- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
Maddi imkanın varsa 1 yas değil 2 yasa dek bekle güvenli bağlanma olayının önemini 3 yasa gelince anlıyorsun çünkü maddiyat el veriyorsa dediğimi dikkate al çünkü ilerde babannesine anne diyen bir evlat gördüğünde çok zoruna geçecek senin otoritenin değil baabnneyi otorite gören ya da sınırları kalkmış bir cocukla basbasa kaldığında keşke diyebilirsin lütfen maddiyat varsa 2 yılı önemseKuzum 5 aylık 6 aylık olduğunda artık işe başlamam gerek ya da ücretsiz izin almam gerekecek. İş yerim hemen yolun karşısında yani çok yakın ve işe başladığım zaman birkaç ay yarım gün sonra tam gün çalışacağım. Çocuğumu bırakmak çok zor geliyor ama evde durmakta çok zor geliyor kızlar. Çalışırsam kayınvalidem bakmak istiyor ama onun sorunları ayrı bir dert nasıl derseniz çok nazlı kayınvalidem. İkincisi sık sık görüşmek zorunda kalacağız onu eve bırakacağız alacağız. Sözüm geçmeyecek. İkinci ihtimalde sitemde çok iyi anlaştığım bir kadın var o bakacak ona sözüm geçer ancak onun derdi de ne kadar sevsemde o yabancı. Yani babaanne gibi olmaz. İşe gidersem ek gıda konusunda tedirginim ağlamasından tedirginim bağımızın kopmasından tedirginim. İşe başlamazsam 6 ay daha durup 1 yaşına geldiğinde başlarsam sizce daha mı mantıklı olur lütfen tecrübelerinizden tavsiye bekliyorum
Bence bakıcıya verin kv yerine. Yarım gün olması güzelmiş iyi gelir size de. Karşıda ise iş yeri süt izni vs oluyor mu acabaKuzum 5 aylık 6 aylık olduğunda artık işe başlamam gerek ya da ücretsiz izin almam gerekecek. İş yerim hemen yolun karşısında yani çok yakın ve işe başladığım zaman birkaç ay yarım gün sonra tam gün çalışacağım. Çocuğumu bırakmak çok zor geliyor ama evde durmakta çok zor geliyor kızlar. Çalışırsam kayınvalidem bakmak istiyor ama onun sorunları ayrı bir dert nasıl derseniz çok nazlı kayınvalidem. İkincisi sık sık görüşmek zorunda kalacağız onu eve bırakacağız alacağız. Sözüm geçmeyecek. İkinci ihtimalde sitemde çok iyi anlaştığım bir kadın var o bakacak ona sözüm geçer ancak onun derdi de ne kadar sevsemde o yabancı. Yani babaanne gibi olmaz. İşe gidersem ek gıda konusunda tedirginim ağlamasından tedirginim bağımızın kopmasından tedirginim. İşe başlamazsam 6 ay daha durup 1 yaşına geldiğinde başlarsam sizce daha mı mantıklı olur lütfen tecrübelerinizden tavsiye bekliyorum
Eğer maddi durumunuz müsaitse +6 ay daha ücretsiz izin ile devam etmenizi öneririm.Kuzum 5 aylık 6 aylık olduğunda artık işe başlamam gerek ya da ücretsiz izin almam gerekecek. İş yerim hemen yolun karşısında yani çok yakın ve işe başladığım zaman birkaç ay yarım gün sonra tam gün çalışacağım. Çocuğumu bırakmak çok zor geliyor ama evde durmakta çok zor geliyor kızlar. Çalışırsam kayınvalidem bakmak istiyor ama onun sorunları ayrı bir dert nasıl derseniz çok nazlı kayınvalidem. İkincisi sık sık görüşmek zorunda kalacağız onu eve bırakacağız alacağız. Sözüm geçmeyecek. İkinci ihtimalde sitemde çok iyi anlaştığım bir kadın var o bakacak ona sözüm geçer ancak onun derdi de ne kadar sevsemde o yabancı. Yani babaanne gibi olmaz. İşe gidersem ek gıda konusunda tedirginim ağlamasından tedirginim bağımızın kopmasından tedirginim. İşe başlamazsam 6 ay daha durup 1 yaşına geldiğinde başlarsam sizce daha mı mantıklı olur lütfen tecrübelerinizden tavsiye bekliyorum
Evet canımDevlet memuru musunuz
O zaman kendinizi hiç boş yere üzmeyin yormayın 2 sene ücretsiz izin alın çocuğunuzla doya doya geçirin. Özel sektör olsa zor olur geri dönebilecekmisniz vs. Ancak zaten memursunuz işiniz garanti bebeğinizi doya doya büyütün daha 5-6 aylıkken kimseye emanet etmenin gereği yokEvet canım
Akrabadansa komşuyu tercih ederim, iyi tanıyorsanı bebeğe iyi bakacağına inanıyorsanız böylesi daha iyi olur. Kızımı bakıcıya bıraktığımda 8 aylıktı, hiç pişman değilim. Annem oğluma 5 ay baktı tv bağımlısı yaptı.Kuzum 5 aylık 6 aylık olduğunda artık işe başlamam gerek ya da ücretsiz izin almam gerekecek. İş yerim hemen yolun karşısında yani çok yakın ve işe başladığım zaman birkaç ay yarım gün sonra tam gün çalışacağım. Çocuğumu bırakmak çok zor geliyor ama evde durmakta çok zor geliyor kızlar. Çalışırsam kayınvalidem bakmak istiyor ama onun sorunları ayrı bir dert nasıl derseniz çok nazlı kayınvalidem. İkincisi sık sık görüşmek zorunda kalacağız onu eve bırakacağız alacağız. Sözüm geçmeyecek. İkinci ihtimalde sitemde çok iyi anlaştığım bir kadın var o bakacak ona sözüm geçer ancak onun derdi de ne kadar sevsemde o yabancı. Yani babaanne gibi olmaz. İşe gidersem ek gıda konusunda tedirginim ağlamasından tedirginim bağımızın kopmasından tedirginim. İşe başlamazsam 6 ay daha durup 1 yaşına geldiğinde başlarsam sizce daha mı mantıklı olur lütfen tecrübelerinizden tavsiye bekliyorum
Evet beni bu sinir ediyor zaten bir de kendini naza çekiyor o beni sinir ediyor çocuğa baksın diye yalvarmamızı mı istiyor biz anlamadık ama bakıcıyada bıraktırmam torunumu felan diyorKayınvalideye sizi yormak istemiyorum ,çocuk hareketlendikçe sizi yorar,sizi eve bağlar bir yere gidemezsiniz ,kimseyi kabul edemezsiniz dersiniz.Bakıcıya güveniyorsanız bence bakıcılar daha iyi yediriyorlar,çocuklar anneye naz yapıyor benim gördüğüm.Bence bakıcıyla devam edin,kayınvalideye karşı hep eksikli olacaksın.
Canım daha çok küçük 1 yaşını bekleyin diyorum ama bakalımAkrabadansa komşuyu tercih ederim, iyi tanıyorsanı bebeğe iyi bakacağına inanıyorsanız böylesi daha iyi olur. Kızımı bakıcıya bıraktığımda 8 aylıktı, hiç pişman değilim. Annem oğluma 5 ay baktı tv bağımlısı yaptı.
Bebeğini bırakıp işe başlamak her anne için zordur. Zamanla alışacaksınız emin olun.
Bence bu kadar kafanızda soru işareti varken başlamayın zaten bebek de daha küçük. 1 yaşı bekleyin derim maddi durumunuz varsa. Hem bebek de biraz büyümüş olur ek gıda vs de sizin istediğiniz gibi olur. SenKuzum 5 aylık 6 aylık olduğunda artık işe başlamam gerek ya da ücretsiz izin almam gerekecek. İş yerim hemen yolun karşısında yani çok yakın ve işe başladığım zaman birkaç ay yarım gün sonra tam gün çalışacağım. Çocuğumu bırakmak çok zor geliyor ama evde durmakta çok zor geliyor kızlar. Çalışırsam kayınvalidem bakmak istiyor ama onun sorunları ayrı bir dert nasıl derseniz çok nazlı kayınvalidem. İkincisi sık sık görüşmek zorunda kalacağız onu eve bırakacağız alacağız. Sözüm geçmeyecek. İkinci ihtimalde sitemde çok iyi anlaştığım bir kadın var o bakacak ona sözüm geçer ancak onun derdi de ne kadar sevsemde o yabancı. Yani babaanne gibi olmaz. İşe gidersem ek gıda konusunda tedirginim ağlamasından tedirginim bağımızın kopmasından tedirginim. İşe başlamazsam 6 ay daha durup 1 yaşına geldiğinde başlarsam sizce daha mı mantıklı olur lütfen tecrübelerinizden tavsiye bekliyorum
Evinle iş yerin dip dibe, zaten yarım günle başlayacaksın, bunu alışma süreci sayıp işe başlasan daha iyi edersin ama tercih her koşulda senin. Hakkında hayırlısı olsunCanım daha çok küçük 1 yaşını bekleyin diyorum ama bakalım