- 10 Ocak 2018
- 10
- 6
- 36
- 31
- Konu Sahibi Meryem vera
-
Merhaba hayırlı olsun. Ben ve arkadaşlarım memur anneleriz. Kesinlikle işe başlayın doğum izinleri ücretsiz izin vs hiç problem olmaz. Bakıcı temizlikçi alırsınız yemeği yaptırırsınız hepsi halledilir hiç canınızı sıkmayınMerhaba hanımlar. 4 yaş ve 27 aylık iki oğlum var. Aslında avukatım ama mesleğimi hiç yapmadım çocuklarıma bakmak iÇin. Artık KPSS ye girip atanmak istediğime karar verdim çünkü insan arasına karışmak istiyordum. İkimizin ailesi de memlekette, sık sık geliyorlar tabi ki ama genel olarak çocukların bakımı bende. Neyse ben iki çocukla uykusuz kalarak sınava hazırlandım ve 18 eylüldeki KPSS sınavım çok güzel geçti. Hesapladığım puan kurum avukatı olarak atanmama yetiyor. Lakin az önce gebe olduğumu öğrendim. Öylece kalakaldım. 4 senedir emziriyorum ve çalışmak iÇin heyecanlıydım… hep kız evlat istiyordum tabi ki hayırlı sağlıklı bir kızım olursa dünyalar benim olur.ama zamanlama biraz tuhaf oldu bebek doğduğunda büyük abisi 5 yaş küçüğü 3 yaş olacak. Nasıl bi yol izlemem gerek bilemiyorum. Memur olup anne olanlar bir yol gösterebilir mi yoksa onca emek verdiğim puanımı çöpe mi atayımbu arada puanımız 2024e kadar geçerli. 2024 teki atamalarda da kullanabiliyoruz.
Puanı neden çöpe atasınız? Memuriyete başladığınız andan itibaren tüm analık izinlerini hak edersiniz. İki yaşa kadar bakacağım derseniz ücretsiz izin alırsınız. Puanınız bir belli olsun sonra kadrolar açıklansın. Bakalım belki son atamada atanabileceksiniz istediğiniz yere.Merhaba hanımlar. 4 yaş ve 27 aylık iki oğlum var. Aslında avukatım ama mesleğimi hiç yapmadım çocuklarıma bakmak iÇin. Artık KPSS ye girip atanmak istediğime karar verdim çünkü insan arasına karışmak istiyordum. İkimizin ailesi de memlekette, sık sık geliyorlar tabi ki ama genel olarak çocukların bakımı bende. Neyse ben iki çocukla uykusuz kalarak sınava hazırlandım ve 18 eylüldeki KPSS sınavım çok güzel geçti. Hesapladığım puan kurum avukatı olarak atanmama yetiyor. Lakin az önce gebe olduğumu öğrendim. Öylece kalakaldım. 4 senedir emziriyorum ve çalışmak iÇin heyecanlıydım… hep kız evlat istiyordum tabi ki hayırlı sağlıklı bir kızım olursa dünyalar benim olur.ama zamanlama biraz tuhaf oldu bebek doğduğunda büyük abisi 5 yaş küçüğü 3 yaş olacak. Nasıl bi yol izlemem gerek bilemiyorum. Memur olup anne olanlar bir yol gösterebilir mi yoksa onca emek verdiğim puanımı çöpe mi atayımbu arada puanımız 2024e kadar geçerli. 2024 teki atamalarda da kullanabiliyoruz.
Ben de öyle düşünüyorum ama işten eve geldikten sonra çocuklarla kaliteli zaman geçirmek için enerji kalıyor mu orası beni düşündürüyor. Özel sektör hiç düşünmedim zaten memuriyette saatler daha uygun. Teşekkür ederim ferahlatıcı mesajınız iÇinMerhaba hayırlı olsun. Ben ve arkadaşlarım memur anneleriz. Kesinlikle işe başlayın doğum izinleri ücretsiz izin vs hiç problem olmaz. Bakıcı temizlikçi alırsınız yemeği yaptırırsınız hepsi halledilir hiç canınızı sıkmayın
94 küsür gelecek gibi duruyor ki ilk atamalarda atanırım muhtemelen. Şubat Mart gibi işe başlama olsa Mayıs sonu doğum var nasipse. 3 ay iÇin ile girmek mantıklı mı çünkü doğum izinleri süt izinlerinden faydalanmak isterim. Ay kafam çorba oldu imdatPuanı neden çöpe atasınız? Memuriyete başladığınız andan itibaren tüm analık izinlerini hak edersiniz. İki yaşa kadar bakacağım derseniz ücretsiz izin alırsınız. Puanınız bir belli olsun sonra kadrolar açıklansın. Bakalım belki son atamada atanabileceksiniz istediğiniz yere.Hayırlı olsun şimdiden.
Aslında bu hesapta yoktu ama teşekkür ederimNeden emeğiniz çöpe atiyorsunuz? 3 çocuk cesareti için tebrik ediyorum öncelikle. memur anneyim ucretsize bile ayrılmadan büyüttüm ikisinide.
Faydalanırsınız yine. Atanmış, kadronuzu almış olacaksınız. Çalışmak istemiyor musunuz pek? Sanki tereddütlüsünüz gibi geldi bana.94 küsür gelecek gibi duruyor ki ilk atamalarda atanırım muhtemelen. Şubat Mart gibi işe başlama olsa Mayıs sonu doğum var nasipse. 3 ay iÇin ile girmek mantıklı mı çünkü doğum izinleri süt izinlerinden faydalanmak isterim. Ay kafam çorba oldu imdat
16 aylık civarı2024 tercihlerinde bebeginiz kac aylik oluyor
Çalışma konusunda kararlıyım ama doğumdan önce 2-3 ay da olsa girsem mi yoksa son atamalarda çocuk 1 buçuk yaşında oluyor o zamana mı ertelesem diye kararsızım. Tabi ücretsiz izin hakkı da var. Açıkçası memuriyetle ilgili bilgim de çok az o yüzden panikledimFaydalanırsınız yine. Atanmış, kadronuzu almış olacaksınız. Çalışmak istemiyor musunuz pek? Sanki tereddütlüsünüz gibi geldi bana.
Ben olsam tercih yapmayi ertelerdim. Bebek dogdugunda calisiyor olursaniz hrpinizin hayatinda kritik degisiklikler ayni ana denk gelmis olacak. Yeni bir is, yeniden annelik, 3 cocuga adapte olmak, ortancanin 3 yas bunalimi, buyugun okul telasi. Tercihi ertelediginizde hepinizin adaptasyon sureci icin olabilecek en iyi kosullara sahip olmus olacaksiniz. Kardesler birbirine alisir, siz 3 cocuk idare etmeye alisirsiniz. Tercih yapacaginiz zaman iki buyugu krese verirsiniz, siz ise baslayana kadar onlar okula adapte olur. Kucugunuz de ise basladiginizda 2 yasinda oluyor galiba. Ona da bakici ayarlayabilirsiniz. Yazinca daha cok ikna oldum ben kesinlikle boyle yapardim.16 aylık civarı
94 küsür gelecek gibi duruyor ki ilk atamalarda atanırım muhtemelen. Şubat Mart gibi işe başlama olsa Mayıs sonu doğum var nasipse. 3 ay iÇin ile girmek mantıklı mı çünkü doğum izinleri süt izinlerinden faydalanmak isterim. Ay kafam çorba oldu imdat
Ben sizin yerinizde olsam işimi şansa bırakmam. Ne olacağı belli olmaz. Son atama belki şehrinize hiç kadro açılmayacak belli mi? Hem bebeğiniz 1,5 yaşında olduktan sonra süt izniniz, doğum izniniz vs olmayacak. İzin alamam diye bir çekinceniz varsa eğer olmasın, hakkınız o izin vermek zorundalar.Çalışma konusunda kararlıyım ama doğumdan önce 2-3 ay da olsa girsem mi yoksa son atamalarda çocuk 1 buçuk yaşında oluyor o zamana mı ertelesem diye kararsızım. Tabi ücretsiz izin hakkı da var. Açıkçası memuriyetle ilgili bilgim de çok az o yüzden panikledim
Bence tercih yapın işe başlayın. Bebek doğunca ücretsiz izne çıkın. Çok ideal bir zamanda hamile kalmışsınız bence. Memuriyet hakkınızı da kaybetmemiş olursunuz hem.Merhaba hanımlar. 4 yaş ve 27 aylık iki oğlum var. Aslında avukatım ama mesleğimi hiç yapmadım çocuklarıma bakmak iÇin. Artık KPSS ye girip atanmak istediğime karar verdim çünkü insan arasına karışmak istiyordum. İkimizin ailesi de memlekette, sık sık geliyorlar tabi ki ama genel olarak çocukların bakımı bende. Neyse ben iki çocukla uykusuz kalarak sınava hazırlandım ve 18 eylüldeki KPSS sınavım çok güzel geçti. Hesapladığım puan kurum avukatı olarak atanmama yetiyor. Lakin az önce gebe olduğumu öğrendim. Öylece kalakaldım. 4 senedir emziriyorum ve çalışmak iÇin heyecanlıydım… hep kız evlat istiyordum tabi ki hayırlı sağlıklı bir kızım olursa dünyalar benim olur.ama zamanlama biraz tuhaf oldu bebek doğduğunda büyük abisi 5 yaş küçüğü 3 yaş olacak. Nasıl bi yol izlemem gerek bilemiyorum. Memur olup anne olanlar bir yol gösterebilir mi yoksa onca emek verdiğim puanımı çöpe mi atayımbu arada puanımız 2024e kadar geçerli. 2024 teki atamalarda da kullanabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?