ama ruj izini gördü kız napsın
Gördü ama bir dinlese Kamran ona açıklar her şeyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ruj izini gördü kız napsın
Baylıyorum bu ikiliye.....hele o evlenme teklif ettiği sahne harikaydı....baba olur evime ekmek getiririm dedi herkez kilitlendi ekrana
Romanı ezber etmiştik zamanında....ama izlemek şahane..
De kızlar günleri mi değişti neden denk gelemedim son bölüme ben:44:
günü değil saati değişti,salı akşamları 22 de başlıyorBaylıyorum bu ikiliye.....hele o evlenme teklif ettiği sahne harikaydı....baba olur evime ekmek getiririm dedi herkez kilitlendi ekrana
Romanı ezber etmiştik zamanında....ama izlemek şahane..
De kızlar günleri mi değişti neden denk gelemedim son bölüme ben:44:
Saat degisti.
Cinayet dizisinden sonra basliyor.
Cinayet napti ya reytinglerden haberi olan varmi?
Gördü ama bir dinlese Kamran ona açıklar her şeyi.
Kamran ne açıklayacak ki sabah geldi kadının evinden...Feride'nin yerinde olsam bende onun gibi düşünürdüm.
Adamı öpeceksin bir bakıyorsun ki yakasında kırmızı dudak izii
Münevver kapıyı kilitledi ama. Adam 2. katta pencereden de atlayamaz. Kapının kilidi ne zaman açıldı? Kamran evden ne zaman çıktı? Çıktıktan sonra hemen eve mi geldi? Neler oldu bilmiyoruz ki.
Kamran eve geldiğinde dağınık bir haldeydi kesin bir şeyler yaptı
Babası eve gelince nasılda heycanlandı: 'Kamran mı geldi?'diye
suçlu suçlu eve geldi sanki bir kabahatı olmuş gibi nişan alışverişine gitmek bile istemedi ,duş alayım yorgunum felan dedi parçaları birleştirince sonuç böyle
Ya deme öyle. Ben bir şeyler yaptığına inanmıyorum ya. Neriman üstüne çullandı adamın canım. Herhalde dağılır insanın saçı başı.
ayy ben bdv de geze geze böyle düşünmeye başladım herhalde
şüpheli mod::44:
ateş düşürüyorlar kızı katkat giydirmişler üstüne yorgan örtmüşler sonra yorganı kaldırdılar ince örtü örttüler hala kat kat giyinmiş halde.
kamuranın ateş düşürme yöntemine hiç girmiyorum bile yanına yatmış kıza sarılıyor.
seyfettin beyle şarkıcı kadın olayından vazgeçtiler sanırım eğer öyleyse çok yerinde bir karar olmuş.
necmiyenin gözü niye mordu ki selim dellenip mi dövdü. o konuda hiçbir görüntü de yoktu.