Çakşır otu kürü ve suyu yumurta kalitesini ve sayısını çaoğaltıyormuş deneyen varmı?

Eliyle nerden düzeltti karnindan rahmini nasıl tuttu ki

çakşır suyu 1. şişemiz bitti hala hamile kalamadım .Devam edeyim mi bilmiyorum herkesin ilk şişede pozitif çıkıyor gebeliği .

Yani çakşır i siz mi içtiniz esiniz mi icti

Bana bu ay asilam yapilacak adetim de yeni bitti doktor letu verdi çakşır otundan da icsem zarari olur mu asilama tarihine kadar icsem mi

Bana bu ay asilam yapilacak adetim de yeni bitti doktor letu verdi çakşır otundan da icsem zarari olur mu asilama tarihine kadar icsem mi
ilaç kullanırken çakşır kullanmayın .aşılama yapılacakmış hemde bu ay .hem ilaç hem çakşır fazla gelebilir vücuda

Kızlar bende çakşır suyu alacağım adetime 3gun var sizce nasıl kullanmalıyız cevap verirseniz sevınırım
Ben netten sipariş ettim mecitefendi markası 4 şişe istedim geldi her biri 1 litre eşimde bende aç karnına içiyoruz eşim keçiboynuzu pekmezide içiyor ben folikasitte kullanıyorum sabah aç karnına bir kahve fincanı içiyoruz kimisi yazmış buraya sabah akşam bir çay bardağının 4 te 1 olacak şekilde içiyoruz demişler ama biz sadece bir fincan sabah içiyoruz adetimin son günü başladım 10 gün oldu içeli 4 gün daha içip bırakacağım yumurtlamaya kadar içiliyor umarım işe yarar hayırlısı olsun hepimiz için

Amın cnm inşallah güzel haberlerle gel pekı bi problem var mı ve Rahim filmi çekildim mi hiç

Amın cnm inşallah güzel haberlerle gel pekı bi problem var mı ve Rahim filmi çekildim mi hiç
Rahim filmi çekmedim çocuk düşünüyorum diyerek gittim dr çok iyiydi çok ilgili sağolsun bütün tahliller değerlere bakıldı sadece vajinal ultrason ile baktı herşeyin hüzel yumurtalıklar iyi vs dedi ama eşim gitmedi zaten bu virüs vs çıkıncada iyice gidemez olduk bu ay çakşır olmazsa eşim görünecek

Hayırlısı cnm

Merhaba kızlar bende 6 aydır cocuk için cabalıyorz Bi sıkıntı yok ama sebebsiz olmuyor bende çakşır kökü suyuna başladım 4 gün oldu youtubedn Gülbahar diye bi abla var ondan duydum Bi çok kişi bu şekilde hamile kalmış bakalım bu ay bende kalırım inşallah

Hamile kalırsanız burayada bildirin bende 4 gündür cakşır içiyorum eşimle beraber bide keçi boynuzu özü içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…