- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
Hanımlar başka yok mu kür uygulayıp gebe kalan lütfen yardım. Çok ihtiyacım var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yaşındalarBen aşılama oldum bu ay malesef tutmadı. Hayırlı olsun Allah evlatlarını kucalına almayı nasip etsin..
Ya öyle mi maşallah bende hamilesin sandım3 yaşındalarteşekkür ederim
Öyle mi canım ne güzel. Pkos mu var sende de?Ben de YouTubeda görmüştüm çakşır suyunu uyguladığım ay hamile kaldım
Pkos yoktu ama reglime düzensiz olur hep bir de prolaktin biraz yüksekÖyle mi canım ne güzel. Pkos mu var sende de?
Merhaba canım eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu çakşır suyunu kullanınca nasıl kullanılıyoBen de YouTubeda görmüştüm çakşır suyunu uyguladığım ay hamile kaldım
Eşim kullandı ama biz hiç o testlerden yaptırmadık canım aynı zamanda ben de kullandımMerhaba canım eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu çakşır suyunu kullanınca nasıl kullanılıyo
Erkekler sabah öğlen akşam aç karna kadınlar sabah aç karna kullanıyor ama kadınlar adet bittikten sonra başlıyor yumurtlama günü bırakıyorMerhaba canım eşinin sperm sayısı kaçtı kaç oldu çakşır suyunu kullanınca nasıl kullanılıyo
Hmm anladım canım ben bu ay bu kür karışımını deniyyim bide yanına hayıt otunu deniycem inşallah bakalımErkekler sabah öğlen akşam aç karna kadınlar sabah aç karna kullanıyor ama kadınlar adet bittikten sonra başlıyor yumurtlama günü bırakıyor
Merhabalar sonuç ne oldu?Kizlar bende eşime caksir suyu aldim kendime hangi kürü kullansam bilemedim su an gogsumden sut geliyor dostineks içiyorum adetime daha var adet olunca bırakcam ilaci
Daha yeni adet oldum 3.gunum yiyorum bakalım nolcakMerhabalar sonuç ne oldu?
İnşallah iyi olur sonuçDaha yeni adet oldum 3.gunum yiyorum bakalım nolcak
Insİnşallah iyi olur sonuç