• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıkuşu Kanal D

durduk yerde dahil oluyorum, anlayisiniza siginarak...
(kabul ederseniz tabi)

ben bu diziyi her hafta izliyorum , cokkk seviyorum hepsini!
kiz bakmacada bende cok guldum, ozellikle Kamranin '' LATAFATT '' demesine, yalniz olmama ragmen sesli guldum :)

bazi sahneler ''bu da nesi'' dedirtiyor ama, okadari kadi kizindada var dimi? :13:

Survivor Hilmi Cem, Cumali efendi'nin askerden dönen oğlu Yusuf'u canlandıracakmış..

$calikusu-hil-092958DV.jpg

Kızlar Kamran nişanlı iken Ferideyi aldatınca Feride Anadoluya gidecek ya, eee Kamran ve diğer oyuncular ne olacak, özelliklede Kamran
Çok merak ediyorum çoook:53:

şurda salıya ne kaldı ki kızlar :32:
salı akşamlarım kah zırlayarak kah gülerek geçiyor artık :1:

şurda salıya ne kaldı ki kızlar :32:
salı akşamlarım kah zırlayarak kah gülerek geçiyor artık :1:

evet ama 2. fragman hiç hayra alamet degil :47:

[video=youtube;4hWXpDf4A7M]http://www.youtube.com/watch?v=4hWXpDf4A7M&feature=youtu.be[/video]

Kitapta, Feride Anadolu'ya gidince orada yaşadıkları anlatılıyordu hep ve diğer karakterlerden bahsedilmiyordu. Ama dizi daha farklı olur bence.

Olmalı da, yoksa Kamrancıları kaybederler.
Eee nasıl olacak ki Kamran Feridenin peşinden onu tekrar kazanmak için Anadolu'yu mu gezecek, seyircinin bu hoşuna gider:34:
Bekleyip göreceğiz:31:

Feridenin Kamranı öpüp benimle evlenmek zorundasın demesi çok hoşuma gitti:46:
İşte bu:40:sevdiğin kişiye inanıyorsan pes etmeyeceksin, vazgeçmiyeceksin:16:Helal Kız sana:42:

Yaaa bu Hilmicem ne alaka yaa. Sevmedim bi anda diziden sogudum sankim.

Alçak selim ya geberesice..çok sinirlendim ve heyecanlandım...vicdanslz..böyle insanlar gerçekten varmı acaba..:18::18:

Nasil guzel bir bolumdu yine :) hilmicem de girmis diziye. Biraz zorlama bir karakter olmus ama olsun.oyle usta oyuncular var ki dizide. Hilmicem icin calikusu okul gibi olacaktir.

Kanala da mesaj attim. Kanal D duy sesimizi Calikusunun saatini erkene al. Calikusunun yayinlandigi gun baska bir dizi koymak zorunda degilsiniz. Kime sorsam calikusu izliyor niye diziye uvey evlat muamelesi yapiyorsunuz ki?

Bu arada gelecek haftanin fragmani nedir yahu:$ Selim iyiye gidiyordu hayirdir? Yine tozuttu adam. Necmiye olecek mi acaba. Tam nisanlanacaklari zaman oldu mu simdi.

Olmalı da, yoksa Kamrancıları kaybederler.
Eee nasıl olacak ki Kamran Feridenin peşinden onu tekrar kazanmak için Anadolu'yu mu gezecek, seyircinin bu hoşuna gider:34:
Bekleyip göreceğiz:31:

Kamran olmalı tabi.:17: Feride, Anadolu'ya gittikten sonra bence de Kamran peşinden gidecek. Çünkü; dizinin ilk bölümlerinde Feride'yi eski bir evde anı defterine yazı yazarken gösteriyordu, dışarıdan bir tıkırtı gelmişti, Kamran vardı aşağıda ama Feride onu görmemişti.:50: Neler olacak acaba çok merak ediyorum açıkçası.:23:

Selim ne pislik bir adam. 'Düzeliyor' diyorduk ki yine sapıttı. Her şey güzel ilerlerken nereden çıktı bu. Feride'ye bir şey yapmasa bari.:18::18:

OLMAMIŞ. :19: Aydan Şener benim gözümdeki tek Feride'dir ve hep öyle kalacaktır.Kadın sanki bu rol için doğmuş.Arada izlerim Trt'deki bölümleri,hala etkilenirim.Fahriye Evcen için Necla cuk oturmuştu.Feride kim o kim allasen."Ben Gülbeşeker'i çok sevdim de" diyebilir mi o kadar içten? Diyemez :ssz:

Son düzenleme:
Back