyarım
Bakiciyla bunun onune gecemeyiz ki? Herkesin evinde bir kisi mutlaka calisiyor,sizin esiniz veya anne babaniz herkes ev insani mi?Sizin saydiklariniz yuzunden okullar kapali zaten. Sizin esiniz 30 kisilik atolyede calisiyor hasta olsa cocugunuza bulasacak belki semptomsuz okula gelecek ondan baska cocuklara onlardan ailelerine... gercekten cok guvenli dediginiz!!
Acalim okullari kime bulasirsa bulasain yeterki benim isim gorulsun diyorsunuz yani???Bakiciyla bunun onune gecemeyiz ki? Herkesin evinde bir kisi mutlaka calisiyor,sizin esiniz veya anne babaniz herkes ev insani mi?
Biliyorum hanimefendi dedim ya esim uretim sektorunde calisiyor diye. Alinti yaptigim arkadas demis ki esnek calisma uygulamali isyerleri,uygulamiyorsa cimere sikayet edin diye. Ben de dedim ki uretim sektorunde esnek calisma olmaz cimere sikayet etmek bisey degistirmezUretim sektorundekiler calisiyor. Yasal dayanak olarak ic islerinin yayinladigi genelgeye bakabilirsiniz.
Acalim okullari kime bulasirsa bulasain yeterki benim isim gorulsun diyorsunuz yani??
e kapatmayalım hiçbir yeri kime bulaşırsa bulaşsın diyoruz ya hocam ? ?Acalim okullari kime bulasirsa bulasain yeterki benim isim gorulsun diyorsunuz yani???
Fabrika calisanina bulassin diyoruz evet? Nasil bir celiski degil mi?e kapatmayalım hiçbir yeri kime bulaşırsa bulaşsın diyoruz ya hocam ? ?
he valla daha yazacam da neyse susuyorumFabrika calisanina bulassin diyoruz evet? Nasil bir celiski degil mi?
Siz ne is yapiyorsunuz merak ettim?e kapatmayalım hiçbir yeri kime bulaşırsa bulaşsın diyoruz ya hocam ? ?
işsizim ben hanımefendiSiz ne is yapiyorsunuz merak ettim?
Ooo olayin basindan anlasilmamis zatenFabrika calisanina bulassin diyoruz evet? Nasil bir celiski degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?