Hayır, tekrar almanıza gerek yok.Arkadaşlar merhaba, bugün 32+0 oldum ve doktoruma 33. Haftada izne çıkmak istediğimi belirterek çalışabilir raporu almak istediğimi söyledim. Burada izin başlama tarihim vs yazıyor. Raporun tepesinde de iş göremezlik raporu yazıyor. Tekrar 33. Haftada rapor almama gerek yok sanırım değil mi?
Çok teşekkürlerHayır, tekrar almanıza gerek yok.
Rica ederim, iyi doğumlar şimdidenÇok teşekkürler
Rica ederim sağlıkla alın kucağınızaŞu anda çalışabilir düşmüş, 29’unda tekrar bakacağım teşekkür ederim
Merhaba, evet eklendiMerhaba 33. Haftada izne ayrıldınız mı? Doğum sonrasına eklendi mi bu 1 haftalık Süre? Ben de bu şekilde rapor almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimMerhaba, evet eklendi
Tekrar bir rapor aldınız mı yoksa 29 unda sisteme bi rapor daha düştümü acabaŞu anda çalışabilir düşmüş, 29’unda tekrar bakacağım teşekkür ederim
Meraba 1 hafta dogum sonrasına eklenıyor pekı 37 ye kadar olan surede dogum oncesı ıznı oluyor degılmı ızın yanmıyor yanıMerhaba, evet eklendi
B busemm63 merhaba , 32. haftada çalışabilir olarak göründünüz raporda yine aynı raporda 33. haftada çalışamaz olarak göründünüz. Yani tek rapor ile halletiniz değil mi ekstra 33. haftada gidip tekrar rapor almadınız doğru değil mi ? bende öyle yapacağım da o yüzden merak ediyorum sorun olur mu diyeMerhaba, evet eklendi
Merhaba raporu kim işliyor hastane mi? Ben çalışamaz almıştım ama edeveltte göremiyorum sadece çalışabilir görüyorumŞu anda çalışabilir düşmüş, 29’unda tekrar bakacağım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?