Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fahriye ve Burak hakkında bir şeyler var diye günlerdir haberler yazılıp çiziliyordu. Bu fotoğraf, o dedikodulara cevap oldu. Burak ve Ceylan'ı önceden pek yakıştırmıyordum, Ceylan'ı beğenmiyordum ama haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Hoş kız. Yakışıyorlar.
Eki Görüntüle 916621
2. fragmanı izledim resmen bütün izleme şevkim kaçtı.
dizideki selim ve neriman azalarak değil böyle birden bitsin istiyorum.
Eskidi ve sıktı artık. Her yerden çıkıyor. Yırtık çoraptan çıkar gibi.
Ben sevmiyorum da bu kadını. Fazla soğuk ve kendini beğenmiş biri. Dizi ne kadar iyi olur bilemeyeceğim ama olan bizim dizimize olacak bu gidişle. İnşAllah Nurgül'ün dizisi tutmaz da saatleri değişir tekrar. Ya saatini değiştiriyorsunuz bari gününü de değiştirin. Cumartesi çok iyi olurdu. Salı günü bile, bir gün sonra iş,okul vs. var diye insanların çoğu netten izlemeyi tercih ediyorlar. YouTube'de dizinin bölümlerinin izlenme oranları çok çok iyi. Bence netten izleyenler de gününde, televizyondan izleseler dizi en fazla 3. olur reytinglerde. Ama hafta içi saat 20.00'da olması bile diziyi netten izlemeye yöneltirken siz kalkın gününü değiştirmeden saatini değiştirin. Reytingleri bir de böyle görelim bakalım. Sinir oldum.
Valla ben sali aksami okulda oldugum icin hep internetten seyretmeye mahkumdum zaten.
Ama cumartesi gunu hic duzgun bisey yok tvde, baya bi reyting yapardi galiba..
Harika bir bolumdu. Fakat dizinin saatinin 21.45 e alinmasi kotu olmus. Elif iskender'e bayiliyorum. Zaten kendisi alaninda doktora yapmis 16 yillik bir akademisyen. Oyuncularin hepsi islerinin hakkini fazlasiyla veriyor.
Fakat dikkatimi ceken birsey var; feride ile kamran arasindaki diyaloglar romantik olsa da kamran'in bakislari romantik asik adam bakisi degil, erotik!
Yani kamran beycigim sizin goz goz degil
Doğal sonuçta aşkın sevginin içinde arzulamak yok mudur.
Neriman gibi de bir kadınla beraberdi sonuçta eskiden :)
Bence çok tatlı oluyor o halleri.
Mutfak sahnesinde çok tatlı gülümsedi ama feridenin de içi gitti çaktırmamaya çalıştı
O dönemlere göre herşey fazlası ile rahat yalnız. O dönemde kızlar gece sokakta kahkaha ata ata gezemezlerdi. Şimdi bile yadırganıyor
Ancak ben annesinin dediğini anlamadım. Feride Kamran'ı seviyor ama istemiyor dedi ne olarak istemiyor cinsel açıdan mı ?
Yahu kız gece adamın odasına mı gidecek öyle bir zamanda. Ailesinin önünde öpüşüp koklaşacak mı ? Kadın nerden biliyor yani
Ama feride de abartıyor utanma olayını bazen
Kızlar filmin sonunu izleyemedim.Ne oldu ? Kamran o karının koynuna girdimi ?
o anda reklam girmişti mayıştım bende uyumaya gittim çalışanlar için saçma sapan bir saate koymuşlar. sürekli de reklam veriyorlar sevdiğimiz bir film o var zaten inş. nurgülün filmi tutmazda tekrar yerine getirirlerYok canım girmedi şimdilik. Neriman elbiselerini çıkartmıştı,Kamran da öyle baktı kaldı.
Yok canım girmedi şimdilik. Neriman elbiselerini çıkartmıştı,Kamran da öyle baktı kaldı.