- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
biz dün yaptık kırmızı gününüBize gelen mesaj; yarın kırmızı günü şeklinde
bu kapanma kararı valiliklere bırakılmışBize henüz ilçeden yazı gelmediğini söylediler. İlçe yazı gönderince bildireceklermiş, an meselesi bekliyoruz.
hangi il de yaşıyorsunuz acababiz dün yaptık kırmızı gününü
öğleden sonra kapanıyor mesajı geldi bugün de kapandı
İstanbulhangi il de yaşıyorsunuz acaba
anaokulumu sizin ki
il bazında kararlar alınıyormuş
İSTANBULDA KREŞLER AÇIK KALACAKMIŞ öyle karar alınmış söylediğinz gibi anaokulları kapanmışİstanbul
anaokulu bizimki mebe bağlı
asp ye bağlılar da kapanıyor dedi okul müdürü
Yanlış da olabilir ama bildiğim kadarıyla 0-6 yal olanlar gündüz bakımevi statüsünde oluyor ve ASP'ye bağlı. 3-6 yaşlar MEB'e bağlı oluyor. ASP'lere bağlı okulların kapanmasıyla ilgili henüz karar çıkmadı ama MEB'e bağlı olanlar teker teker kapanıyor.saçmalığın dibi.. 0-6 yaş açık 3-6 yaş kapalı nasıl bir mantık çözebilmiş değilim.
ne yapacağız işe gidiyoruz diye çocukları kreşe verip, okulumuz açılıncada hadi biz kendi okulumuza gidiyoruz mu diyeceğiz.
işe götürsek sokağa çıkma yasakları toplu taşımaya binme yasakları var. ne yapalım?
onca avmler, pazar yerleri dururken okula mı sıra geldi ilk!
ne saçmaİSTANBULDA KREŞLER AÇIK KALACAKMIŞ öyle karar alınmış söylediğinz gibi anaokulları kapanmış
her il için geçerli değil ama bunlar
Bir gecede vaka sayisini 2000lerden 30 binlere cikaranlarin dedigine de inanilmaz. İyiyiz de deseler inanmiyorum kotuyuz de deselerYanlış da olabilir ama bildiğim kadarıyla 0-6 yal olanlar gündüz bakımevi statüsünde oluyor ve ASP'ye bağlı. 3-6 yaşlar MEB'e bağlı oluyor. ASP'lere bağlı okulların kapanmasıyla ilgili henüz karar çıkmadı ama MEB'e bağlı olanlar teker teker kapanıyor.
He saçmalık mı saçmalık, hem fikiriz orda :)
Şimdi bu okullar da kapansın, haftasonu yasakları olsun. Sonra haftaya bunların hiç bir işe yaramadığını görsünler, hasta sayısı artsın, insanlar ölsün, ondan sonra tam kapama kararı verirler diye düşünüyorum ben.
bakıcı işi çok sıkıntılı .. çok yıpratıcı gerçekten bulması alıştırması her şey o kadar sorun ki.. keşke bulunmak ile bitse asıl mevzu bulunduktan sonra başlar güveneceksin cocuk alışacak vs vs vs uzar gider..ne saçma
hadi bizim okuldan alıp asp ye bağlı kreşe verdik ya orası da kapanırsa?
ne yapacağımı şaşırdım ben
bir dönem çok bakıcı bulamama sıkıntısı çekmiştim yine döndüm o günlere
ben çok ayrıntılı bilmiyorum ama okulumdan öğrendiğim şu ki,Yanlış da olabilir ama bildiğim kadarıyla 0-6 yal olanlar gündüz bakımevi statüsünde oluyor ve ASP'ye bağlı. 3-6 yaşlar MEB'e bağlı oluyor. ASP'lere bağlı okulların kapanmasıyla ilgili henüz karar çıkmadı ama MEB'e bağlı olanlar teker teker kapanıyor.
He saçmalık mı saçmalık, hem fikiriz orda :)
Şimdi bu okullar da kapansın, haftasonu yasakları olsun. Sonra haftaya bunların hiç bir işe yaramadığını görsünler, hasta sayısı artsın, insanlar ölsün, ondan sonra tam kapama kararı verirler diye düşünüyorum ben.
siz bir süre bekleyin en iyisi olmazsa kreşe verirsiniz kreşler devam edecek olursane saçma
hadi bizim okuldan alıp asp ye bağlı kreşe verdik ya orası da kapanırsa?
ne yapacağımı şaşırdım ben
bir dönem çok bakıcı bulamama sıkıntısı çekmiştim yine döndüm o günlere
daha çok geçmedi burada bu stresi yaşadık şimdi hala aynı durumdayız. ne hallere düştük söylenecek söz kalmadı artık..
sadece yavrular mı anneler babalar büyüklerimiz... mutlu anne mutlu çocuk, anne gergin çocuk nasıl iyi olsun kibakıcı işi çok sıkıntılı .. çok yıpratıcı gerçekten bulması alıştırması her şey o kadar sorun ki.. keşke bulunmak ile bitse asıl mevzu bulunduktan sonra başlar güveneceksin cocuk alışacak vs vs vs uzar gider..
2 gün gelir cocuk alışmaz..
çocuk alıştı dersin bakıcı bırakır gider. bu döngü hep devam eder.. yavrularımızin psikolojisini hiç saymıyorum bile
biz daha kalmadık ortada bir umut bekliyoruz bakalımşimdi daha beteriz. bir kaç gün önce ya kapanırsa diyorduk. şimdi çocuklar tamamen ortada kaldı.
umarım sıkıntıya düşmezsiniz.biz daha kalmadık ortada bir umut bekliyoruz bakalım
bizim kreş devam ediyor.. yaşadığım stresi söylememe gerek yok bekliyoruz işte öylece el kol bağlı
hadi bugün babası ablası idare etti ya haftaya?siz bir süre bekleyin en iyisi olmazsa kreşe verirsiniz kreşler devam edecek olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?