Bana da sade bir nikah özenilmemiş geliyor. Gayette özenliydi benim ki, ben direkt camide sadece kurab okutup yemek verilmesini özentisiz buluyorum ama salonda, herşeyiyle ilgilenilmiş düşünülmüş, insanların sıkılmaması için bazı şeylerin dengede tutulduğu bir düğünse çok da güzel oluyor. Benim çevrem kalabalık 1000 kişiyi küçücük bir nikah salonuna sığdıramam mesela. Ben kendimden örnek veriyorum, hatta abimin ve ablamın düğününde eksi gördüğüm insanların sıkılmasına sebep olan şeyleri de ön görüp organizasyonu ona göre ayarladık. Sadece yarım saat kuran dua ve sohbet, geri kalan sürede semazenler döndü, kanunla ve enstrümanlarla tsm ve ilahiler çalındı, ney çalındı, yani sade bir nikahtan daha hoştu, 1 saat hatta daha fazla takı töreni sürdü, bu sırada zaten ne ikram edilecekse onlar ikram edildi. İnsanlar düğünden düğüne görüştüğü akrabalarını gördü. Zaten gelenlerin çoğu da düğünlerde oynamayıp oturan kişiler. Birde yakın arkadaşlarımız. Zaten oynamalı düğünde olsa düğün bitiş saatinden çok önce düğünü bitiriyorlar.