Çalıkuşu Kanal D

Baylıyorum bu ikiliye.....hele o evlenme teklif ettiği sahne harikaydı....baba olur evime ekmek getiririm dedi herkez kilitlendi ekrana

Romanı ezber etmiştik zamanında....ama izlemek şahane..

De kızlar günleri mi değişti neden denk gelemedim son bölüme ben:44:

Saat degisti.
Cinayet dizisinden sonra basliyor.
Cinayet napti ya reytinglerden haberi olan varmi?

günü değil saati değişti,salı akşamları 22 de başlıyor
Saat degisti.
Cinayet dizisinden sonra basliyor.
Cinayet napti ya reytinglerden haberi olan varmi?

cinayetin reytingini bilmiyorum ama, dizimiz 3.sırada olmuş, twettırda da TT olmuş

Kamran ne açıklayacak ki sabah geldi kadının evinden...Feride'nin yerinde olsam bende onun gibi düşünürdüm.
Adamı öpeceksin bir bakıyorsun ki yakasında kırmızı dudak izii

Münevver kapıyı kilitledi ama. Adam 2. katta pencereden de atlayamaz. Kapının kilidi ne zaman açıldı? Kamran evden ne zaman çıktı? Çıktıktan sonra hemen eve mi geldi? Neler oldu bilmiyoruz ki.

Münevver kapıyı kilitledi ama. Adam 2. katta pencereden de atlayamaz. Kapının kilidi ne zaman açıldı? Kamran evden ne zaman çıktı? Çıktıktan sonra hemen eve mi geldi? Neler oldu bilmiyoruz ki.

Kamran eve geldiğinde dağınık bir haldeydi kesin bir şeyler yaptı
Babası eve gelince nasılda heycanlandı: 'Kamran mı geldi?'diye
suçlu suçlu eve geldi sanki bir kabahatı olmuş gibi nişan alışverişine gitmek bile istemedi ,duş alayım yorgunum felan dedi parçaları birleştirince sonuç böyle

Ya deme öyle. Ben bir şeyler yaptığına inanmıyorum ya. Neriman üstüne çullandı adamın canım. Herhalde dağılır insanın saçı başı.

[video=youtube;I-HUbYkE_xg]http://www.youtube.com/watch?v=I-HUbYkE_xg[/video]

[video=youtube;u0P7ogRmSYQ]http://www.youtube.com/watch?v=u0P7ogRmSYQ[/video]

Hahaha kamuran sidikli nevrester dedi cok hostu :))))))
Feride ve kamurana dayak lazim dayak

Bu bölüm güzeldi
besimeye bayıldımpambik besime, sidikli nevreser, letaaafet favorim olan sözler
Ferideye iyi ettiler valla oh olsun ama ben hala kamuranin o gece nerde olduğunu merak ediyorum:26:
bu arada necmiyeye nolmustu öyle ya:26:
yeni fragman da süper

sonunda öpüştürdük gençleri müslüman .
yanlız sanki bir devamlılık hatası vardı.
hastane sahnelerinde bir bakıyorsun feride çok hasta bir turp gibi bir hasta bir turp gibi.
ateş düşürüyorlar kızı katkat giydirmişler üstüne yorgan örtmüşler sonra yorganı kaldırdılar ince örtü örttüler hala kat kat giyinmiş halde.
kamuranın ateş düşürme yöntemine hiç girmiyorum bile yanına yatmış kıza sarılıyor.
besime sonunda olayı çözdü ters psikoloji yaptı ve kazandı çok başarılı bir oyuncu daha önce hiçbir projede rastlamamıştım ama iyiki bu dizide.
bu hizmetçilerde ne pişkin yahu kadının ekmeğini ye arkasından lafları at dur ayıptır yahu. gerçi besimede titre ve kendine gel etkisi yarattı o ayrı.
seyfettin beyle şarkıcı kadın olayından vazgeçtiler sanırım eğer öyleyse çok yerinde bir karar olmuş.
necmiyenin gözü niye mordu ki selim dellenip mi dövdü. o konuda hiçbir görüntü de yoktu.
kız bakma sahneleri çok eğlenceliydi.
bu bölümün en güzel yanlarından biride neriman ve ekürisi münevver miydi ortalıkta yoktu.
mezarlık sahnesi yine çok içburktu güzeldi.

Son düzenleme:

Güzel yorumlamışsın canım
Hakılısın valla, hasta olmayacaksada zorla hasta edeceklerdi kızı.Ateşli insana yapılır mı kat kat giysiler, kalın bi yorgan, yetmezmiş gibi Kamuranın vücut ısısı
Bencede şarkıcı olayından vazgeçtiler, zaten abartı olurdu.Kamuran roman gereği Ferideyi aldatacak, Selimle Münevver arasında da bişeyler olacak gibiydi bi ara, bi de üstüne Seyfettin BeyYok artık zaten 3 erkek karakter var

Kızlar Necmiyeye ne oldu, bende çok merak ettim:26:Zaten bi kere gösterdiler onda da yüzü gözü mor

Bi ara dizi bitecek diye korkmuştuk ama görünen 2 sezon devam eder gibi Olaylar yavaş ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…