- 23 Şubat 2017
- 218
- 287
-
- Konu Sahibi Pink_panjur
Beni anlatmışsınız. Benim eşimin durumu da pek iyi değil, garanti bir işi yok. Böylesi daha kötü. Bir iki yıla ne olur bilinmez. Çok üzülüyorum.Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Oncelikle sizi ayakta alkisliyorum.koca eline bakmamak icin gunde 50 lira pazar parasiyla gecinmemek icin kendi ayaklarimin ustunde kenidmi bildigim yastan beridir calistigim icin karsimda bir kerede tuttirdugu pilavi saatlerce anlatan kadinlardan olmadigin icin seni kutluyorum.lutfen calisma azmini istegini hic birakma.zira bende pilavi bir kerede tutturup ayni zamanda parami kazanip esimin eline bakmiyorum.bunda anlatmak istedgim tek sey lutfen kimseye muhtac olmayin. Benim icin yer silende bir doktorda bir. Ben alinterine bakarim.Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Çok doğruKocanız sizden yemek isterken, çocuğa bakmanızı isterken, evle ilgilenmenizi isterken utana sıkıla istemiyorsa siz de ondan para isterken utanıp sıkılmayın
Ha siz onun istemesine fırsat bırakmadan bunları yapıyorsanız, o da sizi para istemek durumunda bırakmayacak şekilde davransın.
MerhabaMerhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Aynen öyle dereceyle okul bitirsende işsiz evde oturuyo insanalr gelde adalet de bunaAyni durumdayiz. Evliyim esim öğretmen ben de atanamamis ogretmenim. Cevremizdekilerin esleri atanmis genelde :) onlarin yaninda kendimi cok tuhaf hissediyorum. Bugun onlardan biri gelebilir bize. Yani bu kotu duygulari hissettigim zamanlardan tanidigim o duygular cok tazeyken hep görüştüğüm biri...
Yine aynı şeyleri düşüneceğim... doğru düzgün üniversite yüzü görmemiş insanlar atandı. Adaletini sevdiğim ülkem..
Dimi🖒esas olan anlayışlı bir eş istemeden para bırakacak olmasıMerhaba
Ben 9 aylık evliyim bende bugüne kadar çalışan bir bayandım. Işim oldukça iyi maaşa sahip ve oldukçada zordu emniyet mensubuydum eşim subay 2 yıl önce tanıştık ve ben bugüne kadar evlenmeyi hiç düşünmedim. Param vardı aileme bakıyordum kıyafetler tatiller yani herşey çok güzeldi tabi dışardan bakanlar için tüm arkadaşlarım imrenoyirdu ama ben mutlu değildim birşeyler eksikti ama ne bilmiyordum taki eşimi tanıyana kadar evlendim istifa ettim herkez tepki gösterdi en başta ailem annemle 9 aydır görüşmüyorum. Beni red etti çünkü ben onun atm siydim her iatediginde parası hazırdı. Bana evlenmiyceksin ben seni doğurdum büyüttüm sende ölene kadar bana bakicaksin dedi hayır dedim evlendim kocamdan para istemek ilk zamanlar zordu ama şimdi bakınca güzel aslında evimle ilgilenmek çiçek yetiştirmek yemek yapmayı ogerenmek bu arada eşim bir iki sefer mide spazmı geçirdiama önemli olan ne biliyormusun hayati olduğu gibi kabullenmek mutlu olmak bu iste inan çalışmak elbette güzel para kazanmak ta ama evde olup kocan için çalışmak ta güzel
Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
İnan bana bazen o kadar özeniyorum ki ev hanımlarınaMerhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım