Çalışan anneler ve kreş

bize dün akşamdan yazı geldi kapandılar. bugün 13.30 a kadar eşim bakıyor. sonra zorunlu görevine gidecek çarşı pazar koca koca keyfi gezen insanları kontrole. sağolsunlar sabah 10 akşam -16 yaptılar. 13.30 dan 16. ya kadar kızım benimle işte olacak. çok iyi ve güzel oldu. tebrik eder ayakta alkışlarım verilen kararı. söyleyecek çok şey varda!!! neyse. hemşirelerin dr.ların çocukları da aynı şekılde!!!

saçmalığın dibi.. 0-6 yaş açık 3-6 yaş kapalı nasıl bir mantık çözebilmiş değilim.
ne yapacağız işe gidiyoruz diye çocukları kreşe verip, okulumuz açılıncada hadi biz kendi okulumuza gidiyoruz mu diyeceğiz.
işe götürsek sokağa çıkma yasakları toplu taşımaya binme yasakları var. ne yapalım?
onca avmler, pazar yerleri dururken okula mı sıra geldi ilk!

Yanlış da olabilir ama bildiğim kadarıyla 0-6 yal olanlar gündüz bakımevi statüsünde oluyor ve ASP'ye bağlı. 3-6 yaşlar MEB'e bağlı oluyor. ASP'lere bağlı okulların kapanmasıyla ilgili henüz karar çıkmadı ama MEB'e bağlı olanlar teker teker kapanıyor.

He saçmalık mı saçmalık, hem fikiriz orda :)

Şimdi bu okullar da kapansın, haftasonu yasakları olsun. Sonra haftaya bunların hiç bir işe yaramadığını görsünler, hasta sayısı artsın, insanlar ölsün, ondan sonra tam kapama kararı verirler diye düşünüyorum ben.

İSTANBULDA KREŞLER AÇIK KALACAKMIŞ öyle karar alınmış söylediğinz gibi anaokulları kapanmış
her il için geçerli değil ama bunlar
ne saçma
hadi bizim okuldan alıp asp ye bağlı kreşe verdik ya orası da kapanırsa?
ne yapacağımı şaşırdım ben
bir dönem çok bakıcı bulamama sıkıntısı çekmiştim yine döndüm o günlere

Bir gecede vaka sayisini 2000lerden 30 binlere cikaranlarin dedigine de inanilmaz. İyiyiz de deseler inanmiyorum kotuyuz de deseler

bakıcı işi çok sıkıntılı .. çok yıpratıcı gerçekten bulması alıştırması her şey o kadar sorun ki.. keşke bulunmak ile bitse asıl mevzu bulunduktan sonra başlar güveneceksin cocuk alışacak vs vs vs uzar gider..
2 gün gelir cocuk alışmaz..
çocuk alıştı dersin bakıcı bırakır gider. bu döngü hep devam eder.. yavrularımızin psikolojisini hiç saymıyorum bile

ben çok ayrıntılı bilmiyorum ama okulumdan öğrendiğim şu ki,
istanbul'da kreşler açık anaokulları kapalı. buna istinaden söylüyorum. sonuçta veli okula verirken 'acaba salgın olursa önce hangisi kapanır' düşüncesiyle seçmiyor ki okulu. hep aynı mantıkla hangisi iyi hangisi ilgili vs... ayy çok sinirliyim

bence tamamen kapatmayacaklar.bu yasakların bir tık fazlası avm ler kapanır kuaförler vs. ama özel sektör çalışmaya devam

Ben bugünde kızımı okula bırakıp işe öyle geldim
özel bir okulun anaokuluna gidiyor.
inşallah kapanmaz.
kamudayım esnek var ama üç gün gene dairedeyim.iki gün gelmiyorum işe cok şükür bu çok büyük bişi kızımı o iki günde de yollamıyorum evde dinleniyor.
eşim idareci onlarda esnek yok kapanırsa ne yaparız annem babam 65yaş üstü gelirler ama ben eşim cıkacaz evden onlara hastalık getirmeyeceğimiz ne malum bu vebali almak cok büyük bişi.
en azından memlekette evleri bahçeli kışta olsa bahçeye çıkıp hava alabiliyorlar ben apartman katındayım eve hapsolacak annem babam.

sadece yavrular mı anneler babalar büyüklerimiz... mutlu anne mutlu çocuk, anne gergin çocuk nasıl iyi olsun ki vallahi yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…