• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıkuşu Kanal D

selimi tekrar niye dark side geçirdiler anlamadım.
adam tam kendini toplamış necmiyeye azda olsa bir umut ışığı doğmuşken tekrar "adam tam bir pislik çıktı rıza baba" kıvamına getirdiler.
necmiyenin olayları birden hemencik çözülüverdi.
hamile değilim selimle de aramızda birşey geçmedi diye hemen dökülüverdi.

okulun orada selim feridenin karşısına çıktığında ayy dedim ferideye çığlık atacağına herifi itsene be kızım. ellerini açmış çığlık atıyor adam vebalımı it gitsin üzerinden.

hilmicemin okulun ordaki adama kafa attığı yere iyi güldüm "sen söylemezsen kim olduğunu bende böyle teker teker ayıklarım :D"
selimin suyu ısındı da onu hilmiceme mi öldürtüp çıkaracaklar bilemedim.

küçük bir ayrıntı ama neriman o adamla yatmış gibi bir izlenim verdiler. en azından adam evden çıkınca münevvere banyoyu hazırla deyişinden bunu çıkardım ben. kadının makyajının kenarı bile bozulmamış saçlar toplu aynı elbise üstünde.

seyfettin bey türk dizlerinde yer alan babalardan birkaç gömlek yıkanmış kadar zeki. adam hemen anlıyor evdekilerin halinden oğluna evdekilerde bir haller var bizden birşeyler saklıyorlar diyor. diğer dizilerdeki babalar gibi "en son babalar duyar ekolunden" değil.

kamranada arada kıl oluyorum. okuyorsa çalışacak tabi o kız.

birde hangi aklı selim kadın o kapıyı açar ki. sabah vakti yeğenine saldırmış, kızını dövmüş adamın kafası gidik be hey besime sen kapıyı niye açarsın.

selimi tekrar niye dark side geçirdiler anlamadım.
adam tam kendini toplamış necmiyeye azda olsa bir umut ışığı doğmuşken tekrar "adam tam bir pislik çıktı rıza baba" kıvamına getirdiler.
necmiyenin olayları birden hemencik çözülüverdi.
hamile değilim selimle de aramızda birşey geçmedi diye hemen dökülüverdi.

okulun orada selim feridenin karşısına çıktığında ayy dedim ferideye çığlık atacağına herifi itsene be kızım. ellerini açmış çığlık atıyor adam vebalımı it gitsin üzerinden.

hilmicemin okulun ordaki adama kafa attığı yere iyi güldüm "sen söylemezsen kim olduğunu bende böyle teker teker ayıklarım :D"
selimin suyu ısındı da onu hilmiceme mi öldürtüp çıkaracaklar bilemedim.

küçük bir ayrıntı ama neriman o adamla yatmış gibi bir izlenim verdiler. en azından adam evden çıkınca münevvere banyoyu hazırla deyişinden bunu çıkardım ben. kadının makyajının kenarı bile bozulmamış saçlar toplu aynı elbise üstünde.

seyfettin bey türk dizlerinde yer alan babalardan birkaç gömlek yıkanmış kadar zeki. adam hemen anlıyor evdekilerin halinden oğluna evdekilerde bir haller var bizden birşeyler saklıyorlar diyor. diğer dizilerdeki babalar gibi "en son babalar duyar ekolunden" değil.

kamranada arada kıl oluyorum. okuyorsa çalışacak tabi o kız.

birde hangi aklı selim kadın o kapıyı açar ki. sabah vakti yeğenine saldırmış, kızını dövmüş adamın kafası gidik be hey besime sen kapıyı niye açarsın.

Zeki kadın diye geçiniyor birde. Kızına yaptıkları malum.

E Feride de biraz gerizekalı . Bir odaya girip bişey kapamadı mı eline vurmak için? Mutfağa gitseydi bari direk orada pıçak bol

Evde o yaşlı adamla oğlu vardı onlar neredeydi?

Velhasıl saçma oldu bu iş.

Zeki kadın diye geçiniyor birde. Kızına yaptıkları malum.

E Feride de biraz gerizekalı . Bir odaya girip bişey kapamadı mı eline vurmak için? Mutfağa gitseydi bari direk orada pıçak bol

Evde o yaşlı adamla oğlu vardı onlar neredeydi?

Velhasıl saçma oldu bu iş.

onlarda içmeye gitmişti gerçi bu bölüm görmüşsündür.

selimle necmiyeyi çok tutarsız yazıyorlar.
oyuncuların bile kafası karışmıştır oynadıkları karakterlere.
önce necmiye ortada büyük bir neden yokken ailesine karşı dişe diş kana kan intikam nidaları atıyor selimle entrikalar çeviriyor. sonra kocasıyla arası biraz düzeliyor az geçmeden bakıyoruz gözler mor. babaevine dönüyor ben kız oğlan kızım diye dökülüyor ki bizde zaten öyle biliyoruz. bu bölüm bakıyoruz hamile. be hey senarist ne ara halvet olduda hamile kaldı bu kız. necmiye müjgana ne diyor "annem üzülür diye gerçeği söylemedim." o ailesinden intikam alan evlat modundan birden anasını düşünen evlata geçiyor.
aynı şeyler selim içinde geçerli. bir topluyorlar karakteri bir dağıtıyorlar. nerde o evden nerimanı kovan selim nerde dünkü ferideye yapışan selim.

ferideye tek psikopat aşık yetmezmiş gibi birde yusufu çıkardılar. adamın içinden dinmek bilmeyen bir öfke patlaması var. içinden hulk çıkıyor gezdiği yeri dağıtıyor. selimden boşalacak psikopat eksikliğini tamamlamaz umarım. kendi içinde sev evladım.

o dilenciyle Yusuf kamran sahnesinde ben kamranla Yusuf anlaştı herifin ağzından laf almak için iyi polis-kötü polisçilik oynuyorlar zannettim. ama meğerse gerçekmiş burdan dilenciye acıyan kamranın zalak olduğu sonucuna vardım. izin verseydi muhtemelen dilenciyi ilk buldukları zaman yusuf herifi dövüp yeri öğrenecek bu kadar gecikmeyeceklerdi.

selimin sonraki bölümde tutuklanıp yada ölerek artık diziden ayrılması dileğiyle. (aslında iyi bir oyuncuydu diziyede ilk başlarda güzel renk kattı ama karakteri öyle bir kötü yazdılarki artık bitse de gitsen moduna girdim ben.)

normalde kamranın yapacağı şeyleri Yusuf yaptığından kamran bu bölüm mülayim kaldı. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ne diyim azizim.

önce necmiye ortada büyük bir neden yokken ailesine karşı dişe diş kana kan intikam nidaları atıyor selimle entrikalar çeviriyor. sonra kocasıyla arası biraz düzeliyor az geçmeden bakıyoruz gözler mor. babaevine dönüyor ben kız oğlan kızım diye dökülüyor ki bizde zaten öyle biliyoruz. bu bölüm bakıyoruz hamile. be hey senarist ne ara halvet olduda hamile kaldı bu kız. necmiye müjgana ne diyor "annem üzülür diye gerçeği söylemedim." o ailesinden intikam alan evlat modundan birden anasını düşünen evlata geçiyor.
aynı şeyler selim içinde geçerli. bir topluyorlar karakteri bir dağıtıyorlar. nerde o evden nerimanı kovan selim nerde dünkü ferideye yapışan selim.

ferideye tek psikopat aşık yetmezmiş gibi birde yusufu çıkardılar. adamın içinden dinmek bilmeyen bir öfke patlaması var. içinden hulk çıkıyor gezdiği yeri dağıtıyor. selimden boşalacak psikopat eksikliğini tamamlamaz umarım. kendi içinde sev evladım.

o dilenciyle Yusuf kamran sahnesinde ben kamranla Yusuf anlaştı herifin ağzından laf almak için iyi polis-kötü polisçilik oynuyorlar zannettim. ama meğerse gerçekmiş burdan dilenciye acıyan kamranın zalak olduğu sonucuna vardım. izin verseydi muhtemelen dilenciyi ilk buldukları zaman yusuf herifi dövüp yeri öğrenecek bu kadar gecikmeyeceklerdi.

selimin sonraki bölümde tutuklanıp yada ölerek artık diziden ayrılması dileğiyle. (aslında iyi bir oyuncuydu diziyede ilk başlarda güzel renk kattı ama karakteri öyle bir kötü yazdılarki artık bitse de gitsen moduna girdim ben.)

normalde kamranın yapacağı şeyleri Yusuf yaptığından kamran bu bölüm mülayim kaldı. deli deliyi görünce sopasını saklarmış ne diyim azizim.

Çok saçmalamışlar çooook. Necmiye, başı dönünce karnına dokundu. 'Hah bir de hamile olurmuş' diye söylememe kalmadı midesi bulandı, banyoya koştu. Yalnız ben de anlamadım ne zaman birlikte oldular ki?:44:
Bir de annesine 'Ben hala senin kızınım' demişti. Hamile olduğu öğrenilince yalan söylediği için güvenleri yine sarsılacak insanların. Yeni bölüm beni hiç heyecanlandırmadı. Feride ölmez bu belli. Artık nişanlansınlar ya. Ne nişanmış bir türlü olamadı!

Çok saçmalamışlar çooook. Necmiye, başı dönünce karnına dokundu. 'Hah bir de hamile olurmuş' diye söylememe kalmadı midesi bulandı, banyoya koştu. Yalnız ben de anlamadım ne zaman birlikte oldular ki?:44:
Bir de annesine 'Ben hala senin kızınım' demişti. Hamile olduğu öğrenilince yalan söylediği için güvenleri yine sarsılacak insanların. Yeni bölüm beni hiç heyecanlandırmadı. Feride ölmez bu belli. Artık nişanlansınlar ya. Ne nişanmış bir türlü olamadı!

bilmiyorum nasıl toparlayacaklar. genelde kitaplardan uyarlanan dizilerde az çok belli bir çizgi olduğundan öyle über saçmalama durumları olmuyor ama sanki bu dizide öyle olmaya başladı. bir bölüm diğerini tutmuyor. nasıl leventi diziden bıçakla keser gibi çıkardılarsa Neriman selim tayfasıda çıksa güzel olacak. dizide tüm klişeler vardı. kaçırılma,psikopat aşık,entrikacı kadın aşık, kıskanç kardeş... geriye hafıza kaybı kaldı. ferideye at arabası çarpıpta hafızasını kaybetmesinden sonra hafızası gelince nişan olayına geçebilirler bence:37:

bebek olayı hikayeye ne katacak ki. en fazla necmiye selime hamile olduğunu söyler selim yine imana gelir baba oliciim diye. sonrada necmiyeyle birlikte bir Anadolu kasabasına kaçarlar. başka bir şey gelmiyor aklıma ne olacak bu bebek.

bilmiyorum nasıl toparlayacaklar. genelde kitaplardan uyarlanan dizilerde az çok belli bir çizgi olduğundan öyle über saçmalama durumları olmuyor ama sanki bu dizide öyle olmaya başladı. bir bölüm diğerini tutmuyor. nasıl leventi diziden bıçakla keser gibi çıkardılarsa Neriman selim tayfasıda çıksa güzel olacak. dizide tüm klişeler vardı. kaçırılma,psikopat aşık,entrikacı kadın aşık, kıskanç kardeş... geriye hafıza kaybı kaldı. ferideye at arabası çarpıpta hafızasını kaybetmesinden sonra hafızası gelince nişan olayına geçebilirler bence:37:

bebek olayı hikayeye ne katacak ki. en fazla necmiye selime hamile olduğunu söyler selim yine imana gelir baba oliciim diye. sonrada necmiyeyle birlikte bir Anadolu kasabasına kaçarlar. başka bir şey gelmiyor aklıma ne olacak bu bebek.

:1: Bak ben bunu hiç düşünememiştim.:1:
Neriman çok şirret bir kadın ya. Saçıyla, makyajıyla, giyimiyle, karakteriyle vücudu bir bütün olmuş sanki. Umarım gerçekten de öyle değildir.:23: Selim'le ilgili olan bölümde bence senaristlerde ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Adam bir öyle, bir böyle. Ama iyice sıktı yani. Münevver sanki bir şeyler çıtlattı gibi geliyor polislere. Selim, Neriman ve Münevver karakterlerinin umarım dizideki son demleridir artık. Çünkü çok sıktılar. Yusuf, Feride'yi seviyordu galiba önceden. Belki de hala seviyordur bilmiyorum ama kolunda Feride'nin ismi yazıyordu. Selim'e bir şeyler yapacak gibi geliyor. Bu vesileyle hem Selim karakteri diziden çıkar hem de Yusuf.:32: Necmiye de belki merdivenlerden falan düşer de bebeğini düşürür. Her dizide öyle oluyor ya. Bu saatten sonra Selim'le olurla yok. Biraz aklı varsa Selim'e dönmez zaten. Feride karakterine mümkünse çocukça hareketler yapmasını gerektiren bir rol yazmasınlar çünkü bana göre Fahriye yapamıyor. Feride 20 yaşında biri dizide fakat Fahriye 20 yaşında gibi durmuyor. Üstüne bir de çocukça hareketler yapıyor ya hiç hoş durmuyor.:20:

Ben artik kitapla bagdastirmadan izliyorum diziyi, yoksa yaptiklari çogu seyler saçma geliyor :31:

Sirf söyledikleri güzel sözler için bile izlenir, Feride'nin son andaki söyledikleri çok güzeldi:

Hayatımın yası…
Solan mevsimim.
İçimdeki mıh.
Kalbimdeki har…
Adağımdır kırılan boynum, senindir al.
Bu bendeki kağıt kesiği…
Bu bendeki gün batımı…
Açamayan çiçek, küskün çocuklar…
Ve göğün bütün yağmurları...
Hatıramdır, al.
Şimdi yetim bir dünyadır,
Denizini özleyen martılar…
Kök saldım yokluğuna.
Beni ancak bir ağaç anlar.
Hasretle nasıl başa çıkar ağaçlar?
Ya denizler, nasıl ağlar?
Ah bu bendeki sonbahar…
Bu bendeki kırık dal…
Kanımda solan kırmızı,kirpiklerimde kar.
Hasretindir yâr…
Hiç olmazsa rüyalarda sar…

Bütün düşündüklerimi yazmışsın :)

Ayrıca Selim'in ölmesini istemiyorum zira o adama bayılıyorum :34: :31: :30:

Evet ben dizilerde psikopat adamları beğeniyorum :27:

Ama bu adam daha geçen bölümde Neriman'ı kapıya koymadı mı " sen nasıl böyle bir şey teklif edersin ahlaaaksız" modunda.

Necmiye'ye demedi mi ben ona dokunmak istiyorum ama onun isteğiyle. Ona zarar vermek en son istediğim şey diye?

Eee. Niye bu bölüm birden manyadı? Manyadı çünkü Feride'yi evden çıkartırken dövdü. Karnına geçirdi kızın ya

Ayrıca Kamran ne o öyle ya öff.Lise bebesi gibiydi Yusuf'un yanında. Yusuf daha delüüğaanlı :32: :51:

Çok saçmaladılar ya . Bu nişan işinin en fazla 10-12 bölüm sürmesi gerekirdi bence. Çünkü bunun daha Anadolu'su var. Bunlar nişanlanacakta evlenecekken kadın gelecekte bu evden kaçacakta ohoooo

Bu sezon sırf bunla sürecek kanımca.

Evde bir erkek yokken neden bir psikopata kapını açarsın Besime?

Hele Feride'ye ne demeli. Kapı önünde yavru kedi gibi miyavlayıp durcağına bir odadan eşya alıverseydin adama fırlatmak için

Birde çay sahnesinde de çok komikti yani çayı adamın yüzüne attı sonra kaçmaya başladı. E benim zeka küpüm adam bir an gözünü kapadı o esnada üstüne birşey daha fırlatıp kafasına falan bayıltsaydın ya.

Üff her şeyi de biz mi söyleyeceğiz size ya :19:

Bu bölüm her şeye sinir oldum ben ya:41:
artık uzatmasalardı ,teyze kapıyı açmasaydı , feride o herifin kafasına sandalyeyi geçirseydi , kamran erkek gibi olsaydı nolurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:52:

Bu bölüm her şeye sinir oldum ben ya:41:
artık uzatmasalardı ,teyze kapıyı açmasaydı , feride o herifin kafasına sandalyeyi geçirseydi , kamran erkek gibi olsaydı nolurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:52:

He valla

Kıvrana kıvrana gezeceğine kardeşine nişanlısına sahip çıkaydı

Yusuf Necmiye'ye mi aşık olsa?

Peki Necmiye neden gene yalan söyledi?

Anasına bak kızını al. Beyin error

Ne alaka Nerimanin hamileligi ya :47:
Hem Kâmran'dan oldugu ne malum :53::26:

Cidden saçmalik :47: Böyle giderse izleyici kaybetcekler :47:

ayy ne kadar dandik bir bölümdü izlerken içim şişti.
kamranla selim kavga ediyor ferideye çarpıyorlar kamran ferdideyi hemen tutuyor selim kaçıyor.
ama feride her ne hikmetse ipi kafasından çıkaramıyor, elleri armut toplamakla meşgul boğulup gidiyor.
hayal sahnesini photoshopta yapmışlar sanki arkada windows ekranı feride sudan geçiyor falan :D

besimenin hali neydi öyle daha dün kız kaçırıldı diye robota dönmüştü bugun kız sağ salim gelmiş dua edeceğine elalem ne der derdine düşmüş.
tamam merak edersinde suratını sallandırıp ortalığı germenin ne anlamı var.
selim ve necmiyeden sonra en tutarsız yazılan karakterlere besime de katıldı.
dizideki tek tutarlı yazılan kişi evin babası. onuda besime böyle devam ederse şarkıcı kadına yamarlar.
bizde "besime aldatılmayı haketti oh olsun" düşüncesi yaratmaya çalışıyorlar sanırım.

sayko selimin özelliklerine birde tecavüzcü eklendi bu bölüm.
o nasıl bir sahneydi yahu necmiyenin ellerini niye ağzına sokmaya çalışıyordu ki.
turist ömer uzayda diye bir film vardı ordada canavar bir kadın insanların tuzunu emmek için ellerini yalıyordu o geldi aklıma :D
"başkası yerine utanmak" deyimini yaşadım resmen.
selimi oynayan oyuncu yerine ben utandım.
küçücük fıçıcık selim herkesi dövebiliyor arkadaş yahu.
o dilenci durupta gel dilimi kes diyecek azcık inandırıcı olun.
önceki bölümde de 7 tane kadın selimden fellik fellik saklanmıştı oysaki tükürüklerinde bile boğarlar selimi.
birde tarihin en harika planlanmış firarına imza attı :D
selim sanki salağın önde gideni de idamdan kaçacağı yere silahı alıp köşke gitsin.

kamran herşeye bodoslama dalan bir adamdır bu bölüm içine sherlock holmes kaçmış gibi nasılda anladı dilencinin oyununu.
ki kendisi daha birkaç bölüm önce ferideye kan kusturuyordu selimle aranda ne var diye. büyük gelişme.
kamranı öyle bir yansıttılar ki kitaptan farklı ferideyi aldatamaz çok sadık bir adam haline getirdiler.
ben acaba başka bir kadın girecek mi diye düşünmüştüm ama kamran feride ayrılığına sebep eski kırık neriman olacak.

ferideyi böyle aciz tırsak elinden birşey gelmez yazmalarına çok sinir oluyor.
ben kitabı okumadan hayal kırıklığı yaşıyorum kitabı okumuş olanlar kimbilir nasıldır.
dünkü bölümden sonra acaba haftaya izlemesemmi diye bile düşündüm.
tek iyi şey sonunda nihayet nişanın takılabilmesiydi.
birde birtek ben miyim romantik anlarında "öyh be" diyen. bana konuşmalar romantik sözler hiç samimi gelmiyor tabi bunda benim sıfır romantik bir insan olmamında etkisi olabilir :D

Son düzenleme:
ayy ne kadar dandik bir bölümdü izlerken içim şişti.
feride her ne hikmetse ipi kafasından çıkaramıyor, elleri armut toplamakla meşgul boğulup gidiyor.

sayko selimin özelliklerine birde tecavüzcü eklendi bu bölüm.
o nasıl bir sahneydi yahu necmiyenin ellerini niye ağzına sokmaya çalışıyordu ki.
"başkası yerine utanmak" deyimini yaşadım resmen.
selimi oynayan oyuncu yerine ben utandım.
küçücük fıçıcık selim herkesi dövebiliyor arkadaş yahu.
o dilenci durupta gel dilimi kes diyecek azcık inandırıcı olun.
önceki bölümde de 7 tane kadın selimden fellik fellik saklanmıştı oysaki tükürüklerinde bile boğarlar selimi.
birde tarihin en harika planlanmış firarına imza attı :D
selim sanki salağın önde gideni de idamdan kaçacağı yere silahı alıp köşke gitsin.

birde birtek ben miyim romantik anlarında "öyh be" diyen. bana konuşmalar romantik sözler hiç samimi gelmiyor tabi bunda benim sıfır romantik bir insan olmamında etkisi olabilir :D

Dün ki bölümü izledikten sonra canım sıkıldı, gireyim bir iki yorum yapıp rahatlayayım dedim ama söylenecek ne varsa söylemişsin:42::16:Yorumuna sağlık.Okudum rahatladım, bir tek ben değilim demek ki ne dandik bir bölümdü diye düşünen

Dizinin, Çalıkuşu romanıyla tek ortak yönü 'Karakterlerin isimleri'. Başka hiçbir benzerlik yok.
O kadar saçmaladılar ki.
Besime'yi görünce midem bulanıyor artık. Ne aptal bir kadın. Dualar ediyordu oğlu, Feride'yle evlensin diye. Şimdi de kız kaçırılınca 'El alem ne der?' derdine düştü. 2 gece boyunca kızı tutmuş da, iki gecede neler neler olmazmış da. Seyfettin Enişte, aldatırsa da 'Müstehaktır' derim. Zaten adam da oğluna 'Birbirinizden gizliniz saklınız olmasın. Benim gibi, 40 yıldır aynı yastığa baş koyduğun kadını tanıyamamışım deme' falan dedi. O da illallah etmeye başladı Besime'den.
Neriman hamileymiş. Hem de Kamran'dan.:37: En son birlikte oldukları bölüm yanılmıyorsam 7. bölümdü. Feride ve Kamran'ın Gülbeşeker rüyasını gördükleri gece birlikte olmuşlardı. Aradan kaç ay geçmiş. Kokusu şimdi mi çıkıyor yani? Ya da Neriman'ın, Kamran'ı odaya kilitlediği bölüm oldu ne olduysa. Ama Kamran yemin etmişti Feride'ye ihanet etmediğine. Kitapta Neriman'ın adı toplasak 3 defa ancak geçiyordu. Eski Çalıkuşu dizisinde desen Feride, Kamran ve Neriman'ı gördükten sonra kadının dizide adı bile anılmıyordu. Burada uzattılar da uzattılar.
Kamran, Necmiye'ye düşmanı gibi bakıyordu. Ne oldu, ne değişti de şimdi bebeğe dayılık-babalık etmekten bahsediyor?
Selim ne iğrenç bir adam ya. Diziyi izlerken yanımda olsa boğazına çökerim kesin.:47:Necmiye'ye tecavüz etmiş meğer. Kızın ellerine ne diye ağzına sokarsın be adam? Nasıl bir fantazi?
Kedi gibi sürekli dört ayağının üstüne düşüyor. Hapishaneden de kaçmayı başardı. Hem de çok basit bir planla. Ne kadar yapmacık bir sahneydi o öyle. Yusuf, Selim yanından geçerken ona saldırdı, polisler Selim'i bıraktı, Yusuf'u yaka paça nezarete götürdüler. Selim de kaçması gerekeceği yerde adamların evini basmaya gitti. Merdivenlerde Necmiye'yle birbirlerini itip kakarken Necmiye
kesin merdivenlerden düşecek ve bebeğini düşürecek.
Feride ve Kamran'lı sahneler iyi, güzel, hoş da çok aşırı romantik değil mi? Hadi kadınları anlarım, romantizm genelimizde var ama o Kamran ne öyle. İlk başlarda güzeldi falan ama aşırısı sıktı. Bu kadar da olmaz ki canım. Çok fazla romantik. Biraz gerçekçi olalım lütfen. Hiçbir erkek bu kadar aşırı dozda yaşamıyordur romantizmi. Yoktur yani öyle erkekler. Varsa göstersinler de müzeye koyalım 'İlk ve tek örnek' diye.
Senaristler kafayı yedi. Ne yapacaklarını, ne yazacaklarını şaşırdılar.
Buradan sizlere sesleniyorum. Ne yapın ne edin şu diziyi toparlayın. Akşam fenalık geçiriyordum izlerken. Böyle giderse sezon finalini zor görür bu dizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back