- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 29
Bıraz zaman geçmiş hamile kalabildiniz mi acabalarBen bugün aldım ve kullanmaya başladık. Kadınlar da kullanıyor yumurta kalitesi için. Dene ve asla vazgeçme derim
Eliyle nerden düzeltti karnindan rahmini nasıl tuttu kiUnutmuşum yazmayı. Teyze beni kanımdan muayene etti. Kızım senin rahmin çok eğri,ta kalçana kadar kaymış,sperm yolunu bulamamış. Biraz eğri olsa yine bulur ama seninki çok eğri dedi ve eliyle düzeltti ve ben resmen hissettim bunu
Kimisi kupa gibi bardaklarla karının üstünden yapıyormuş. Benimkini alttan parmağıyla çekerek düzelttiEliyle nerden düzeltti karnindan rahmini nasıl tuttu ki
Çok korktum bı an ya..Kimisi kupa gibi bardaklarla karının üstünden yapıyormuş. Benimkini alttan parmağıyla çekerek düzeltti
Geçmiş olsunKimisi kupa gibi bardaklarla karının üstünden yapıyormuş. Benimkini alttan parmağıyla çekerek düzeltti
teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun
çakşır suyu 1. şişemiz bitti hala hamile kalamadım .Devam edeyim mi bilmiyorum herkesin ilk şişede pozitif çıkıyor gebeliği .
Yani çakşır i siz mi içtiniz esiniz mi ictimerhabalarrr ben 31 yaşında 8 yıllık evliyim 2 tüp bebek yaptırdım maalesef olmadı denemediğim kür kalmadı en sonunda pes ettim ve umudum kalmamıştı sonra bu sitede dolaşırken bir arkadaş yazmış çakşır otu diye hemen gittim aldım 20 gün kullandı eşim yumurtlama döneminide değerlendirdik şuan 4 haftalık gebeyimmm ne olur ilk önce bunu dene bende senin gibi israil eruh başlıyacaktım bu ay adetim gelince ne olur dene aktarda satılıyo bitkimixs çakşirli bitkisel kapsül karışımı 40 tlye almıştım günde 3 kere eşim içti birde ek olarak keçi boynuzunu kaynatıp içirdim ne olur deneyinnn...
eşi içmiş çakşırıYani çakşır i siz mi içtiniz esiniz mi icti
ilaç kullanırken çakşır kullanmayın .aşılama yapılacakmış hemde bu ay .hem ilaç hem çakşır fazla gelebilir vücudaBana bu ay asilam yapilacak adetim de yeni bitti doktor letu verdi çakşır otundan da icsem zarari olur mu asilama tarihine kadar icsem mi
Ben netten sipariş ettim mecitefendi markası 4 şişe istedim geldi her biri 1 litre eşimde bende aç karnına içiyoruz eşim keçiboynuzu pekmezide içiyor ben folikasitte kullanıyorum sabah aç karnına bir kahve fincanı içiyoruz kimisi yazmış buraya sabah akşam bir çay bardağının 4 te 1 olacak şekilde içiyoruz demişler ama biz sadece bir fincan sabah içiyoruz adetimin son günü başladım 10 gün oldu içeli 4 gün daha içip bırakacağım yumurtlamaya kadar içiliyor umarım işe yarar hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar bende çakşır suyu alacağım adetime 3gun var sizce nasıl kullanmalıyız cevap verirseniz sevınırım
Amın cnm inşallah güzel haberlerle gel pekı bi problem var mı ve Rahim filmi çekildim mi hiçBen netten sipariş ettim mecitefendi markası 4 şişe istedim geldi her biri 1 litre eşimde bende aç karnına içiyoruz eşim keçiboynuzu pekmezide içiyor ben folikasitte kullanıyorum sabah aç karnına bir kahve fincanı içiyoruz kimisi yazmış buraya sabah akşam bir çay bardağının 4 te 1 olacak şekilde içiyoruz demişler ama biz sadece bir fincan sabah içiyoruz adetimin son günü başladım 10 gün oldu içeli 4 gün daha içip bırakacağım yumurtlamaya kadar içiliyor umarım işe yarar hayırlısı olsun hepimiz için
Rahim filmi çekmedim çocuk düşünüyorum diyerek gittim dr çok iyiydi çok ilgili sağolsun bütün tahliller değerlere bakıldı sadece vajinal ultrason ile baktı herşeyin hüzel yumurtalıklar iyi vs dedi ama eşim gitmedi zaten bu virüs vs çıkıncada iyice gidemez olduk bu ay çakşır olmazsa eşim görünecekAmın cnm inşallah güzel haberlerle gel pekı bi problem var mı ve Rahim filmi çekildim mi hiç
Hayırlısı cnmRahim filmi çekmedim çocuk düşünüyorum diyerek gittim dr çok iyiydi çok ilgili sağolsun bütün tahliller değerlere bakıldı sadece vajinal ultrason ile baktı herşeyin hüzel yumurtalıklar iyi vs dedi ama eşim gitmedi zaten bu virüs vs çıkıncada iyice gidemez olduk bu ay çakşır olmazsa eşim görünecek
Hamile kalırsanız burayada bildirin bende 4 gündür cakşır içiyorum eşimle beraber bide keçi boynuzu özü içiyoruzBen netten sipariş ettim mecitefendi markası 4 şişe istedim geldi her biri 1 litre eşimde bende aç karnına içiyoruz eşim keçiboynuzu pekmezide içiyor ben folikasitte kullanıyorum sabah aç karnına bir kahve fincanı içiyoruz kimisi yazmış buraya sabah akşam bir çay bardağının 4 te 1 olacak şekilde içiyoruz demişler ama biz sadece bir fincan sabah içiyoruz adetimin son günü başladım 10 gün oldu içeli 4 gün daha içip bırakacağım yumurtlamaya kadar içiliyor umarım işe yarar hayırlısı olsun hepimiz için
Tamam canım yazarımHamile kalırsanız burayada bildirin bende 4 gündür cakşır içiyorum eşimle beraber bide keçi boynuzu özü içiyoruz