- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Ders saatlerinizi değiştirme imkanınız yok mu? Ben akşam saatlerine çekeceğim ve cumartesi de o evdeyken tamamlayacağım dersleri. Başka türlü olamıyor bizim.Bugün çok zor bir gun gecirdim.
dun oglumun okulu bizim aldigimiz kirtasiye malzemelerini kitaplari herseyi eve geri yolladı ve yarindan itibaren uzaktan egitim yapacagiz oglunuz mutlaka katilsin dediler.
8.30 da kendi dersim vardi 10 a kadar ders yaptım. 10 da oglumun dersine bağlandik 11 e kadar beraber derse baglandik her daim yanında olmam lazım cunku ogretmenleri soru soruyor mikrofonu ben acip kapatıyorum kendisi beceremiyor daha 4.5 yaşinda zaten ögretmende simdi anneniz elinize kalp cizsin felan diyor yani anne yaninda olmak zorunda
11 de kendi dersim oldugu icin oglumu derse bağlamadım kendi dersimi baslattım. bu arada oğlumun ögretmeni aradı dersteyim diye acmadım. mesaj atmis oğlunuz derse bağlanmadı niye diye. tenefusumde aradım dedimki benim derslerim basladı ben dersteyken oglum derse giremez imkanı yok dedim.
bu arada oğlum duydu aglamaya basladı anne ne olur beni derse bağla ben derse girmek istiyorum diye. oğlumu derse bagladim kulaklık verdim kendi dersime geri dondum dersimi islerken oğlum geldi. Anne ögretmen bana soru sordu mikrofonumu acamadim cevap veremdim diye ağlıyor. bu arada mikrofonu acmaya calismis ve baska pencereler acmis goruntuyude kaybetmis. butun arkadaslarim dersteydi ben bağlanamadım diye agladı durdu.
pazartesi gunu ne yapacagım bilmiyorum. esim hala sabah 8 aksam 6 hatta bazen aksam7 8 calısıyor ben desen butun gun uzaktan egitim yapıyorum. oglum derslere bağlanamıyorum diye ağlıyor.
sonumuz hayrolsun.