Çalıkuşu Kanal D

sonuna kadar size katılıyorum. ama daha önce de söylediğim gibi bu aşk çok masum geldi bizim milletimize. böyle aşkı memnudaki gibi amcasının karısıyla yatan, muhteşem yüzyıldaki gibi harem geceleri yok ya cazip gelmedi.

Nefis bir bölümdü. Gözleriyle bize aşkı öyle güzel yansıttılar ki diziye bir kez daha hayran kaldım.

Çalıkuşu oyuncularına helal olsun.

Ayyy çok romantik yaa Fahriye'nin gülüşüne bayılıyorum.

Peki bu nikah olayı ne olacak gıyabında kıyılan. Birde Selim sanki Necmiye'nin gözü karalığından etkilenmiş gibiydi sevilmek hoşuna gitti ama bir yandan da Feride'yi seviyor bakalım ne olacak Selim'i bozan o adamdı zaten o içeride ya aklına pek giremez inşallah çekilir aradan

Son düzenleme:
ahanda gizli nikah çıktı meydaneee
şimdi yine kamran ferideyi dinlemeden inanmazsa feride nasıl güvensin onun aşkına dimi yanii :18:

Ben seni gercekten sevebilmem icin'li sahneyi izledim 'ayyy' dedim :))) sonra kapattim neriman cadisini gorunce

Dizinin basinda uyari gecmeleri gerekiyor
"Kamran tamamen hayal ürünüdür, gercekle alakasi yoktur" diye

Insan özeniyor yahuu

Can şenliğim Çok güzel dimi bayıldım buna

Dün Kamranın sabrına hayran kaldım.Feride kök söktürdü adama da, yinede vazgeçmedi
Vapurla İstanbula dönerlerken, Feridenin kulağına sevgilim falan derken bi bakışları vardı ki Kamranın offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…