- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.206
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
DemezlerAyrı bir konu
Sadece çalışan anne babaların çocukları okula kreşe gönderilmedi.
İki ebevynide çalışmayıp temaslı olduğu halde okula gönderilen çocuklar var.
Kimse kendinden feragat etmiyor kimse birazda başkasını düşüneyim demiyor.
Karsi blokta oturan 7 kisilik bir aile komple pozitifmis. Soylemediler. Ilac birakmaya gelen gorevlileri hafiye gibi takip edip bulduk hangi aile pozitif diye.
Sakladiklari yetmiyormus gibi,cocuklarini parkta bizim cocuklarla beraber sosyallestirdiler.
Kendileri ustteki komsumun yeni dogan bebegine ziyarete gittiler,yetmedi o bebege bakicilik icin anlastilar korona korona ise basladilar yani iclerinden biri.
Markete pazara gittiler hic bir sey olmamis gibi
Taksiye bindiler,kapinin onunde indiklerinde suratlarinda maskeleri bile yoktu.
Yetmedi yandaki meyve bahcesinden meyve toplayip guya iyi komsuluk yapar gibi kapiyi calip size meyve getirdim buyrun dediler
Ulan koronasin sen gerizekali? Evinde otursana dedik uzerimize yuruduler
Polisi aradik 6 saat sonra geldiler nasihat etmis gitmisler bu aileye
Tekrar disarida gorduk yine aradik polisi ,yapabilecegimiz bir sey yok deyip suratimiza telefonu kapattilar?
Simdi kimse bana okullar guvensiz demesin. Valla okulda daha guvendeydi benim cocugum. Hic degilse hes kodlari iletiliyor en azindan pozitif olan suursuz aile cocugunu getirdiginde iceri almayan bir okulumuz vardi. Temaslidan haberim hicbir zaman olmuyor zaten,pozitif olandan kurtarabiliyordum bari cocugumu. Simdi o da yok.
Okula gelene kadar diger her yer kapali olsaydi da cocuklarimiz guvende olsaydi bari. Virusten koruyalim derken 4 duvara hapsettik hepsini bu vebal hepimizin,nasil odeyecegiz diye dusunuyorum ben sahsen.
Yanlis anlasilmasin,lafim tepkim kimseye degil,bu duzene ve duzenin saksakcilarina kizginim.