How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çalıkuşu Kanal D

2. fragmanı izledim resmen bütün izleme şevkim kaçtı.
dizideki selim ve neriman azalarak değil böyle birden bitsin istiyorum.

Eskidi ve sıktı artık. Her yerden çıkıyor. Yırtık çoraptan çıkar gibi.:37:
Ben sevmiyorum da bu kadını. Fazla soğuk ve kendini beğenmiş biri. Dizi ne kadar iyi olur bilemeyeceğim ama olan bizim dizimize olacak bu gidişle. İnşAllah Nurgül'ün dizisi tutmaz da saatleri değişir tekrar. Ya saatini değiştiriyorsunuz bari gününü de değiştirin. Cumartesi çok iyi olurdu. Salı günü bile, bir gün sonra iş,okul vs. var diye insanların çoğu netten izlemeyi tercih ediyorlar. YouTube'de dizinin bölümlerinin izlenme oranları çok çok iyi. Bence netten izleyenler de gününde, televizyondan izleseler dizi en fazla 3. olur reytinglerde. Ama hafta içi saat 20.00'da olması bile diziyi netten izlemeye yöneltirken siz kalkın gününü değiştirmeden saatini değiştirin. Reytingleri bir de böyle görelim bakalım. Sinir oldum.
:47:

Valla ben sali aksami okulda oldugum icin hep internetten seyretmeye mahkumdum zaten.
Ama cumartesi gunu hic duzgun bisey yok tvde, baya bi reyting yapardi galiba..

canım diziyine yaptılar tamam yeni başlayan dizi güzel her ilk bölüm için iyiydi kurgusu

ama artık kanal d saçmalamaya başladı p.tesi hangi dizi var allah askına ya aşk vardı bitti...kayıp vardı bitiriyorlar sanırım....

vicdan girdi, inadına yaşamak kardeşim o zaman eski dizileri bitir...ben anlamıyorum berenin dizisi bitirselerdi madem

heleki arkasokakları ......bu kadar oyuncuyada yazık yaa madem iddalısın bırakta reyting alanlar kalsın....

ne oldu çalıkuşunu sonuna bak aynı yeri tekrar ettirerek kaç saat reklam verdiler.....dahada beklemem diziyi yatarım
ertesi gün açarım netten izlerim gündüz bişey yok zaten....

Harika bir bolumdu. Fakat dizinin saatinin 21.45 e alinmasi kotu olmus. Elif iskender'e bayiliyorum. Zaten kendisi alaninda doktora yapmis 16 yillik bir akademisyen. Oyuncularin hepsi islerinin hakkini fazlasiyla veriyor.

Fakat dikkatimi ceken birsey var; feride ile kamran arasindaki diyaloglar romantik olsa da kamran'in bakislari romantik asik adam bakisi degil, erotik!

Yani kamran beycigim sizin goz goz degil :D

izleyemdim ve okadar üzüldüm ki hep böyle oludrsa perşembeleri netten izlicem ne güzeldi çok kötü oldu böyle olması nurgülle engin altana ayrı gıcık oldum zaten:)))

izleyemdim ve okadar üzüldüm ki hep böyle oludrsa perşembeleri netten izlicem ne güzeldi çok kötü oldu böyle olması nurgülle engin altana ayrı gıcık oldum zaten:)))

Her şey iyiydi güzeldi de o son sahneyi gösterip reklam vermek,sonra yine aynı yeri gösterip reklam vermek ve yine aynı yeri gösterip bitirmek neydi anlamadım? Belki reklamlardan sonra farklı bir sahne daha gösterilir diye yarım saat reklam izledim.:53:

Neriman, sen ne şeytansın.:47:Münevver de cabası zaten. Boğasım geliyor onları. Selim'i kötü plana dahil etmeye çalıştılar ve Selim reddetti. Şok oldum. Selim reddettiği için Feride'yle ilgili planları alt üst oldu ama hemen başka bir plan yaparak Kamran'ı tuzağa düşürdüler. Necmiye'ye çok kızıyorum ama çok da acıyorum. Selim 'Feride'yi seviyorum ben' dediği halde gitti,sarıldı,teselli etti. Yeni bölümde de sanırım her şey güzel başlayıp,kötü bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika bir bolumdu. Fakat dizinin saatinin 21.45 e alinmasi kotu olmus. Elif iskender'e bayiliyorum. Zaten kendisi alaninda doktora yapmis 16 yillik bir akademisyen. Oyuncularin hepsi islerinin hakkini fazlasiyla veriyor.

Fakat dikkatimi ceken birsey var; feride ile kamran arasindaki diyaloglar romantik olsa da kamran'in bakislari romantik asik adam bakisi degil, erotik!

Yani kamran beycigim sizin goz goz degil :D

Doğal sonuçta aşkın sevginin içinde arzulamak yok mudur.

Neriman gibi de bir kadınla beraberdi sonuçta eskiden :)

Bence çok tatlı oluyor o halleri.

Mutfak sahnesinde çok tatlı gülümsedi ama feridenin de içi gitti çaktırmamaya çalıştı

O dönemlere göre herşey fazlası ile rahat yalnız. O dönemde kızlar gece sokakta kahkaha ata ata gezemezlerdi. Şimdi bile yadırganıyor
Ancak ben annesinin dediğini anlamadım. Feride Kamran'ı seviyor ama istemiyor dedi ne olarak istemiyor cinsel açıdan mı ?

Yahu kız gece adamın odasına mı gidecek öyle bir zamanda. Ailesinin önünde öpüşüp koklaşacak mı ? Kadın nerden biliyor yani

Ama feride de abartıyor utanma olayını bazen

Doğal sonuçta aşkın sevginin içinde arzulamak yok mudur.

Neriman gibi de bir kadınla beraberdi sonuçta eskiden :)

Bence çok tatlı oluyor o halleri.

Mutfak sahnesinde çok tatlı gülümsedi ama feridenin de içi gitti çaktırmamaya çalıştı

O dönemlere göre herşey fazlası ile rahat yalnız. O dönemde kızlar gece sokakta kahkaha ata ata gezemezlerdi. Şimdi bile yadırganıyor
Ancak ben annesinin dediğini anlamadım. Feride Kamran'ı seviyor ama istemiyor dedi ne olarak istemiyor cinsel açıdan mı ?

Yahu kız gece adamın odasına mı gidecek öyle bir zamanda. Ailesinin önünde öpüşüp koklaşacak mı ? Kadın nerden biliyor yani

Ama feride de abartıyor utanma olayını bazen

Ben, ondan dolayı dediğini sanmıyorum. Nişan elbisesi için terziye gideceklerdi, Feride gitmedi,Kamran okuldan alıp götürdü,yüzükler için kuyumcu eve geldiğinde Feride Kamran'ın kıyafetleriyle kuyumcunun karşısına çıktı ve ayrıca; Kamran,Feride'nin haberi olmadan okula artık, sabah gidip akşam dönmesi için izin almış ve bunu Feride'ye söyleyince sert tepki gösterdi ve Besime Teyze de bunu duydu. Hem terziye gitmemesi,terzi eve gelip de onun ölçülerini alırken istemsiz istemsiz hareketler etmesi,kuyumcunun karşısında şımarık hareketler yapması zaten Besime Teyze'nin içine kurt düşürmüştü ve Kamran'a da söylediklerini duyunca kadın haklı olarak Feride'nin Kamran'ı sevdiğini fakat onunla evlenmeyi istemediğini düşünmeye başladı.

Yok canım girmedi şimdilik.:1: Neriman elbiselerini çıkartmıştı,Kamran da öyle baktı kaldı.:1:
o anda reklam girmişti mayıştım bende uyumaya gittim çalışanlar için saçma sapan bir saate koymuşlar. sürekli de reklam veriyorlar sevdiğimiz bir film o var zaten inş. nurgülün filmi tutmazda tekrar yerine getirirler :33:

Back