- Konu Sahibi esraylmz03
-
saol canım bide iş bulmak var tabi çok maaş ta gözüm yok az bi maaş olsa yeterValla ben ev hanimiyim.ama bebegim kucuk ve baska sehirdeyim ve esimin isinde dolayi surekli bi duzenimiz yok o yuzden calisamiyom ama ailene katiliyorun dunyanin binbir turlu hali var calis gelistir sosyalles maddi ozgyrluk sagla izguvenin yerine gelsin evde olmak bi sure sinra psikolojisini bozuyo insanin kocana sarxagina aksam gelince konusxak konunuz olur seni desteklitorum calisma konusunda:)
Nasil rahat ediyosan ole yap canim sonucta para sikintin yok esine evinevuygun saatlerde olsun eee en az lise diploman bile olsa cok rahat isler var antalyada gerci cogu is mevsimlik ama bi masa basi isi senn icin iyidirSa
saol canım bide iş bulmak var tabi çok maaş ta gözüm yok az bi maaş olsa yeter
konunu okumadan kesinlikle çalış dicektim ama okuduktan sonra gerek yok bence çalışmana. ailen destekse eğer ye iç gez oh ne güzelKızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
çok şaşkınım
burası kk ' mı?
resmen konu sahibi çalışmama konusunda çoğunluktan destek almış.
hani ayaklarının üzerinde durmalısıncılar, kocanın eline bakmamalısıncılar, o kadar okudun boşuna mıydıcılar?
hani?
İnsanın çalışmaktan ne anladığına bağlı bir durum aslında.Bazısı sadece ekonomik açıdan düşünür.Bazısı eşimin vereceği harçlık değil,kendi ekonomik özgürlüğüm olsun ister,bazısı okul okumuştur hedafleri hayatta bir ideali vardır,bazısı daha iyi gelecek,evladının eğitimini en üst seviyede tutmak için çalışır.Bazısı kariyer,çevre ve bi amacım olsun diye çalışmak ister.Bu senin beklentilerinle alakalı bir durum.Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
çok şaşkınım
burası kk ' mı?
resmen konu sahibi çalışmama konusunda çoğunluktan destek almış.
hani ayaklarının üzerinde durmalısıncılar, kocanın eline bakmamalısıncılar, o kadar okudun boşuna mıydıcılar?
hani?
Bu konunun kutusunda büyük hissediyorum :)Gelirler birazdan
biraz gecikince başlarına bişey geldi sandım, ürktümGelirler birazdan
Kızlar 8 aylık evliyim antalyadayım eşimin iyi bi işi ve mesleği aylık gelirimiz çok iyi bana da istediğimiz kadar verir kısmaz beni yani benim ailemin de durumu çok iyi aylık maaş yolluyorlar sigortam yatıyo saolsunlar ama nedense bu ara çalışmak istediğimi fark ettim sıkılmıyorum evde aslında ama karar veremiyo ailem çalışmamı istyo kendimi geliştirmem için daha öncede babamın yanında çalıştım çalışma ortamını pek bilmiyorum siz ce nolarsa olsun çalışmalı mıyım napmalıyım karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?