Çalışamayan bir bayan olarak kendimi toplumdan dışlanmış hissediyorum 🙁

Pink_panjur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
54
37
Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım

Maalesef buna ben de bir çözüm bulamadım bu konuyla ilgili mutsuzluğum günden güne büyüyor

Maalesef buna ben de bir çözüm bulamadım bu konuyla ilgili mutsuzluğum günden güne büyüyor
Benimde öyle ortamlardan kaçar oldum konuşacak bir konu bulamıyorum. Herkes çalıştığı iş yerinden maaşından harcamalarindan bahsederken kenarda sessizce oturmak ağırıma gidiyo. O kadar okudum amasonuç bu

Evet hâlâ çabalıyorum işe yerleşmek için. Ama maalesef artık insanlar harcamalarindan yediği içtiği gezdiği yerlerden överek anlatmayı marifet zanneder olmuş. Bulunmak zorunda olduğum ortamlarda bunlar konusuluyo ve sessiz kalmak canımı sıkıyo

Calişmiyorum, zamaninda iş hayatinda da bulunmuş bir kadin olarak calismamak bana daha iyi geldi acikcasi. Hicbiyerden de dislanmiyorum, geri kalmiyorum kimsedeb konuşacak seylerim her zaman oluyor. Butun gun evde oturmak yerine bir aktivite, hobi, amaç edinseniz siz de dislanmis hissetmessiniz muhtemelen.

Para konusuna gelince, eşimden hiç para istemedim. Evimizde mutlaka nakit bulunur, istedigim zaman banka hesabindan da para cekebiliyorum ayni zamanda kartim da var. Cocuk gibi harclik almak yerine bu sekilde yaparsaniz rahatsiz olmazsiniz.

Hicbirini yapamiyorsaniz bir once cok secmeden bir işe girersiniz umarim

Yani evliyken çalışmak zor bende evlenince 8ay çalıştım sonra çocuk oldu derken ikinci oldu üni mezunuyum bende öncesin de dört yıl calışmışlıgım vardı çocuklar büyüsün yine düşünebilirim çalışmayı sen de iş bakınabilirsin mesleğin nedir

aynısını yaşıyorum ben de ben evlenmeyi göze alamıyorum bu dediğiniz sebep yüzünden ne arkadaşlarımla ne başkasıyla konuşasım geliyor iş meselesini soracaklar diye. umarım atlatacağız bu dönemleri.

Ben de maalesef başka şehire evlendiğim için burada iş bulamadım evin içinde kafayı yiyorum bir taraftan atama bekliyorum
Düzenli gelen bir maaşının olmaması bile beni delirtiyor
Bir çözüm bulamadım iş arıyorum muhafazakar şehirden büyük şehire gelince ummadigim şeyler oldu cvmi beğenip çağırdılar görüşmede kapalı oldugumu görünce başını açabilirsen ise başlarsın dediler.
Tek umudum devlete atanmak :/
Inşallah siz de bir iş bulursunuz

Eşinizden para istemek neden Zor geliyor verdiği müddetçe kötü bir hâl yok bunda bence. Ayrıca çalışmayan o kadar çok kadın var ki bu kadar büyütmenize şaşırdım. Mutlu olmak sadece çalışmakta değil iyice düşünün aktiviteler bulun. Üniversite okumadim sizi anlamam belki ama yinede bunları yazmak istedim. Bu ara bu tarz konular çok oluyo sanki çalışmamak ayıp mis gibi ne bileyim hiç hoş değil bana göre

Evdeki vaktimi güzel degerlendirmek istiyorum temizlik yapıyorum,kitap okuyorum, ney üflüyorum,el işleri,kişisel gelişim planları vs vs hiçbiri maddi açığı kapatmıyor eşim çalışıyor evet ama maddi olarak özgüven benim için baya önemliymiş yeni yeni anlıyorum

Evlenmeden önce kısa süre çalıştim ama devlet işi için çabalıyorum. Ama oda kolay olmuyo

Ben calısıyorum ama eşimden para alırken hic gocunmuyorum
Hatta onun hesap yönetimi ve birikimlerimizde bende ama üstüne mutlakada arada tırtıklarım kuaföre falan giderken özellikle :)
Hayat arkadasısınız sonuçta bundan utanmamanız lazım ancak belirli bi düzene oturtursanız aranızda ver al muhabbeti yapmamıs olursunuz
Neden calısmıyorsunuz iş bulamadıgınız icin mi saglık sorunlarımı

Off off aynı dertten muzdaripiz bende üniversite mezunu bir işsizimm

Siz insanlara ne bakıyorsunuz.

Bende çalısıyorum kadının birtanesi bana yazık kocan seni çok mu calıştırıyor benim calişmama gerek yok kocam bana kıyamaz calişmasamda her istedigimi alır demisti

kuzenimde bir ara çalışıyorsunda ne oluyor bende senin giydigin markadan giyiniyorum demisti. sanki ben sırf giyinmek icin calısıyorum ya da kocam bana para vermiyor ondan calisiyorum.

övunmek isteyen insanlar her ortamda övünür. Bunun çalısıp çalısmamakla alakası yok.

Ayrica yukarıdaki yoruma katılıyorum. çalışanların hayatları muhtesem sahane değil. çalışmak başka dertleride yanında getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…