- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Rengarenk basamaklı olan değil mi, ben de ondan alacağım.Tatlim cok sevindim, sağlıkla kucagina al ins. Bu aylar icin onermiyor doktorlar. Nisandan itibaren öneriyorlar. Alıştırma kilodundan ben memnun kalmadım her yanından akıyor. Ben dedigin lazimligi kullanıyordum evet cok seviyor ama hic teşvik etmedi. Normal klozete basamakli aparatlar var, elleriyle tutunmak icinde yerler var . Buyuk tuvaletini onunla yaptirdim, kucuk tuvaletini lazimliga
Evet o, hic pişman olmadım. Hatta hala ona oturuyor.Rengarenk basamaklı olan değil mi, ben de ondan alacağım.
Ben senin hamile oldugunu bilmiyordum, oncelikle tebriklerMerhaba anneler. 28 aylık bir oğlum var. Çişini asla söyleme eğilimi yok ama sürekli bizi odadan kovup bezini çıkarıyor. Bir deneyeyim diyorum ama uzun süreli bir vaktim yok yaza kadar. Hamileyim, iyice ağırlaşmadan bu meseleyi çözsek ne güzel olur diyorum. Bilmiyorum belki de hayal kuruyorum.
Çocuğuna bakan kişiyle (bakıcı, babaanne vs.) aynı anda eğitim veren çalışan anneler var mı aranızda? İşe yaradı mı, dezavantajlı bir durum çünkü bu.
Tuvalete alışması ne kadar sürdü çocuklarınızın, kaçıncı ayda başladınız?
Fisher Price eğitici tuvalet almak istiyorum ama basit bir şey alsam daha mı iyi yoksa?
Alıştırma külodu almalı mıyım?
Çocuklar için klozet aparatları var direkt onunla mı başlamalı yoksa lazımlık mı?
Hayır öğretmenim. Sömestrda mecburen memlekete gitmek zorundayız. O ara öğretemem. Memleketimden 1200 km uzakta yaşıyorum. Bir sene ücretsiz doğum izni kullandım. Diğer sene de pandemiden dolayı evdeydik. Dolu dolu iki sene çocuğa baktım yani. Şimdi yaza kalmasın istiyorum. Hamileliğin son dönemlerine denk gelecek, benim için zor olacak diye.Özel sektörde mi çalışıyorsunuz dogum izninden sonra peki kimseniz yoksa bebek için nasıl bakma işlemi yaptınız konuyla alaklı değil ama merak ettiğim için soruyorum kendim için
TeşekkürlerBen senin hamile oldugunu bilmiyordum, oncelikle tebrikler
Ben bakiciyla birlikte alistirdim ama erkek cocuklari icin 36 ayin tamamlanmasini bekleyin diyorlar. Bizimki de 36 bitince bence artik wc ye tuvaletimizi yapmaliyiz cunku bez acitiyor karnini dedik tamam dedi. Klozet aparati isimizi gordu. 2. Oglum klizetten korkuyordu, onun icin ufak bi lazimlik almistim, sonra adaptore alisti. İkisini de gece gunduz ayni anda biraktirdim. 5 gun kadar surdu en fazla. Bizimkiler sifona basmayi cok seviyorlardi oyle hizli alistilar bence, darisi basina
En üst kattayız, kombi yüksek ayarda olmasına rağmen çok sıcak diyemem.eviniz sıcaksa yaz aylarını hiç beklemeyin bence. daha çok dışarı çıkıldığı için takibini yapmak zor olabilir.
Ama bak bunlar hep tramva oluyor sonra ... Banane yokken yap o zman yani ara tatilde. Ayrıca bu eğitim sırasında çocuk kendi evi ve yatağında olmalı düzen bizulmamaliEn üst kattayız, kombi yüksek ayarda olmasına rağmen çok sıcak diyemem.Yine de mecburen yaza bırakmadan bir kere deneyeceğim.
Alisir alisir annesi sıkma caniniTeşekkürlerYeni zaten tiyzisi, geçen hafta öğrendim.
Haftada dört gün gündüz babaannesinin evinde oluyor, akşam üstü geliyor. Farklı kişilerin öğretmeye çalışması ya da farklı evlerde olması süreci aksatır mı işte onu bilemedim. Sizde sorun olmamış iyi bari. Ben bizimki tam 36 aylıkken doğum yapmış ya da yapıyor olacağım. O sebepten daha öncesinde öğretmem lazım. Tabii hazırsa.
Bu arada 36 olmaz, 34 olur 37 olur takilma cok fazla ama buyudukce kaslari gelisiyor ve daha da bilincleniyorlar dogal olarak. Dolayisiyla alisma sureci daha kisa suruyorTeşekkürlerYeni zaten tiyzisi, geçen hafta öğrendim.
Haftada dört gün gündüz babaannesinin evinde oluyor, akşam üstü geliyor. Farklı kişilerin öğretmeye çalışması ya da farklı evlerde olması süreci aksatır mı işte onu bilemedim. Sizde sorun olmamış iyi bari. Ben bizimki tam 36 aylıkken doğum yapmış ya da yapıyor olacağım. O sebepten daha öncesinde öğretmem lazım. Tabii hazırsa.
Klozetin asma klozet ise alma dengesiz oluyorlar.Rengarenk basamaklı olan değil mi, ben de ondan alacağım.
KesinlikleKlozetin asma klozet ise alma dengesiz oluyorlar.
Zaten sömestr öncesi ya da dönüşü bir denerim, zorlamam asla. Olmazsa haziran ayına kalır mecburen. O zaman da dediğin gibi iyice gelişir ama işte ben de gelişeceğim karnım burnumda zor olacakBu arada 36 olmaz, 34 olur 37 olur takilma cok fazla ama buyudukce kaslari gelisiyor ve daha da bilincleniyorlar dogal olarak. Dolayisiyla alisma sureci daha kisa suruyor
Hayirli olsun, bizde 3 cesitZaten sömestr öncesi ya da dönüşü bir denerim, zorlamam asla. Olmazsa haziran ayına kalır mecburen. O zaman da dediğin gibi iyice gelişir ama işte ben de gelişeceğim karnım burnumda zor olacakGüzel ve işlevsel bir adaptör/lazımlık siparişi verdim. Katlayıp yanında da her yere götürebiliyormuşsun. İlk alışverişim vatana millete hayırlı olsun.
Belli ki bu ayki ek ders bu işe gidecek ahsjahjsjaHayirli olsun, bizde 3 cesitluk vardi
Bu süreçte seni ayrı darlayacağım. Hazır ol hahahaahKesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?