- 23 Aralık 2018
- 54
- 37
-
- Konu Sahibi Pink_panjur
Maalesef buna ben de bir çözüm bulamadım bu konuyla ilgili mutsuzluğum günden güne büyüyorMerhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Benimde öyle ortamlardan kaçar oldum konuşacak bir konu bulamıyorum. Herkes çalıştığı iş yerinden maaşından harcamalarindan bahsederken kenarda sessizce oturmak ağırıma gidiyo. O kadar okudum amasonuç buMaalesef buna ben de bir çözüm bulamadım bu konuyla ilgili mutsuzluğum günden güne büyüyor
Evet hâlâ çabalıyorum işe yerleşmek için. Ama maalesef artık insanlar harcamalarindan yediği içtiği gezdiği yerlerden överek anlatmayı marifet zanneder olmuş. Bulunmak zorunda olduğum ortamlarda bunlar konusuluyo ve sessiz kalmak canımı sıkıyoToplum diye adlandırılan bir takım gereksiz insanların küflenmiş düşünceleri yuzünden hayatınızı zorlastirmayin. Kimseyi ilgilendirmez calismaniz. Kendiniz çalışmak istiyorsanız o başka mesleğiniz nedir? Çalışmak için gerçekten ama gerçekten elinizden geleni yaptınız mı?
aynısını yaşıyorum ben de ben evlenmeyi göze alamıyorum bu dediğiniz sebep yüzünden ne arkadaşlarımla ne başkasıyla konuşasım geliyor iş meselesini soracaklar diye. umarım atlatacağız bu dönemleri.Merhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım
Evlenmeden önce kısa süre çalıştim ama devlet işi için çabalıyorum. Ama oda kolay olmuyoDört elle iş arayın, imkanınız varsa kpss ye hazırlanın Allah bir kapı açar yeter ki gayret edin.
Evet çalışmak, kendi ayaklarının üstünde durmak paha biçilemez ama yıllardır çalışan bir kadın olarak bildiriyorum hayatım çok güzel değil.
Off off aynı dertten muzdaripiz bende üniversite mezunu bir işsizimmMerhaba üniveriste okuyup ev hanımı olanlar anlar beni. O kadar hayaller planlar iş bulamayınca uçup gitti. Evliyim ve eşimden para istemek bana zor geliyo. Hayallerimi yaşayamadığım için mutsuzum etrafımda hep çalışan kadınlarvar ve hayatları çok güzel onlara özeniyorum. Dertliyim. Çalışmayan kadınlar anlar beni tavsiyeniz var mı mutlu olmak için ben bi çaresini bulamadım